Himmler 22171 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 از آن جهت که خیلی در مورد خودم نمی تونم حرف بزنم وبلاگ شخصی دوس نمی دارمو چون موضوع جالبی پیدا نمی کنم که در باره آن نیز بحرفم باز نیز وبلاگی ندارم ولی بیسیار برای شرکت در مسابقات آموزش و پرورش وبلاگ از خودم طرحیدم که آنان نیز به درد این بخش نمی خورد این بود انشاء من با تشکر ببین من بهت یاد میدم یعنی دوستان اینکاررو میکنن یه نفر برات روبراهش میکنه و بعدش تمومه .. یعنی وظیفه تو میشه اینکه بطوری راندوم و الکی تعدادی وبلاگ پیدا میکنی و میری اونجا نظر میدی بعدش مینویسی اقا خانم وبلاگ قشنگی داری میخوای تبادل لینک کنیم بعدش اون جوابت رو نمیده دوباره میری میگی جون خاله ات داییت بمیره اگه به وبلاگ من نیایی تو خداااااااااااا تو رو امام رضا بیا . بیا وبلاگ من . منم میام . و ازین شکلک ها میذاری تا تا حسابی دلش به رحم بیاد . و ازین التماس ها میکنی میشه یه وبلاگ نویس ایرانی 8
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 دعوا نکن آقا پوریا خداشششاهده پوستت خراب میشه از ترسم لینکشو میذارم...6 بارم میذارم :banel_smiley_52: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 4 اسفند، 2011 دعوا نکن آقا پوریا خداشششاهده پوستت خراب میشه از ترسم لینکشو میذارم...6 بارم میذارم :banel_smiley_52: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی نفر بعدیییییییییییی :gnugghender: 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 واقعا راست گفتن دخترا خیلی احساساتین . .. دعوا نکن آقا پوریا خداشششاهده پوستت خراب میشه از ترسم لینکشو میذارم...6 بارم میذارم :banel_smiley_52: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ قشنگیه 3
from_hell 10964 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 من یه وبلاگ دارم با دو لینک... یه لینک اصلی بلاگفا....یه لینک هم کوتاه کردم اسمشو خارجی شده باtk...::دی این لینک بلاگفا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم لینک تی کی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2011 من یه وبلاگ دارم با دو لینک...یه لینک اصلی بلاگفا....یه لینک هم کوتاه کردم اسمشو خارجی شده باtk...::دی این لینک بلاگفا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم لینک تی کی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون هدا جان هم از شرکت کردنت هم اینکه مثل بقیه منو حرص ندادی با زبون خوش اومدی معرفی کردی خودتو :gnugghender: نفر بعدییییییییییییییی :gnugghender: 4
from_hell 10964 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 ممنون هدا جانهم از شرکت کردنت هم اینکه مثل بقیه منو حرص ندادی با زبون خوش اومدی معرفی کردی خودتو :gnugghender: نفر بعدییییییییییییییی :gnugghender: آها فراموش کردم بگم...وبلاگم پیج رنک گوگل داره...البته 1.... 4
from_hell 10964 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 خودمون وقت داوری شد اینا رو لحاظ میکنیم امر دیگه ای باشه ؟ اسپم دوس داری ؟ نمیخوام باید اطلاع رسانی میکردم ....من همین الان جز هیئت ژوئی هستم... امر دیگه ای نیست..مدال منو بدید برم... شکل مدال هم خودم انتخاب میکنم.... ... راستش من 2 سال پیش که عضو نواندیشان شدم....به خاطر اسپم اومدم....در واقع لینک دادن گفتن بیا عضو شو اسپم کنیم....:gnugghender: 4
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 در مقابل بزرگانی چون مهناز ومینی هیچ شانسی ندارم اما این وبلاگ منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 در مقابل بزرگانی چون مهناز ومینی هیچ شانسی ندارم اما این وبلاگ منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرین 4
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2011 در مقابل بزرگانی چون مهناز ومینی هیچ شانسی ندارم اما این وبلاگ منه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر گلی یه بویی داره همه گل ها هم خوش بو هستن مرسی از شرکتت تو این مسابقه نفر بعددددددددددددیییییییییی :gnugghender: 6
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 اینم وبلاگ پوسیده من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 ما هم یه وبلاگ علمی داریم اگه موضوع وبلاگای عاشقونه و ... است که هیچی! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 ای داد بیداد من این سری مسابقات رو میخواستم راه اندازی کنم ولی اینترنتم قطع شد و نتونستم ادامه بدم... حالا خوشحالم که دوستان این کار رو کردند.. وبلاگ من هم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ مهندسی مکانیک و تأسیسات مکانیکی ساختمان تازه... رنکشم توی گوگل تازگیا شده 2 9
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 ای داد بیدادمن این سری مسابقات رو میخواستم راه اندازی کنم ولی اینترنتم قطع شد و نتونستم ادامه بدم... حالا خوشحالم که دوستان این کار رو کردند.. وبلاگ من هم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وبلاگ مهندسی مکانیک و تأسیسات مکانیکی ساختمان تازه... رنکشم توی گوگل تازگیا شده 2 مرسی اقا اسماعیل گل ممنون شرکت کردی رنک این وبلاگام داستان شده ها واسه ما 4
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2011 دوستان مهلت سه هفته برای این مسابقه در نظر گرفته شده برای دوستانی که قصد دارن وبلاگ بنویسن و شرکت کنن توی این مسابقه اگر کسی قصد نوشتن نداره و کس دیگه ای نیست که بخواد شرکت کنه و لینک نداده باشه ما مسابقه رو برگزار کنیم 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 دوستان مهلت سه هفته برای این مسابقه در نظر گرفته شده برای دوستانی که قصد دارن وبلاگ بنویسن و شرکت کنن توی این مسابقه اگر کسی قصد نوشتن نداره و کس دیگه ای نیست که بخواد شرکت کنه و لینک نداده باشه ما مسابقه رو برگزار کنیم آقا برگزار کن بره
ارسال های توصیه شده