Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ :thk:فهمیدم....اینا کسایین که تو شهر زنجانن و خیلی بدن! هرچی فکر میکنم نظریه توام خیلی میتونه نزدیک باشه اینم مورد قبوله 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دو دقیقه وقت داری شفاف سازی کنی. 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ سپیده ر بده ر جزو قوانین بازی نیست سارا 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دو دقیقه وقت داری شفاف سازی کنی. ...بیا تو هم بازی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دو دقیقه وقت داری شفاف سازی کنی. اخطارم باید بدید بش 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ آخه مشغولم دارهمشغول که اسم نیس انوش یه راهنمایی میکنی؟ به تو جز هیسسسسس هیچی نمیگم منظورم کلمه بود کلمه که توش م و ش داشته باشه عمش و شوور عمشعموش و زن عموش گلنار ببین دقتت پایینه هاااااااا..به حرفای سپیده گوش کن:hapydancsmil: سپیده ر بده مشوش،ماش،مشکی،موش، مَش مِراد:hapydancsmil: تنوعشو دوست داشتم ای کاش پیش ما بودی(با لحن گوگوش بخون) سوختی اسم حیوون نگفتی تازه گلنارم اینجوری باید بنویسی : گلن ار آخ جووووون محمد سووووخت:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دو دقیقه وقت داری شفاف سازی کنی. دستم واسه شفاف سازی بسته است... 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ عجب خیلی سطح این تاپیک بالاست ! به درک من قد نمیده ! 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ با عذرخواهی از استارتر و سایر دوستانم این تاپیک قفل میشه. چون پنج صفحه رفت جلو و من هیچ چیز به درد بخور یا قابل فهمی توش ندیدم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده