رفتن به مطلب

در فصل سرما، مراقب گربه‌های پناه‌برده به موتور خودرو باشیم!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 79
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وای کاش قدرت داشتم دونه دونه گربه ها رو عقیم میکردم...موجودات بی صفت به درد نخور :icon_razz:

خیلی بیرحمی 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

خیلی نامردی

چطور دلت میاد به پیشی بگی بی صفت به درد نخور. 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه
خیلی بیرحمی 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

خیلی نامردی

چطور دلت میاد به پیشی بگی بی صفت به درد نخور. 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

خداییش چه جرئتی کردم تو این تاپیک پست دادم :sad0:

یه صفت خوب از گربه برای من بگو...ثابت هم نمیخواد بکنی من قبولت دارم...بعد من دیگه اینو نمیگم

نمیدونی چقدر از گربه نفرت دارم :icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه صفت خوب از گربه برای من بگو...ثابت هم نمیخواد بکنی من قبولت دارم...بعد من دیگه اینو نمیگم

پیشی هم از تو نفرت داره :whistles::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

فروغ یه هفته با یه گربه زندگی کن ببین چی میشی...

محشره این موجود...محبت کردنش....ناز کردنش...

• Like 8
لینک به دیدگاه
وای کاش قدرت داشتم دونه دونه گربه ها رو عقیم میکردم...موجودات بی صفت به درد نخور :icon_razz:

اااااااااااااا

فروغ

یعنی چی

تو نازتر و تخس تر از این موجود تو دنیا سراغ داری ؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
اصلا پیشی بخورت :ws3:

ترجیح میدم زیر پای سوسک له بشم گربه نیاد سمتم :icon_razz:

فروغ یه هفته با یه گربه زندگی کن ببین چی میشی...

محشره این موجود...محبت کردنش....ناز کردنش...

کتی نگو تو رو خدا...از تصورش هم مور مورم میشه :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه دیگه در این حدم نیست حالا :ws3:

من که میمیرم واسه گربه...از هر نوعیش...حتی اونا که خیلی کثیفن و لاغر...

کتی نگو تو رو خدا...از تصورش هم مور مورم میشه :icon_razz:

امتحانش مجانیه ها...الانم زمستونه گربه کوچولوها گشنه شونه...

• Like 5
لینک به دیدگاه
من از گربه ها بدم میومد. خیلی زیاد. یه جا میرفتم سر کار تو بوئین زهرا. بعد از ظهر گفتیم یه چرتی بزنیم. خوابیده بودم احساس کردم صورتمو داره یه چیزی لیس میزنه. بیدار شدم دیدم گربه است. بلند شدم دم دستم یه دونه شلنگ بود. حیوان را با شلنگ زدم از روی حرص. جان به جان آفرین تسلیم کرد. بعدش خیلی عذاب وجدان گرفتم. از اون روز به بعد خیلی حواسم بهشون هست. ولی بازم بی چشم و رو هستن. :hanghead: حیف هاپو نیست؟ :ws3:

یعنی اگه من جای ادمین بودم خلع لباس که هیچی

اخراج هم هیچی

کلا ادرس آی پیتو می بستم

ادم سنگدل :4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:..:banel_smiley_4:..:banel_smiley_4:..نه من می خوام بدونم :banel_smiley_4: فقط میخوام بدونما:banel_smiley_4:......آخه چی فک کردی قاتل؟:ubhuekdv133q83a7yy7 جانی؟:ubhuekdv133q83a7yy7:w000:الان هر چی از این شکلکا بذارم که از حرصم کم نمیشه :elivg5ddfqdy8k5mocfخوبه بیچاره داشته بوست می کرده :w821:آدمو اگه بخوای بکشی از خودش دفاع می کنه.اون گربه بیچاره آخه چی کار می تونسته بکنه.به این معصومی:v57xpgj21gn50sq6izfنگااااااااااااااااااار :banel_smiley_90: بیا بریم من می خوام اینو بکشم

:v57xpgj21gn50sq6izf:v57xpgj21gn50sq6izf:v57xpgj21gn50sq6izf:v57xpgj21gn50sq6izf:v57xpgj21gn50sq6izf:v57xpgj21gn50sq6izfاگه یک بار دیگه، فقط یک بار دیگه به یه گربه چپ نگا کنید من می دونم و شما قاتل:w821::femenist:من پیشنهاد می کنم این آقا اخراج بشه :femenist::femenist::femenist::femenist:نگار از من حمایت کن :femenist::femenist:

این قاتل باید محکوم بشه اخراج کمه:icon_pf (34): باید با شیلنگ بزنیمش!! من دیشب فک کردم دیدم گربه حیوون ضعیفی نیست که با یه ضربه شیلنگ بمیره! احتمالا خیلی‌ زدتش!!!:4564: آخه به گربه با تفنگ بادیو ساچمه(پسر داییم)بزنی‌ هم چیزیش نمیشه موندم چه جوری این بد بختو زده که مرده!!!!!!:4564:
  • Like 4
لینک به دیدگاه

کلا گربه موجود بی صفتیه.

اما عشوه و برق چشماش خاصش کرده .

من بیشتر از بچه گربه خوشم میاد.

یه دونه داشتم بچه که بودم.

من عاشق لحظاتی بودم که با طناب بازی می کرد. خیلی ناز میشد پدرسوخته. دی:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من از گربه ها بدم میومد. خیلی زیاد. یه جا میرفتم سر کار تو بوئین زهرا. بعد از ظهر گفتیم یه چرتی بزنیم. خوابیده بودم احساس کردم صورتمو داره یه چیزی لیس میزنه. بیدار شدم دیدم گربه است. بلند شدم دم دستم یه دونه شلنگ بود. حیوان را با شلنگ زدم از روی حرص. جان به جان آفرین تسلیم کرد. بعدش خیلی عذاب وجدان گرفتم. از اون روز به بعد خیلی حواسم بهشون هست. ولی بازم بی چشم و رو هستن. :hanghead: حیف هاپو نیست؟ :ws3:

دمت گرم اقا ابولفضل! من حمایتت میکنم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سارا من موندم دقیقا کجاش نازه ؟؟؟ :sad0:

اون میومیو کردنش

اون گرفتن دمش به سمت بالا و اومدن و مالیدن خودش به پاهات

اون حالتاش

اون معصومیتی که تو نگاهش هس

چن روز پیش که هوا خیلی سرد شده بود داشتم می رفتم کلاس تو راهرو دیدم یه گربه هس

نگو موقع رفت امد بچه ها از لای خودش کرده بود تو

منو دید میومیوکنان اومد سمتم

بهش گفتم پیشی سردته

گفت میوووووووووووووو

گفت اره

گفت میووووووو

بعد رفت سمت در

فهمیدم میخواد بره بیرون

درو وا کردم گفتم بیا برو

اومد بره بیرون

یهویی سوزی که ار بیرون اومد تو باعث شد خودش جم کنه

خودشو کشید کنار

گفتم پیشی نمیری

یواشکی گفت

میو

یه مقدار خم شدم نازش کردم

انقد فروغ خوشش اومده بود

ولی کلاس داشتم دیرم میشد والا حتما براش غذا می بردم و کنارش می نشستم و کلی نازشو می کشیدم :icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

با آغاز فصل سرد، بچه گربه ها و گربه ها برای گرم شدن به داخل موتور اتومبیل ها پناه می برند و رانندگان بدون اینکه بدانند با روشن کردن و به حرکت در آوردن ماشین خود باعث له شدن این موجودات کوچک می شوند. برای جلوگیری از وقوع چنین فاجعه‌ای، پیش از روشن کردن اتومبیل می‌توانیم اقدامات زیر را انجام دهیم:1- خود کاپوت را بالا زده و داخل موتور را چک کنید، مبادا که مهمان ناخوانده‌ی بی‌پناهی در آن باشد و آسیب ببیند.2-چند ضربه به کاپوت و چرخ های جلو بزنید تا گربه یا بچه گربه ای که احیاناً داخل موتور اتومبیل شما خوابیده فرصت خارج شدن پیدا کند.3-پس از سوار شدن ماشین را حسابی تکان دهید4- پس از سوار شدن چند بار محکم به داشبورد ماشین با دست ضربه بزنید5- چند بار بوق بزنیدهوای همه همزیستان بی پناه شهرمان را داشته باشیم.

وای گفتی منو یاد یه خاطره بد انداختی

سال 88 یه روز برفی وقتی ماشینو روشن کردم صدای تلق تولوق از تو کاپوت بلند شد

زودی خاموشش کردم

گربهه تموم پشم و کرکش کنده شده بود ولی خودش چیزیش نشد

ولی با پنجه اش نصف سیمای ماشینو کنده بود کلی دردسر کشیدم تا درستش کردم

از اون موقع زمستونا یه سر و صدا راه میندازم بعد ماشینو روشن میکنم

• Like 9
لینک به دیدگاه

یعنی‌‌ها دلم فقط می‌خواد...:banel_smiley_4: هیچی! آقایون عزیز, گرامی‌ جون هرکی‌ دوست دارین خاطرات ملیحتون رو تو دلتون نگه دارین یا واسه مردا تعریف کنید!!:4564: آقا من دلشو ندارم آقا..!!!!!:4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...