*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ به گزارش 24، این برج که دومین برج بلند دنیا نیز هست، “اویز” نام دارد که توسط یک شرکت مهندسی آلمانی در شهر کیپ تاون آفریقای جنوبی طراحی و ساخته می شود. مدل 3d برج : منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من خوشم نیومد! منم از طرحش خوشم نیومد....بیش از حد سمبلیکه........اما بخاطر هیبتش گذاشتم...صندلی با این ابعاد ندیده بودم!!!!:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ منم از طرحش خوشم نیومد....بیش از حد سمبلیکه........اما بخاطر هیبتش گذاشتم...صندلی با این ابعاد ندیده بودم!!!!:hapydancsmil: آره خیلی هیبت داره! :دی 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ کاناپه میذاشت یهو طرحشو ترین بودن به چه قیمت!!!! 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ خیلی سمبلیکه از کارای این تیپی خوشم نمیاد مرسی عزیزیم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ کاناپه میذاشت یهو طرحشو ترین بودن به چه قیمت!!!! فکر کن افریقا رو از بالا نگاه میکنی میبینی یه صندلی قلمبه وسطشه 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ این چرا این طوریه :viannen_38: خوشم نیومد.. 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ منم خوشم نیومد آخه یه همچین شکلی این وسط چی میگه؟ 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دقیقا منم با همه دوستان موافقم به نظرم یه افتضاحه تو خط آسمان شهر....تو دل ملت خوف ایجاد میکنه...آدم فکر میکنه غوله جک و لوبیای سحرآمیز قراره از آسمون بیاد روش بشینه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ بیچاره اون ساختمونایی که زیرشن دیگه رنگ آفتابو نمیبینن؛ همش تو سایه ان ولی خیلی برام جالبه چطوری بار رو تحمل میکنه؛ 4 تا پایه باریک ؛ اون همه وزن!!!! لینک به دیدگاه
tara88 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ آره،سایه ی بزرگی ایجاد میکنه:JC_thinking: فک نکنم شهرداری بهش مجوز بده:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده