*mini* 37778 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 به گزارش 24، این برج که دومین برج بلند دنیا نیز هست، “اویز” نام دارد که توسط یک شرکت مهندسی آلمانی در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی طراحی و ساخته می شود. مدل 3d برج : منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2011 من خوشم نیومد! منم از طرحش خوشم نیومد....بیش از حد سمبلیکه........اما بخاطر هیبتش گذاشتم...صندلی با این ابعاد ندیده بودم!!!!:hapydancsmil: 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 منم از طرحش خوشم نیومد....بیش از حد سمبلیکه........اما بخاطر هیبتش گذاشتم...صندلی با این ابعاد ندیده بودم!!!!:hapydancsmil: آره خیلی هیبت داره! :دی 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 3 اسفند، 2011 کاناپه میذاشت یهو طرحشو ترین بودن به چه قیمت!!!! فکر کن افریقا رو از بالا نگاه میکنی میبینی یه صندلی قلمبه وسطشه 2
Gizmo 5887 ارسال شده در 3 اسفند، 2011 دقیقا منم با همه دوستان موافقم به نظرم یه افتضاحه تو خط آسمان شهر....تو دل ملت خوف ایجاد میکنه...آدم فکر میکنه غوله جک و لوبیای سحرآمیز قراره از آسمون بیاد روش بشینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 اسفند، 2011 بیچاره اون ساختمونایی که زیرشن دیگه رنگ آفتابو نمیبینن؛ همش تو سایه ان ولی خیلی برام جالبه چطوری بار رو تحمل میکنه؛ 4 تا پایه باریک ؛ اون همه وزن!!!!
tara88 16 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 آره،سایه ی بزرگی ایجاد میکنه:JC_thinking: فک نکنم شهرداری بهش مجوز بده:4chsmu1: 2
ارسال های توصیه شده