Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ اوهوم اینا منبع الهامه واسه آرایش منم چشم رو در مشکی ترین حالتش دوست دارم امشب بازم عکس میذارم:hapydancsmil: کاش دغدغه مرد ها هم این بود 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ کاش دغدغه مرد ها هم این بود این تایم استراحت خانوماس دغدغه هاشون دس کمی از دغدغه های آقایون نداره 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ این تایم استراحت خانوماس دغدغه هاشون دس کمی از دغدغه های آقایون نداره پس کلا در طول شبانه روز در اوقات فراغت بسر میبرید 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ پس کلا در طول شبانه روز در اوقات فراغت بسر میبرید خوش به حالش ،کدوم خانومو با این شرایط دیدی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ خوش به حالش ،کدوم خانومو با این شرایط دیدی؟؟ توی انجمن زیاده 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من موندم به حال بعضی پسرا فقط بعضیهاشون ها! که به آرایش کردن خانومها هم حسودی میکنن!!!! چقدر لوس واقعا!! خوش به حال مردایی که دغدغه شون چرخیدن تو نتو سر زدن به تایپیکهای سایه و خط چشمه!!! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من موندم به حال بعضی پسرا فقط بعضیهاشون ها! که به آرایش کردن خانومها هم حسودی میکنن!!!! چقدر لوس واقعا!! خوش به حال مردایی که دغدغه شون چرخیدن تو نتو سر زدن به تایپیکهای سایه و خط چشمه!!! حسودی کدومه؟؟ در این اوقات فراغتی که هستید یه سر به صفحه اول بزنید که گفتم فلان تصویر قشنگه کلا پسرا حسود نیستند.. مگه مثل بعضی دخترا هستند.؟.. البته بعضیاشون هااا موضوع بحث ما چیز دیگه ای بود.. از یه حرفی به بعد شروع شد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ این تاپیک که با اسپم نابود شد رفت حالا بذار این سوالم رو هم بپرسم نتونستم توی پروفت بپرسم چون بسته بود یا اینکه چون توی لیست دوستانت نیستم نتونستم این امضات یعنی چی؟؟ اون عدد رو میگم من هم که 22 هستم کجا فتنه کردید مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ :vahidrk: نه دیگه نشد اگه راست میگی اسم بگو :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نمونه بعدی عزیزم من از تاپیکت خوشم اومده حتی بعضیاش بامزه بودن ولی خب در کل از آرایش خوشم نمیاد! 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ ولی من هم از تاپیکت خوشم میاد هم از ارایش 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ عزیزم من از تاپیکت خوشم اومده حتی بعضیاش بامزه بودن ولی خب در کل از آرایش خوشم نمیاد! چلا؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چلا؟ نمیدونم! نظر من اینه هرچی ساده تر بهتر! 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من آرایشو دوست دارم مخصوصا رژ لب های جیغنمیدونم یه ژن عجیبی در من هست که عاشق رژ لب های قرمز و ... هستم 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ نمیدونم!نظر من اینه هرچی ساده تر بهتر! همم خب اره اما من ارایش دوس دارم منتها ملایمشو 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ همم خب اره اما من ارایش دوس دارم منتها ملایمشو البته نه اینکه بگم من از آرایش بدم میادا! نه! من آرایشای محو هم دوس دارم! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها چرا محمد نمیاد نظر بده ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ البته نه اینکه بگم من از آرایش بدم میادا! نه! من آرایشای محو هم دوس دارم! هااااااااااااا ایییی ارایش محو که گفتی چی بید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده