shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ قربون مست نگاهت مازیار فلاحی ریتم : 4/4 Gbmقربونِ مستِ نگاهت ، قربون چشمای ماهت Eقربون گرمی دستات ، صدای آروم پاهات D چرا بارونو Dbm ندیدی ، رفتنِ Bm جونو ندیدی ... A خستگیها D مو ندیدی ، E چرا اشکامو Gbm ندیدی Gbm مگه این دنیا چقدر بود ، بدیاش چند تا سبد بود ... D تو که تنهام نمیذاشتی ، E توی غمهام نمیذاشتی Dbm گفتی با دو D تا ستاره ، Bm میشه آسمون بباره ... A منمو گریه D ی بارون ، E غربتِ خیس Gbm خیابون Gbm لا لا لا لا لا لای لای ، لا لا لا لا لا لای لا لا لا ... D لا لا لا لا لا لای لای ، E لا لا لا لا لا لای لا لا لا Dbm لا لا لا لا لا D لای لای ، Bm لا لا لای لای لای A لای لای D لا لا لا Gbm لا لا لا لا Gbm توی باغچه ی نگاهم پر گریه پر آهم ... E کاشکی بودیو میدیدی D همه ی گلاشو چیدی D تموم روزای هفته Bm که پُرِ غم شده E رفته ... Db منو گلدونت D میشینیم E فقط عکساتو Gbm میبینیم Gbm روز پنجشنبه دوباره E وعده ی دیدن یاره ... D روی سنگ سردی از قبر میریزه اشکای خستم D تا که قاصدک - دوباره Bm خبری ازت E بیاره ... Db با یه دسته D گل ارزون E پیشتم من Gbm زیر بارون قربونت مست نگاهت... 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام فریدون آسرایی ریتم : 4/4 Cmسلام ای ناله ی Gm بارون Cm سلام ای چشمای Gm گریون Gmسلام روزای Fm تلخ من Bb هنوزم Cmدوسش دارم Cmسلام ای بغض Gm تو سینه سلام Cm ای آه Gm آیینه Gmسلام شبهای Fm دل کندن Bb هنوزم Cm دوسش دارم Cmتو روز و روزگار من بی تو روزای شادی نیست Abتو دنیای منی اما Bb به دنیا Fm اعتمادی Cm نیست Cmتو روز و روزگار من بی تو روزای شادی Gm نیست Abتو دنیای منی اما Bb به دنیا Gm اعتمادی Cm نیست Cmیه بی Gm نشونم تو این Cm خزون Gm یه بیقرارم Ab یه نیمه جون Bb منو از خودتAb بدون Cmیه بی Gm نشونم تو این Cm خزون Gm یه بیقرارم Ab یه نیمه جون Bb منو از خودتCm بدون سلام ای... 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۲ فریب شهرام شکوهی ریتم : 6/8 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۲ قرص های خواب آور محسن یگانه ریتم : 6/8 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۲ هماهنگه سامی بیگی ریتم : 6/8 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ ترکم نکن معین ریتم : 2/4 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ تردید سیاوش قمیشی ریتم : 2/4 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جان مریم محمد نوری ریتم : 6/8 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ آینده سیاوش قمیشی ریتم : 4/4 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ برقص آ محسن چاوشی ریتم : 6/8 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تقاص حمید عسکری ریتم : 4/4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ ستایش مرتضی پاشایی ریتم : 4/4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ یکی هست مرتضی پاشایی ریتم : 4/4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ تهران شلوغه علی عبدالمالکی ریتم : 4/4 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده