shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ من نمیترسم ازاشون کسسایی که این رفتارههارو به شدت انجام میدهند بیمارند قابل دلسوزی من از گشت امنیت اخلاقی بیشتر میترسم خدائیش تتا پسری که بهم متلک بگه 6 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ماشين لوكس و جامعه نديده!!! فكرش رو بكنيد يه ثروتي داريد و ميخوايد يه ماشين بخريد ولي وقتي ماشينهاي تو شهرتون رو ميبينيد ؛ همه شون تو يه مايه هستند ولي شما ميخوايد يه چيز جديد بگيريد!!! نو و شيك.. شما يه ماشين مدل بالا ميگيريد و توي شهرتون ميبريد ولي جامعه شهري شما اين ماشين رو نديده! و يا اگه ديده ميدونه كه شما يه چيز جديد گرفتيد كه قابل ديدن هست... كسي كه صاحب چنين ماشين باشه خودش به خوبي ميدون با داشتن چنين ماشيني بايد بيشتر حواسش به ماشينش باشه.... قبل از خريد ماشين و نشون دادن اون به جامعه خود فرد هم به اين واقف هست كه مخاطبان جامعه در برابر چنين ماشيني از خودشون چه واكنشي نشون ميدهند... در واقع بين اوني كه اون ماشيني رو ميخره و اوني كه بهش زل ميزنه ارتباط وجود داره... حس ِعدم امنيت با عدم امنيت عجين شده و تا وقتي نا امني در بين اطرفيان وجود نداره اين حس عدم امنيت هم در افراد جامعه پيدا نميشه! مگه اينكه ما جامعه مون دچار يه بيماري (اسمشو يادم رفته) بدونيم كه از محيط اطراف خودش بي دليل ميترسه... ولي اينكه كساني رو كه عدم امنيت رو براي ديگران بوجود بيارند گسترش بديم به نظرم نتيجه درستي نداره.. 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ ماشين لوكس و جامعه نديده!!!فكرش رو بكنيد يه ثروتي داريد و ميخوايد يه ماشين بخريد ولي وقتي ماشينهاي تو شهرتون رو ميبينيد ؛ همه شون تو يه مايه هستند ولي شما ميخوايد يه چيز جديد بگيريد!!! نو و شيك.. شما يه ماشين مدل بالا ميگيريد و توي شهرتون ميبريد ولي جامعه شهري شما اين ماشين رو نديده! و يا اگه ديده ميدونه كه شما يه چيز جديد گرفتيد كه قابل ديدن هست... كسي كه صاحب چنين ماشين باشه خودش به خوبي ميدون با داشتن چنين ماشيني بايد بيشتر حواسش به ماشينش باشه.... قبل از خريد ماشين و نشون دادن اون به جامعه خود فرد هم به اين واقف هست كه مخاطبان جامعه در برابر چنين ماشيني از خودشون چه واكنشي نشون ميدهند... در واقع بين اوني كه اون ماشيني رو ميخره و اوني كه بهش زل ميزنه ارتباط وجود داره... حس ِعدم امنيت با عدم امنيت عجين شده و تا وقتي نا امني در بين اطرفيان وجود نداره اين حس عدم امنيت هم در افراد جامعه پيدا نميشه! مگه اينكه ما جامعه مون دچار يه بيماري (اسمشو يادم رفته) بدونيم كه از محيط اطراف خودش بي دليل ميترسه... ولي اينكه كساني رو كه عدم امنيت رو براي ديگران بوجود بيارند گسترش بديم به نظرم نتيجه درستي نداره.. علیرضا منظورت از مثالی که زدی چیه؟ تو میگی زنان و دختران وقتی میبینن جامعه ناامنه، مثلا نوع پوششون رو تغییر بدن؟ 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ علیرضا منظورت از مثالی که زدی چیه؟ تو میگی زنان و دختران وقتی میبینن جامعه ناامنه، مثلا نوع پوششون رو تغییر بدن؟ تا حدودي آره.. يا بايد اينقد بپوشي و مبارزه كني تا يه جريان رو عادي سازي كني يا نه؛ تو پوشش قبلي ات تغييري ندي... نميدونم شما يادتون مياد يا نه.. اوايل كه مانتو مد شد اصلا به شكل امروزي نبود فك نكنم هيچ دختري حاضر باشه اون مانتوها رو به خاطر بلندي و اپل داشتن روش بشه تست كنه... جالبه اون موقع اون مانتويي كه شبيه لباس آخوندا بود توي جامعه ي اون زمون خودش "تحريك كننده" بود.. حالا زماني قبل تر خود حضور زنها توي جامعه بود و... البته خب بايد قبول كرد در صورت عدم وجود همه جوانب مدرنيته شما تا حد خاصي ميتونيد پوشش داشته باشيد تو جامعه اسلامي.. انتظار عادي سازي جامعه در صورت عدم وجود جوانبي كه در جوامع غربي هست انتظار بيهوده و نا معقولي است.. 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ تا حدودي آره..يا بايد اينقد بپوشي و مبارزه كني تا يه جريان رو عادي سازي كني يا نه؛ تو پوشش قبلي ات تغييري ندي... نميدونم شما يادتون مياد يا نه.. اوايل كه مانتو مد شد اصلا به شكل امروزي نبود فك نكنم هيچ دختري حاضر باشه اون مانتوها رو به خاطر بلندي و اپل داشتن روش بشه تست كنه... جالبه اون موقع اون مانتويي كه شبيه لباس آخوندا بود توي جامعه ي اون زمون خودش "تحريك كننده" بود.. حالا زماني قبل تر خود حضور زنها توي جامعه بود و... البته خب بايد قبول كرد در صورت عدم وجود همه جوانب مدرنيته شما تا حد خاصي ميتونيد پوشش داشته باشيد تو جامعه اسلامي.. انتظار عادي سازي جامعه در صورت عدم وجود جوانبي كه در جوامع غربي هست انتظار بيهوده و نا معقولي است.. وای علیرضا :icon_pf (34): اونوقت جامعه مون میشه مثل جامعه افغانستان، ما انتظار داریم مردان جامعه مون آستانه تحریکشون رو ببرن بالا، حالا نبردن، آستانه تحمل تحریکشون رو ببرن بالا، بتوونن خودشون رو کنترل کنن و عادی بشه براشون. به کسی بر نخوره ولی به نظرم اکثر مردانی که باعث ناامنی علیه زنان شدن کسانی ان که تازه وارد شهر شدن یا تازه وارد جامعه شدن. هیچ کدوم از مردان یا پسرایی که برا من مزاحمت ایجاد کردن حتی قیافه و ریخت درست و درمونی هم نداشتن. 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ میدونستم بحث پوشش پیش میاد کاش از پوشش اون دخترها گفته بودم... دختر 13 ساله همسایه که وقتی تو کوچه رسیدم دیدم یه مردی از دره خونشون یه جوری این پا اون پا میکنه منو نگاه میکنه بعد توی خونرو نگاه میکنه.... آخرش من دارم به دختر بچهای دلداری میدم که زبونش بند اومده! مانتوی گشاد مدرسه تنشه با چادرو مقنعه! خوشگل هم نیست چیزی واسه تحریک نداره.... اون مرد در رفت مادره اون دختر صداش در نیومد چون فک میکرد آبروی دخترش در خطره کی فکرشو میکنه دمه در خونه تو راهروی خونه امنیت نداشته باشی! آهان راستی سرویس مدرسه پیاده اش کرده بود و رفته بود.... 7 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ وای علیرضا :icon_pf (34):اونوقت جامعه مون میشه مثل جامعه افغانستان، ما انتظار داریم مردان جامعه مون آستانه تحریکشون رو ببرن بالا، حالا نبردن، آستانه تحمل تحریکشون رو ببرن بالا، بتوونن خودشون رو کنترل کنن و عادی بشه براشون. به کسی بر نخوره ولی به نظرم اکثر مردانی که باعث ناامنی علیه زنان شدن کسانی ان که تازه وارد شهر شدن یا تازه وارد جامعه شدن. هیچ کدوم از مردان یا پسرایی که برا من مزاحمت ایجاد کردن حتی قیافه و ریخت درست و درمونی هم نداشتن. من نميدونم شايد خوب توضيح ندادم.. ببنيد بين كسايي كه به حريم خصوصي تجاوز ميكنن و كساني كه نميكنن فرق هست.. تو پست قبلي هم اشاره داشتم كه اين افراد رو جدا كنيد... ولي آستانه تحريك و آستانه تحمل به نظرم بايد درست تعريف بشه.. اين آستانه تحريك و آستانه تحمل جامعه اي كه مدنظر هست مشخص ميكنه... طبيعي است كسايي كه "نديده تر" هستن تو جامعه ي ما و تازه وارد جايي ميشن كه مثلا كسي پوشش خاصي داره تحت تاثير قرار بگيرن و ممكنه كار عملي رو انجام بدن.. البته من اون كسايي كه توي جامعه قيافه درست و حسابي دارن جدا از اين قافله نميدونم..اونا تو ذهنشون بهش ميپردازن.. نميدونم چطور بگم.. ولي تحريك كننده رو جامعه مشخص ميكنه... حالا چطور ميشه اين حدود "تحريك كننده ها" رو گسترش داد به شناخت و دلسوزي مسئولين و مردم جامعه داره.. 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ میدونستم بحث پوشش پیش میاد کاش از پوشش اون دخترها گفته بودم... دختر 13 ساله همسایه که وقتی تو کوچه رسیدم دیدم یه مردی از دره خونشون یه جوری این پا اون پا میکنه منو نگاه میکنه بعد توی خونرو نگاه میکنه.... آخرش من دارم به دختر بچهای دلداری میدم که زبونش بند اومده! مانتوی گشاد مدرسه تنشه با چادرو مقنعه! خوشگل هم نیست چیزی واسه تحریک نداره.... اون مرد در رفت مادره اون دختر صداش در نیومد چون فک میکرد آبروی دخترش در خطره کی فکرشو میکنه دمه در خونه تو راهروی خونه امنیت نداشته باشی! آهان راستی سرویس مدرسه پیاده اش کرده بود و رفته بود.... > ببنيد بين كسايي كه به حريم خصوصي تجاوز ميكنن و كساني كه نميكنن فرق هست.. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ > عزیزم الان بحث سره ناامنیه کسی که به امنیت زنها آسیبی نمیزنه رو کاری نداریم باهاش! بعضی گفتن این یه حسه فقط!!! این حس اما با اتفاقاتی که میوفته ایجاد شده! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده