کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ من فرشته و اینا رو باورشون نکردم. اما نظر شمام زیباست.[/QUOTE] منم باور ندارمشون...فقط در جریانهای داستانی زیبان... البته نقش جنتی رو دست کم نگیرین این وسطططططططططط اونم یه حرکتی رو این گل اضافیا زده ای وای آره یادم نبود... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ هدف سرگرمی این چیزا بود دیگه خواست یکم رفتار و حرکات ماها رو ببینه بخنده و دلش باز بشه و خواب از سرشم بپره آره دست و پا زدنمون و به هیچ جا نرسیدنمون...پروسه ی بسیار شادی به اسم ایرانی بودن...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خـــــــــــــــــدایــــا.....! معجزه میخواهم ...نه برای خودم خــــدایا ... درد دارم درد من نیست درده یه نسل نسلی که در زمانی زندگی میکنه که قلبها سیاه هستن ... ... خــــدایا ... پاکی میخواهم برای آرامش روحم ، نسل من آشفته است ...! خــــدایا بهشت من دیدن برق شادی و شور و شوق زندگی در چشمان این نسلــــه خــــدایا... ما اینجا داریم هلاک میشیم ... تشنه ایم، تشنه عشق، تشنه صفا و صمیمیت، تشنه یه لحظه آرامش، تشنه اعتماد........! 4 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ خـــــــــــــــــدایــــا.....! معجزه میخواهم ...نه برای خودم خــــدایا ... درد دارم درد من نیست درده یه نسل نسلی که در زمانی زندگی میکنه که قلبها سیاه هستن ... ... خــــدایا ... پاکی میخواهم برای آرامش روحم ، نسل من آشفته است ...! خــــدایا بهشت من دیدن برق شادی و شور و شوق زندگی در چشمان این نسلــــه خــــدایا... ما اینجا داریم هلاک میشیم ... تشنه ایم، تشنه عشق، تشنه صفا و صمیمیت، تشنه یه لحظه آرامش، تشنه اعتماد........! دمت گرم لذت بردم خداااااااااااااااااااایااااااااااااااااااا (باجیغ) بیست میخوااااااااااااااهم 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ کلی بهت میگم :حداقل استاندارد و کیفیت زندگی اونا 100 مرتبه بهتراز ایران !! خب ایرانو کی ساخته ماها ساختیمش ما خودمون به این وضع کشوندیمش! اگه دوران کوروش هم بودی زمانی که ایران به اوجش رسیده بود زمانی که مردم بهم احترام میزاشتن و واسشون مهم نبود کی چه دینی داره چه چیزیو قبول داره بازم این حرفو میزدی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده