mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۸ سلام دوستان گرامي هرگونه سوال درسي دارين اينجا مطرح كنين تا با كمك هم حل كنيم 7 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ خدایش اگه کسی از موازنه (هیمل بلاو)چیزی فهمیده بیاد بگه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ سلام نرگس خانوم جواب ایمیل آقای محسنی رو دادم. فکر کنم جزوه ی مهندسی گاز رو بخونی کافی باشه. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ خدایش اگه کسی از موازنه (هیمل بلاو)چیزی فهمیده بیاد بگه سلام میشه منظورتونو دقیق بگین؟ مطلب خاصی مدنظرتونه؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ کدوم مطلبشو؟ فصول اولش که مبانیه و چیز خاصی نداره فصولی که مربوط به ورودی و خروجی از راکتورها و انجام واکنش و احتراق میشه رو میگین؟ لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ فصل دوم و سوم رو میگم تن هیمل بلاو تو گور لرزید از بس فحش دادیم مشکل من اینه که جزوه نمیگن از روی کتاب یه چیزی میگن بعد میگن خودتون بخونین 1 لینک به دیدگاه
mehrzad1 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ فصل دوم و سوم رو میگم تن هیمل بلاو تو گور لرزید از بس فحش دادیم مشکل من اینه که جزوه نمیگن از روی کتاب یه چیزی میگن بعد میگن خودتون بخونین salam . in matno bekhoonin ta ebhametoon bar taraf she . az aval shoroo mikonam . arabie mozakhraf . adabiat dino zendegio mabahese na chandan moshkele riazio fiziko shimie dabirestan az ma adamaye tabali sakhte.age konkooresho bad midi chon soalaro mipichoonano bekhoda ye doctorae riazi ham kriazie konkooro 100 nemizane . motm,aenam . amoozesho be gand keshidan . hala ham ke oomadi too daneshgah . avalash chi pas kardi ? riazi 1 . riazi 2 . fizik 1 ./ fizik 2 . adabiato . shimi omoomio hameye chizai ke too dabirestan khoondio badesh nomreye khoob migiri migi bah bah be khodam ke mohandesie shimio mikhoram . amma eshtebah nakon . ba in darsa bala naro chon movazene mizanatet zamin . na bekhatere in ke sakhte . na . asoontarin darse mohandesie shimie . amma movazene e shorooe . ye dar barae vorood be donyaye bozorge mohandesie shimi . hokme adamiro dari keshoke shode . vaghti khodam emtehane movazenamo midadam terme 3 badesh be ostad goftam : ostad in ke enghad sakht bood pas baghie darsa chetorian . yadame buuble t o dew- t ro nemifahmidam amma in fekre man dorost nabood . chon varede ye donyaye dige shodam baad zaman mibord ta bahash khodamo vefgh bedam . va hala shode . alan ke movazenaro varagh mizanam be mabahesesh mikhandam . va shoma ham be zoodi be harfe man miresin . donyaye mohandesie shimi donyaye bozorgie . baad darsasho dark koni . say shode too movazene padidehaye enteghal too e ketab be bacheha dars dade she . amma age ad nagerefti negaran nabash . sayyalato jermo hararato bara hamin gozashtan . ba movazene khodeto nasanj va be ayandeo darsaye mohemtaro shirintaret fekr kon . movafagh bashin:icon_pf (44):. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ salam . In matno bekhoonin ta ebhametoon bar taraf she . Az aval shoroo mikonam . Arabie mozakhraf . Adabiat dino zendegio mabahese na chandan moshkele riazio fiziko shimie dabirestan az ma adamaye tabali sakhte.age konkooresho bad midi chon soalaro mipichoonano bekhoda ye doctorae riazi ham kriazie konkooro 100 nemizane . Motm,aenam . Amoozesho be gand keshidan . Hala ham ke oomadi too daneshgah . Avalash chi pas kardi ? Riazi 1 . Riazi 2 . Fizik 1 ./ fizik 2 . Adabiato . Shimi omoomio hameye chizai ke too dabirestan khoondio badesh nomreye khoob migiri migi bah bah be khodam ke mohandesie shimio mikhoram . Amma eshtebah nakon . Ba in darsa bala naro chon movazene mizanatet zamin . Na bekhatere in ke sakhte . Na . Asoontarin darse mohandesie shimie . Amma movazene e shorooe . Ye dar barae vorood be donyaye bozorge mohandesie shimi . Hokme adamiro dari keshoke shode . Vaghti khodam emtehane movazenamo midadam terme 3 badesh be ostad goftam : Ostad in ke enghad sakht bood pas baghie darsa chetorian . Yadame buuble t o dew- t ro nemifahmidam amma in fekre man dorost nabood . Chon varede ye donyaye dige shodam baad zaman mibord ta bahash khodamo vefgh bedam . Va hala shode . Alan ke movazenaro varagh mizanam be mabahesesh mikhandam . Va shoma ham be zoodi be harfe man miresin . Donyaye mohandesie shimi donyaye bozorgie . Baad darsasho dark koni . Say shode too movazene padidehaye enteghal too e ketab be bacheha dars dade she . Amma age ad nagerefti negaran nabash . Sayyalato jermo hararato bara hamin gozashtan . Ba movazene khodeto nasanj va be ayandeo darsaye mohemtaro shirintaret fekr kon . Movafagh bashin:icon_pf (44):. ممنون از راهنماییتون لطفا فارسی تایپ کنین! لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ من یه مقاله درمورد تهیه شیشه و کراک از مشتقات مواد نفتی میخواستم اگه میتونین کمکم کنید اجرتون با خدا 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ من یه مقاله درمورد تهیه شیشه و کراک از مشتقات مواد نفتی میخواستم اگه میتونین کمکم کنید اجرتون با خدا جانم؟ لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ جانم؟ چرا اسپم میکنی؟ مگه قرار نبود میو میوتو عوض کنی پس چی شد؟ :167: تعجب نداره ما تو ازمایشگاه شیمی الی تا تولید اسپیرین پیشرفت کردیم ولی اطلاعات کافی برای بقیه کار نداشتیم کمکم کنید جدی میگم:w00: 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ نگین بیسوادمااا من همیشه با این نوع معادله سر کار داشتم، ولی نمیدونم الان چرا و چرا نمیتونم استفاده کنم [sad] کسی نمیتونه بهم بگه inverse logarithm چطوری محاسبه میشه ؟ لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نگین بیسوادمااامن همیشه با این نوع معادله سر کار داشتم، ولی نمیدونم الان چرا و چرا نمیتونم استفاده کنم [sad] کسی نمیتونه بهم بگه inverse logarithm چطوری محاسبه میشه ؟ well well well اینم جواب 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام.همه دوستان ویرایش 5 ترمو سنجل رو دارن دیگه.تمرین 66.میشه حلش رو بازتر کنید.چرا این پارامترها رو حساب کرده؟مثلا فشار نقطه شبنم نیازه حساب کنه؟یا مول آب خروجی 4 تاست.ولی اون رو گازی گرفته و مول آب هم جدا؟؟؟ متشکرم 4 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اینجا غیره تشکر کسی کار دیگه بلد نیست من میگم باید مدیر سایت عوض شه بگید نه 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دنبالش هستیم به ما هم وقت بدین لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این هم جواب سوال میشه لطف کنید از رو جواب توضیح بدید. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سوال قبلی من رو که کسی جواب ندادولی یه سوال دیگه میپرسم Metyl tratirory butyl ether چیه؟ c5h12o 1 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خواهشا جواب بدید من یه لیست از ازمایش های که توی شرکت بهره برداری نفت و گاز انجام میدن میخواستم فقط نام ازمایش و هدف از ایجاد چنین شرکتی ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده