Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ایسنا:این جانور عجیب سنگینترین حشرهای است که تاکنون در جهان شناسایی شده است. مارک موفیت، حشرهشناس دانشگاه کلورادو که این حشره را پیدا کرده میگوید: دو روز متوالی این حشره غولپیکر را در یک جزیره دوردست در نیوزلند تعقیب کردم تا توانستم آن را در حالی که هویج میخورد در دستهای خود نگه دارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش روزنامه تلگراف، موفیت میگوید: از نظر وزنی این حشره سنگینترین گونهای است که تاکنون در طبیعت شناسایی شده است و وزن آن حدود سه برابر وزن یک موش معمولی است. این حشره عجیب شبیه به جیرجیرک بوده و بالهای آن حدود ۱۷ سانتیمتر است. حشره غولپیکر فقط در جزیره دورافتاده«لیتل باریر» در نیوزلند مشاهده شده است. گردآوری: مجله آنلاین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ 3برابر موش میشه یک گربه گیاهخواره ... نمیتونه انسانو بخوره 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ 3برابر موش میشه یک گربهگیاهخواره ... نمیتونه انسانو بخوره گیاه اینو سیر نمی کنه که این تا خون آدم نخوره سیر نمیشه... 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ آدم خواره؟؟؟ اینایی که اسمشون الهه ست رو میخوره ! لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ خیلی وحشتناکه:banel_smiley_52: چقد هم بدقیافه س.. با این حساب اگه با کفش له ش کنیم نمی میره 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اخه چرا له؟ خیلی هم خوشگله... از حشرات خاصه! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اسمشو من گذاشتم چار دست کارتون نیکو یادتونه ؟ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اخه چرا له؟:th_scratchhead:خیلی هم خوشگله... از حشرات خاصه! آخه این کجاش خوشگله ؛ حیلی هم ترسناک چندش اوره!!! واقعا حاضری برا چند ثانیه هم که شده تو دستت نگهش داری؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اسمشو من گذاشتم چار دست کارتون نیکو یادتونه ؟ حالا شاید اونا پاش باشن... بگیم 4پا #222222] 792360]آخه این کجاش خوشگله ؛ حیلی هم ترسناک چندش اوره!!!واقعا حاضری برا چند ثانیه هم که شده تو دستت نگهش داری؟؟؟؟ تو دستم واینمیسته... میپره:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ نه من میدونم اونا دستاشه نمی بینی مگه داره باهاشون هویج میخوره 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ نه من میدونم اونا دستاشه نمی بینی مگه داره باهاشون هویج میخوره اتفاقا بیشتر نگا کردم... داره با دست وپا میخوره اون بلنده پاشه دیگه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا بیشتر نگا کردم... داره با دست وپا میخورهاون بلنده پاشه دیگه نه دستشه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ نه دستشه اصن هر چی تو بگی! 4 دسته :there: اما پاشه!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اصن هر چی تو بگی! 4 دسته :there: اما پاشه!:persiana__hahaha: نه حرف تو نه حرف من شاخشه 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ کشتین خودتونو ! من میگم اژدهای 5 سره! لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ اخه چرا له؟خیلی هم خوشگله... از حشرات خاصه! میخوایش واسه تو واقعا چندشه من که حالم بد شد:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ 3برابر موش میشه یک گربهگیاهخواره ... نمیتونه انسانو بخوره سه برابر موش میشه کله گربه نه خود گربه. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ایسنا:این جانور عجیب سنگینترین حشرهای است که تاکنون در جهان شناسایی شده است.مارک موفیت، حشرهشناس دانشگاه کلورادو که این حشره را پیدا کرده میگوید: دو روز متوالی این حشره غولپیکر را در یک جزیره دوردست در نیوزلند تعقیب کردم تا توانستم آن را در حالی که هویج میخورد در دستهای خود نگه دارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به گزارش روزنامه تلگراف، موفیت میگوید: از نظر وزنی این حشره سنگینترین گونهای است که تاکنون در طبیعت شناسایی شده است و وزن آن حدود سه برابر وزن یک موش معمولی است. این حشره عجیب شبیه به جیرجیرک بوده و بالهای آن حدود ۱۷ سانتیمتر است. حشره غولپیکر فقط در جزیره دورافتاده«لیتل باریر» در نیوزلند مشاهده شده است. گردآوری: مجله آنلاین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بزرگترین حشره نیست (یه جا ذکر شده بزرگترین حشره) سنگین ترین حشره است از ملخ هاست ... گیاهخواره ... بدون بال ... اینجا هم هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread60651-2.html 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده