Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 اوهوم اینا منبع الهامه واسه آرایش منم چشم رو در مشکی ترین حالتش دوست دارم امشب بازم عکس میذارم:hapydancsmil: کاش دغدغه مرد ها هم این بود 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 کاش دغدغه مرد ها هم این بود این تایم استراحت خانوماس دغدغه هاشون دس کمی از دغدغه های آقایون نداره 8
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 این تایم استراحت خانوماس دغدغه هاشون دس کمی از دغدغه های آقایون نداره پس کلا در طول شبانه روز در اوقات فراغت بسر میبرید 2
goddess_s 16415 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 پس کلا در طول شبانه روز در اوقات فراغت بسر میبرید خوش به حالش ،کدوم خانومو با این شرایط دیدی؟؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 خوش به حالش ،کدوم خانومو با این شرایط دیدی؟؟ توی انجمن زیاده 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 من موندم به حال بعضی پسرا فقط بعضیهاشون ها! که به آرایش کردن خانومها هم حسودی میکنن!!!! چقدر لوس واقعا!! خوش به حال مردایی که دغدغه شون چرخیدن تو نتو سر زدن به تایپیکهای سایه و خط چشمه!!! 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 من موندم به حال بعضی پسرا فقط بعضیهاشون ها! که به آرایش کردن خانومها هم حسودی میکنن!!!! چقدر لوس واقعا!! خوش به حال مردایی که دغدغه شون چرخیدن تو نتو سر زدن به تایپیکهای سایه و خط چشمه!!! حسودی کدومه؟؟ در این اوقات فراغتی که هستید یه سر به صفحه اول بزنید که گفتم فلان تصویر قشنگه کلا پسرا حسود نیستند.. مگه مثل بعضی دخترا هستند.؟.. البته بعضیاشون هااا موضوع بحث ما چیز دیگه ای بود.. از یه حرفی به بعد شروع شد 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 این تاپیک که با اسپم نابود شد رفت حالا بذار این سوالم رو هم بپرسم نتونستم توی پروفت بپرسم چون بسته بود یا اینکه چون توی لیست دوستانت نیستم نتونستم این امضات یعنی چی؟؟ اون عدد رو میگم من هم که 22 هستم کجا فتنه کردید مگه؟ 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 نمونه بعدی عزیزم من از تاپیکت خوشم اومده حتی بعضیاش بامزه بودن ولی خب در کل از آرایش خوشم نمیاد! 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 عزیزم من از تاپیکت خوشم اومده حتی بعضیاش بامزه بودن ولی خب در کل از آرایش خوشم نمیاد! چلا؟ 2
lorena 10304 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 من آرایشو دوست دارم مخصوصا رژ لب های جیغنمیدونم یه ژن عجیبی در من هست که عاشق رژ لب های قرمز و ... هستم 7
*lotus* 20275 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 نمیدونم!نظر من اینه هرچی ساده تر بهتر! همم خب اره اما من ارایش دوس دارم منتها ملایمشو 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 همم خب اره اما من ارایش دوس دارم منتها ملایمشو البته نه اینکه بگم من از آرایش بدم میادا! نه! من آرایشای محو هم دوس دارم! 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 اسفند، 2011 البته نه اینکه بگم من از آرایش بدم میادا! نه! من آرایشای محو هم دوس دارم! هااااااااااااا ایییی ارایش محو که گفتی چی بید 3
ارسال های توصیه شده