VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ میشه وبلاگی که خودمون همیشه میخونیمم بزاریم؟ 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ از آن جهت که خیلی در مورد خودم نمی تونم حرف بزنم وبلاگ شخصی دوس نمی دارمو چون موضوع جالبی پیدا نمی کنم که در باره آن نیز بحرفم باز نیز وبلاگی ندارم ولی بیسیار برای شرکت در مسابقات آموزش و پرورش وبلاگ از خودم طرحیدم که آنان نیز به درد این بخش نمی خورد این بود انشاء من با تشکر ببین من بهت یاد میدم یعنی دوستان اینکاررو میکنن یه نفر برات روبراهش میکنه و بعدش تمومه .. یعنی وظیفه تو میشه اینکه بطوری راندوم و الکی تعدادی وبلاگ پیدا میکنی و میری اونجا نظر میدی بعدش مینویسی اقا خانم وبلاگ قشنگی داری میخوای تبادل لینک کنیم بعدش اون جوابت رو نمیده دوباره میری میگی جون خاله ات داییت بمیره اگه به وبلاگ من نیایی تو خداااااااااااا تو رو امام رضا بیا . بیا وبلاگ من . منم میام . و ازین شکلک ها میذاری تا تا حسابی دلش به رحم بیاد . و ازین التماس ها میکنی میشه یه وبلاگ نویس ایرانی 8 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دعوا نکن آقا پوریا خداشششاهده پوستت خراب میشه از ترسم لینکشو میذارم...6 بارم میذارم :banel_smiley_52: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دعوا نکن آقا پوریا خداشششاهده پوستت خراب میشه از ترسم لینکشو میذارم...6 بارم میذارم :banel_smiley_52: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی نفر بعدیییییییییییی :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ واقعا راست گفتن دخترا خیلی احساساتین . .. دعوا نکن آقا پوریا خداشششاهده پوستت خراب میشه از ترسم لینکشو میذارم...6 بارم میذارم :banel_smiley_52: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ قشنگیه 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من یه وبلاگ دارم با دو لینک... یه لینک اصلی بلاگفا....یه لینک هم کوتاه کردم اسمشو خارجی شده باtk...::دی این لینک بلاگفا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم لینک تی کی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من یه وبلاگ دارم با دو لینک...یه لینک اصلی بلاگفا....یه لینک هم کوتاه کردم اسمشو خارجی شده باtk...::دی این لینک بلاگفا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم لینک تی کی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون هدا جان هم از شرکت کردنت هم اینکه مثل بقیه منو حرص ندادی با زبون خوش اومدی معرفی کردی خودتو :gnugghender: نفر بعدییییییییییییییی :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ممنون هدا جانهم از شرکت کردنت هم اینکه مثل بقیه منو حرص ندادی با زبون خوش اومدی معرفی کردی خودتو :gnugghender: نفر بعدییییییییییییییی :gnugghender: آها فراموش کردم بگم...وبلاگم پیج رنک گوگل داره...البته 1.... 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ پوریا بازم این مسابقه برگزار میشه ؟ که منم وبلاگ بنویسم ؟ 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خودمون وقت داوری شد اینا رو لحاظ میکنیم امر دیگه ای باشه ؟ اسپم دوس داری ؟ نمیخوام باید اطلاع رسانی میکردم ....من همین الان جز هیئت ژوئی هستم... امر دیگه ای نیست..مدال منو بدید برم... شکل مدال هم خودم انتخاب میکنم.... ... راستش من 2 سال پیش که عضو نواندیشان شدم....به خاطر اسپم اومدم....در واقع لینک دادن گفتن بیا عضو شو اسپم کنیم....:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ در مقابل بزرگانی چون مهناز ومینی هیچ شانسی ندارم اما این وبلاگ منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ در مقابل بزرگانی چون مهناز ومینی هیچ شانسی ندارم اما این وبلاگ منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ در مقابل بزرگانی چون مهناز ومینی هیچ شانسی ندارم اما این وبلاگ منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر گلی یه بویی داره همه گل ها هم خوش بو هستن مرسی از شرکتت تو این مسابقه نفر بعددددددددددددیییییییییی :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اینم وبلاگ پوسیده من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ ما هم یه وبلاگ علمی داریم اگه موضوع وبلاگای عاشقونه و ... است که هیچی! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ای داد بیداد من این سری مسابقات رو میخواستم راه اندازی کنم ولی اینترنتم قطع شد و نتونستم ادامه بدم... حالا خوشحالم که دوستان این کار رو کردند.. وبلاگ من هم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ مهندسی مکانیک و تأسیسات مکانیکی ساختمان تازه... رنکشم توی گوگل تازگیا شده 2 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ ای داد بیدادمن این سری مسابقات رو میخواستم راه اندازی کنم ولی اینترنتم قطع شد و نتونستم ادامه بدم... حالا خوشحالم که دوستان این کار رو کردند.. وبلاگ من هم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ مهندسی مکانیک و تأسیسات مکانیکی ساختمان تازه... رنکشم توی گوگل تازگیا شده 2 مرسی اقا اسماعیل گل ممنون شرکت کردی رنک این وبلاگام داستان شده ها واسه ما 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دوستان مهلت سه هفته برای این مسابقه در نظر گرفته شده برای دوستانی که قصد دارن وبلاگ بنویسن و شرکت کنن توی این مسابقه اگر کسی قصد نوشتن نداره و کس دیگه ای نیست که بخواد شرکت کنه و لینک نداده باشه ما مسابقه رو برگزار کنیم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دوستان مهلت سه هفته برای این مسابقه در نظر گرفته شده برای دوستانی که قصد دارن وبلاگ بنویسن و شرکت کنن توی این مسابقه اگر کسی قصد نوشتن نداره و کس دیگه ای نیست که بخواد شرکت کنه و لینک نداده باشه ما مسابقه رو برگزار کنیم آقا برگزار کن بره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده