shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ فرستادم بااین حساب فکرکنم چون خودم تنهاشرکت کننده هستم خودم برنده هستم دیگه 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ فرستادم بااین حساب فکرکنم چون خودم تنهاشرکت کننده هستم خودم برنده هستم دیگه کی گفته؟ منم هستم.... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ کی گفته؟منم هستم.... یعنی با این حساب شدیم دوتا 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ خب طرح بفرستید دیگه..........خلاق ها کجایید؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من نمیرسم بکشم؛ این دور شرکت نمیکنم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من اصن طراحیم خوب نیس! اصن خلاقیت ندارم! ولی خیلی دوس دارم ازین طرحا بزنم!!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ من اصن طراحیم خوب نیس! اصن خلاقیت ندارم!ولی خیلی دوس دارم ازین طرحا بزنم!!! مگه طراحی همه خوبه؟ این حرف چیه؟ باید سعیتو بکنی...اعتماد به نفس داشته باش...همه مثل همه ن تا جمعه وقت هست اگه تونستی خوشحال می شیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده