سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با آغاز فصل سرد، بچه گربه ها و گربه ها برای گرم شدن به داخل موتور اتومبیل ها پناه می برند و رانندگان بدون اینکه بدانند با روشن کردن و به حرکت در آوردن ماشین خود باعث له شدن این موجودات کوچک می شوند. برای جلوگیری از وقوع چنین فاجعهای، پیش از روشن کردن اتومبیل میتوانیم اقدامات زیر را انجام دهیم:1- خود کاپوت را بالا زده و داخل موتور را چک کنید، مبادا که مهمان ناخواندهی بیپناهی در آن باشد و آسیب ببیند.2-چند ضربه به کاپوت و چرخ های جلو بزنید تا گربه یا بچه گربه ای که احیاناً داخل موتور اتومبیل شما خوابیده فرصت خارج شدن پیدا کند.3-پس از سوار شدن ماشین را حسابی تکان دهید4- پس از سوار شدن چند بار محکم به داشبورد ماشین با دست ضربه بزنید5- چند بار بوق بزنیدهوای همه همزیستان بی پناه شهرمان را داشته باشیم. 35 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ الهی پیشی ها گناه دارن خب چند سال پیش یه مامان پیشی ، 3 تا بچه شو گذاشته بود تو موتور ماشینمون اینم عکساشون از سومیه عکسی در دسترس نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ الهی پیشی ها گناه دارن خب چند سال پیش یه مامان پیشی 3 تا بچه شو گذاشته بود تو موتور ماشینمون اینم عکساشون از سومیه عکسی در دسترس نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام افرین به مامانت اره خب پیشیا گناه دارن خیلی نازن پیشی زود سردش میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ افرین به مامانتاره خب پیشیا گناه دارن خیلی نازن پیشی زود سردش میشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منظورش مامانِ پیشی ها بود. 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ تو پارکینگی که من ماشینمو میذارم سه تا هستند. یکی از یکی با مزه تر و ناز براشون یه لونه کوچولو هم ساختیم ولی باز میرن داخل موتور ها قایم میشن. نکته جالبی بود. مرسی 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ یه پیشتههههههههه بگین همشون سریع پیشت میشن :persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ یه پیشتههههههههه بگین همشون سریع پیشت میشن :persiana__hahaha: سمنی پیشتههههههههههههههههه 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ منظورش مامانِ پیشی ها بود. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سمنی پیشتههههههههههههههههه الان مگه من پیشی هستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه تو چشا من نگاه کن 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ الان مگه من پیشی هستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه تو چشا من نگاه کن نییییییییییی تونم چشات مهره کرگدن داره می ترسم شاخم بزنه فلج بشم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ماشینمون تو پارکینگه گربه توش نمیره 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ بزنیم ماشینو داغون کنیم دیگه؟ چشم من براشون غذا هم میدم، هم گربه ها هم پرنده ها 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ وای خدا گربه عکسشم موهای تنم و سیخ میکنه من میترسم تورو خدا از این عکسا نذارین این همه موضوع 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ وای خدا گربهعکسشم موهای تنم و سیخ میکنه من میترسم تورو خدا از این عکسا نذارین این همه موضوع هیلدا اخر تورو یه گربه میگیره از این سیاه مو سیخ سیخیا اخه گربه ترس داره داشتی میرفتی زیر ماشین از ترس گربه 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ وای خدا گربهعکسشم موهای تنم و سیخ میکنه من میترسم تورو خدا از این عکسا نذارین این همه موضوع :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من از گربه ها بدم میومد. خیلی زیاد. یه جا میرفتم سر کار تو بوئین زهرا. بعد از ظهر گفتیم یه چرتی بزنیم. خوابیده بودم احساس کردم صورتمو داره یه چیزی لیس میزنه. بیدار شدم دیدم گربه است. بلند شدم دم دستم یه دونه شلنگ بود. حیوان را با شلنگ زدم از روی حرص. جان به جان آفرین تسلیم کرد. بعدش خیلی عذاب وجدان گرفتم. از اون روز به بعد خیلی حواسم بهشون هست. ولی بازم بی چشم و رو هستن. حیف هاپو نیست؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده