رفتن به مطلب

روزگار بدی برای ما زنهاست ...

ارسال های توصیه شده

سمت و سو پیدا کردنش به خاطر احساسی بودنش نیست..منم قبول دارم احساسیه ولی چیزی که معادله رو به شدت از تعادل خارج میکنه وجود واقعیت های

بسیار متضاد و به همون نسبت یک سویه است

من نمیخوام شیون و زاری همیشگی زنها رو راه بندازم اما واقعیات جامعه به شدت علیه امنیت روانی، فیزیکی، شخصیتی و کاربردی ما زنهاست و این همیشه

باعث شده که حتی کوچکترین اعتراض ما هم احساسی و نه چندان معتبر تلقی بشه

:banel_smiley_4:

چرا نمیخوای بحث روش شناسانه رو از بحث اعتراضی - احساسی تفکیک کنی؟

مسئله ها همیشه جایی راه حل پیدا میکنند که ابتدا خوب شناخته بشن.

این به عنوان یک متن اعتراضی - احساسی خوبه. دست طرف درد نکنه.

اما فقط کلی صحبت کردن و 4 تا پست گذاشتن که درسته ما چقدر بدبختیم که چیزی حل نمیشه. میشه؟

من تو این چندوقت هی تاپیک زدم که آقا بیایم یه ذره در مورد راه حل ها فکر کنیم.

هی میگن نمیشه. جامعه بده. نمیذارن.

خب همیشه که شرایط یرای یه راه حلی، شرایط آزمایشگاهی نیست که.

خب ایرونی جماعت همینه دیگه. عادت کرده به کلی گویی. واقعیت ها رو با سنجه های پژوهشی بررسی نمیکنه و فقط ناله میکنه. چند ساله کار ما شده ناله کردن.

خب تا کی هی مشکلات رو یادآوری کنیم؟

بیایم بگیم با همین شرایط موجود چی کار باید کرد.

یا همین نگاه های ابزاری به زن.

با همین محدودیت ها. تا کم کم محدودیت ها رو کم کرد. این چیزها والا راه حل انقلابی نداره!

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:banel_smiley_4:

چرا نمیخوای بحث روش شناسانه رو از بحث اعتراضی - احساسی تفکیک کنی؟

مسئله ها همیشه جایی راه حل پیدا میکنند که ابتدا خوب شناخته بشن.

این به عنوان یک متن اعتراضی - احساسی خوبه. دست طرف درد نکنه.

اما فقط کلی صحبت کردن و 4 تا پست گذاشتن که درسته ما چقدر بدبختیم که چیزی حل نمیشه. میشه؟

من تو این چندوقت هی تاپیک زدم که آقا بیایم یه ذره در مورد راه حل ها فکر کنیم.

هی میگن نمیشه. جامعه بده. نمیذارن.

خب همیشه که شرایط یرای یه راه حلی، شرایط آزمایشگاهی نیست که.

خب ایرونی جماعت همینه دیگه. عادت کرده به کلی گویی. واقعیت ها رو با سنجه های پژوهشی بررسی نمیکنه و فقط ناله میکنه. چند ساله کار ما شده ناله کردن.

خب تا کی هی مشکلات رو یادآوری کنیم؟

بیایم بگیم با همین شرایط موجود چی کار باید کرد.

یا همین نگاه های ابزاری به زن.

با همین محدودیت ها. تا کم کم محدودیت ها رو کم کرد. این چیزها والا راه حل انقلابی نداره!

ای بابا !

کی گفته من نمیخوام بحث روش شناسانه کنم؟؟کدوم از پستای این دخترا اه و ناله صرف بود

ما هم دنبال حل مساله هستیم...و مسلما دغدغه بیشتر از شما داریم

اما تو این بحث تو همون قدم اولش با اختلاف داشتیم...این که یه متن احساسی باشه از اعتبارش برای ادامه بحث کم نمیکنه

شما میگی این جا از حل مساله، از روشهای تغییر، از چگونگی ها و از چارچوب های عملی ممکن حرف نزده، خب مهم نیست

ما میتونیم ادامه ش بدیم به شرطی که تو قدم اول همدیگه رو تو نطفه خفه نکنیم

خود تو تا حالا پیش اومده در این مورد راه حلی بهت پشنهاد بشه و بپذیری که روش فکر کنی؟

• Like 7
لینک به دیدگاه
ای بابا !

کی گفته من نمیخوام بحث روش شناسانه کنم؟؟کدوم از پستای این دخترا اه و ناله صرف بود

ما هم دنبال حل مساله هستیم...و مسلما دغدغه بیشتر از شما داریم

اما تو این بحث تو همون قدم اولش با اختلاف داشتیم...این که یه متن احساسی باشه از اعتبارش برای ادامه بحث کم نمیکنه

شما میگی این جا از حل مساله، از روشهای تغییر، از چگونگی ها و از چارچوب های عملی ممکن حرف نزده، خب مهم نیست

ما میتونیم ادامه ش بدیم به شرطی که تو قدم اول همدیگه رو تو نطفه خفه نکنیم

خود تو تا حالا پیش اومده در این مورد راه حلی بهت پشنهاد بشه و بپذیری که روش فکر کنی؟

خب استارتر نظر مارو در مورد این متن خواسته بود دیگه.

در این مورد نه.

اما در مورد مسائل دیگه چرا.

مثلا چیزهایی که به کارم مربوط میشه.

مثل اینکه کارفرمای دولتی رو چطور متقاعد کنم که یه طرح رو اجرا کنه.

من با این مسئله درگیر فکری چندانی نشدم هنوز.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب استارتر نظر مارو در مورد این متن خواسته بود دیگه.

در این مورد نه.

اما در مورد مسائل دیگه چرا.

مثلا چیزهایی که به کارم مربوط میشه.

مثل اینکه کارفرمای دولتی رو چطور متقاعد کنم که یه طرح رو اجرا کنه.

من با این مسئله درگیر فکری چندانی نشدم هنوز.

من که تو صفحه قبل از شما خواهش کردم علمی بررسی کنی......نظرتو خواستم دیگه:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یادمه دوم دبیرستان یه دونه از این درسای پرورشی نام داشتیم خانومه اومده بود می گفت دوست داشتین پسر بودین؟! یه سری ممتنع بودند یه سری مخالف...........چن نفری هم موافق

این سوال رو جاهای دیگه هم دیدم که می پرسن.........حتی از پسرها

تا این که الان هم دارم دوستانی که علی رغم این که نسبتا موفق در تمام ابعاد زندگیشون هستند اما شنیدم این جمله رو که ای کاش پسر بودند........به خیلی دلایل که مهم ترینشون رسیدن راحت تر به حقوقشون در این جامعه هست.....شاید از ریشه قبول نداشته باشن اما هرچی که هست این موضوع رو در بیان عنوان کردند

اما واقعیتش من از همون سنی که اون معلمه این سوال رو پرسید تا همین الان جوابم منفی هست.........به عنوان یک دختر به این موضوع افتخار می کنم و همیشه برام افتخار آمیزه که دختر هستم و محبت و عاطفه و تمام ابعاد پیچیده روحی و روانشناختی رو که در جنس مونث از نوع دیگه ای پیدا میشه دوست دارم و زن بودن از نظر من یک ارزشه فوق العاده زیباست............تبعیض جنسیتی رو در ریزترین قوانین این کشور می بینم اما باز هم نظرم ذره ای عوض نمی شه و به بهانه موقعیت شغلی یا تحصیلی بهتر حتی به زبون هم تا به حال نگفتم ای کاش پسر بودم

اما تنها و تنها فقط و فقط در یک مورد و اون هم موضوع و کلیت این تاپیک هست که با تمام وجود آرزو کردم که ای کاش پسر بودم و آن چنان قدرت بدنی داشتم که می تونستم جواب هر ناکس رو بدتر از خودش بدم

فقط و فقط توی این شرایط بوده.........

اگر کسی مذکر باشه چه مجرد چه متاهل هر چه قدر هم که فکر کنه این موضوع تاپیک رو برای زنان درک می کنه و قبول داره، هیچ وقت باورش و احساس قلبیش حتی نمی تونه 10 درصد حال اون دختری رو درک کنه که یه ماشین دنبالش افتاده و جایی نسبتا خلوت در نعقیب و گریزه و تازه دست آخر هم هیچ اتفاقی نمی افته و دختر فرار می کنه.........با این که یه مسئله به ظاهر سادست و یک فرار ساده اما واقعا نمی تونه اون چیزی رو که توی ذهن اون دختر توی اون دقایق می گذره رو و تصور آینده اتفاق نیفتاده رو ، درک کنه.....

اون وخت یه تیکه انداختن ساده از یه پسری که شاید هنوز خودش هم به بلوغ عاطفی و هیجانی نرسیده و فقط از روی یک حس خودنمایی بین دوستانش چیزی می گه هم می تونه آستانه تحمل اون دختر پایین بیاره ونه به خاطر اون تیکه بلکه به خاطر مجموعه شناختی قبلی که جمع و جمع شده و تو ذهنش جا گرفته........در ظاهر خیلی از اوقات نشون نمی ده یا به قولی تاکتیک به کار می بره اما این حس عدم اطمینان رو در باطن داره ........

در آخر هم اینو بگم که من اعتقاد شخصیم اینه که از این جو موجود در جامعه ما که پرده کلفتی بین زن و مرد کشیده شده بیزارم....... از این که انسان ها به دو گروه کلی مرد و زن تقسیم شدن بیزارم...........الان هم اینو نمی گم این حرف رو قبلا هم این جا زدم می تونم الان پست زیرخاکیشو بیرون بکشم.......

تا به حال هم هیچ علاقه ای به این تاپیک های جوسازی بین زن و مرد نداشتم و نزدم و هدفم هم از این تاپیک این نبوده.......سرآغازش یک ایمیل ساده بود.........و این جا هم این موضوع رو خواستم نشون بدم حالا از زبون یه نویسنه ای که به قلم خودشنوشته و رنگ و لعابش با سلیقه خودش بوده اما هدف به هیچ عنوان متهم کردن تمام جامعه مردان نبوده و نخواهد بود:icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه

تلفات مدرنيته..

نگارنده اين چنين موضوعات شايد نخواسته و يا ندانسته به اصل موضوع نگاه نميكنند...

"ترس از لذت ذهني جنسي مردان"..

جامعه اي كه ميخواهد خود رو بر مسير سنت پيش ببرد وقتي با مظاهر مدرنيته روبرو ميشود دچار تداخل ميشود و بايد يا هر دو تلف شوند يا يكي براي ديگري..

من به همان ميزان كه آن مرد رو نگاهنده(نگاه كرده) رو سببت ترس آن نگارنده ميبينم ؛ همان زني كه لباسي پوشيده كه سايزهاي لباس زيرش معلوم است سبب التذاذ ذهني آن مرد ميدانم..

ولي اينجا يك مشكلي به نام سنت هست كه از يك طرف نگارنده و امثال نگارنده ميخواهد با لباس تنگ وارد جامعه شود و انتظار برخوردي از جانب مردان نداشته باشد...

به نظرم انتظاري است سطحي..

كافيست يك قياس با يه جامعه غربي كنيم كه مدرنيته رو پذيرفته و قبول دارد "ورود زن به جامعه" بهم ريختن "انتظارهاي جنسي" است...

جامعه اي كه ميخواهد چيزي رو بپذيرد بايد همه جوانبش رو در نظر بگيرد..

بگذريم..:sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه
تلفات مدرنيته..

نگارنده اين چنين موضوعات شايد نخواسته و يا ندانسته به اصل موضوع نگاه نميكنند...

"ترس از لذت ذهني جنسي مردان"..

جامعه اي كه ميخواهد خود رو بر مسير سنت پيش ببرد وقتي با مظاهر مدرنيته روبرو ميشود دچار تداخل ميشود و بايد يا هر دو تلف شوند يا يكي براي ديگري..

من به همان ميزان كه آن مرد رو نگاهنده(نگاه كرده) رو سببت ترس آن نگارنده ميبينم ؛ همان زني كه لباسي پوشيده كه سايزهاي لباس زيرش معلوم است سبب التذاذ ذهني آن مرد ميدانم..

ولي اينجا يك مشكلي به نام سنت هست كه از يك طرف نگارنده و امثال نگارنده ميخواهد با لباس تنگ وارد جامعه شود و انتظار برخوردي از جانب مردان نداشته باشد...

به نظرم انتظاري است سطحي..

كافيست يك قياس با يه جامعه غربي كنيم كه مدرنيته رو پذيرفته و قبول دارد "ورود زن به جامعه" بهم ريختن "انتظارهاي جنسي" است...

جامعه اي كه ميخواهد چيزي رو بپذيرد بايد همه جوانبش رو در نظر بگيرد..

بگذريم..:sigh:

کاملا موافقم

همانطورکه شما از مردها میترسید ما مردها هم از خیلی زنان هراس داریم چرا؟چون دختران امروز شاید نمیخواهند قبول کنند که یه مرد با نگاه تحریک میشه ،این ذات آفرینش مردهاست شاید خیلی کثیف به نظر برسه اما چیزیه که هست اگه بخوام مثال بزنم مجبورم از چیزی غیراز انسان مثال بزنم که شأن انسان را(چه مردوچه زن)بسیار پایین می اورد.فقط کافیه یه لحظه فکر کنید مرد با نگاه تحریک نمیشدومثلا مانند شما با لمس شدن تحریک میشد آیا با ذات زن برابری داشت این مشکلی که میگم تنها زمان ارتباط جنسی خودش رو نشون میده نه مواقع دیگه.شاید بگید چقدر من منحرفم که ذهنم دنبال ارتباطهای جنسی است اماکمی فکر کنید میبینید شیرین ترین لذات مربوط به همین حس میشود حال چه جسمی چه روحی.....

خواهشا شعار الکی هم ندهید که نه ما اصلا به ارتباطهای جنسی واین غریضه بی اعتنا هستیم که باور نمیکنم غیرممکنه هرکدام از شما تا به حال به سمت جنس مخالف جذب نشده باشید یا درحال حاضر بدون ارتباط با جنس مخالف باشید...

منم با نظر آرخا موافقم که شما رفتارتان محرک باشد اما توقع نداشته باشید که کسی تحریک نشود مثل اینه ما مردها بگیم اجازه بدید شما زنها رو لمس کنیم اما حق ندارید تحریک بشید:ws3:

تمام رفتارهایی که با ما میشودنتیجه وبازتاب رفتار خودما با سایرین است اگه ما مردها میگیم مشکلی هست قطعا رفتار غلط ما نیز در بروز این مشکل بی تأثیر نبوده است درمورد شماهم همینگونه است کمی این احتمال را هم بدهید که رفتار غلط شما زنان در جامعه به مروراین دیدگاه را در مورد شما بوجود آورده است

برای حل یه مشکل هر کس باید به سهم خود میزان تقصیرهایش را بپذیرد:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
کاملا موافقم

همانطورکه شما از مردها میترسید ما مردها هم از خیلی زنان هراس داریم چرا؟چون دختران امروز شاید نمیخواهند قبول کنند که یه مرد با نگاه تحریک میشه ،این ذات آفرینش مردهاست شاید خیلی کثیف به نظر برسه اما چیزیه که هست اگه بخوام مثال بزنم مجبورم از چیزی غیراز انسان مثال بزنم که شأن انسان را(چه مردوچه زن)بسیار پایین می اورد.فقط کافیه یه لحظه فکر کنید مرد با نگاه تحریک نمیشدومثلا مانند شما با لمس شدن تحریک میشد آیا با ذات زن برابری داشت این مشکلی که میگم تنها زمان ارتباط جنسی خودش رو نشون میده نه مواقع دیگه.شاید بگید چقدر من منحرفم که ذهنم دنبال ارتباطهای جنسی است اماکمی فکر کنید میبینید شیرین ترین لذات مربوط به همین حس میشود حال چه جسمی چه روحی.....

خواهشا شعار الکی هم ندهید که نه ما اصلا به ارتباطهای جنسی واین غریضه بی اعتنا هستیم که باور نمیکنم غیرممکنه هرکدام از شما تا به حال به سمت جنس مخالف جذب نشده باشید یا درحال حاضر بدون ارتباط با جنس مخالف باشید...

منم با نظر آرخا موافقم که شما رفتارتان محرک باشد اما توقع نداشته باشید که کسی تحریک نشود مثل اینه ما مردها بگیم اجازه بدید شما زنها رو لمس کنیم اما حق ندارید تحریک بشید:ws3:

تمام رفتارهایی که با ما میشودنتیجه وبازتاب رفتار خودما با سایرین است اگه ما مردها میگیم مشکلی هست قطعا رفتار غلط ما نیز در بروز این مشکل بی تأثیر نبوده است درمورد شماهم همینگونه است کمی این احتمال را هم بدهید که رفتار غلط شما زنان در جامعه به مروراین دیدگاه را در مورد شما بوجود آورده است

برای حل یه مشکل هر کس باید به سهم خود میزان تقصیرهایش را بپذیرد:icon_gol:

مردا تحریک بشن ولی خودشونو کنترل کنن، به حریم ما تجاوز نکنن، چه با نگاه، چه حرف و ...

من یکی که اصلا دوست ندارم قیافه و تیپم خنثی باشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

واسه من عجیبه که فقط تو کشورهای به ظاهر مسلمون این اتفاق میافته...

تو ایران خیلی کم می بینی دختری که بی خیال از دنیا داره تو خیابون راه میره...با این که خیلی جاهای دنیا می تونی 12 شب هدفون بذاری تو گوشت و بریییییییییییییی،بی دغدغه...........

کافیه فقط یه بار تو یه شهر بزرگ تو ایران سوار دوچرخه شده بشی اون وقت قشنگ میفهمی که نگاه بیمار یه مرد یعنی چی...

میخوام اینو بگم زن قصدش از نگاه کردن به یه مرد تحریکش نیست چرا نباید حق باشه باشی هم نوعتو نگاه کنی چون اون تو ذهن بیمارش فکر می کنه داری براش عشوه میریزی...

• Like 10
لینک به دیدگاه
مردا تحریک بشن ولی خودشونو کنترل کنن، به حریم ما تجاوز نکنن، چه با نگاه، چه حرف و ...من یکی که اصلا دوست ندارم قیافه و تیپم خنثی باشه.
واسه من عجیبه که فقط تو کشورهای به ظاهر مسلمون این اتفاق میافته...تو ایران خیلی کم می بینی دختری که بی خیال از دنیا داره تو خیابون راه میره...با این که خیلی جاهای دنیا می تونی 12 شب هدفون بذاری تو گوشت و بریییییییییییییی،بی دغدغه...........کافیه فقط یه بار تو یه شهر بزرگ تو ایران سوار دوچرخه شده بشی اون وقت قشنگ میفهمی که نگاه بیمار یه مرد یعنی چی...میخوام اینو بگم زن قصدش از نگاه کردن به یه مرد تحریکش نیست چرا نباید حق باشه باشی هم نوعتو نگاه کنی چون اون تو ذهن بیمارش فکر می کنه داری براش عشوه میریزی...
چند نکته هست که گاهی فراموش میکنیم شما تا وقتی باور نکنید که غریزه جنسی نه تنها کثیف نیست بلکه یکی از موهبتهایی ایست که انسان نصیبش شده است همواره از داشتن این حس رنج خواهید بردنمیدانم چرا شما بانوان باور نمیکنید که این سیستم در مردان خواهی نخواهی وجود دارد دست خود مردان نیست که بخواهند نگاه نکنند....دراین جامعه که همه اقشار چه مرد وچه زن باید غریزه جنسی را سرکوب کنندواین سرکوبی جنسی تنها باعث به هم خوردن تعادل روحی وروانی در انسان میگرددثمره ای جز همین طرز تفکر ندارد.چرا زنان ما اینقدر پرخاشگر شده اند؟چرا درصد افسردگی پنهان وآشکار در جامعه ما اینقدر بالاست؟در کشورهای دیگر که آزادی روابط وجود دارد فرداگر تحریک شود مکانی برای تخلیه این حس دارد وافرادی که شغلشان سرویس دهی به افراد است.درایران مگر یک پسر ایرانی تحریک نمیشود؟یا یه پسری که تو آمریکاست تحریک نمیشود؟صدالبته که میشوند فقط آستانه تحریک متفاوت است شما اگه تاحالا مشروبات الکلی مصرف نکرده باشید شاید با یه پیک تا سه روز مست باشید اما کسی که مدام استفاده میکند چندین پیک هم بخورد آب ازآب تکان نخواهد خوردفقط کمی شنگول میشودشما با کدام آمار وارقام میگویید در کشورهای دیگر تجاوزوجود ندارد؟شاید به دلیل اینکه آنجا روابط جنسی را تجاوز نمیدانندآنرا وارد آمار تجاوز در کشور خود نمیکننداما در ایران حتی نگاه را هم تجاوز تلقی میکنیدنمونه بهتری برای مثال زدن روی این غریزه پیدا نکردم ببخشید(درابتدا گفتم که نمیتوانم مثال مناسب بزنم اما ناچارم)شما وقتی بعداز خوردن غذا نیاز به wc پیدا میکنیدآیا میتوان گفت چرا این نیاز را پیدا کرده اید؟شما حق ندارید چنین درخواستی داشته باشید؟شما فرض کنید در خیابان یا جایی چنان تنگتان گرفته است که قادر به نگه داشتن خود نیستیددر آن زمان چه میکنید واقعا؟همواره آن طرف قضیه را هم نگاه کنید وقتی شما نگاه به خود را تجاوز به حریمتان میدانید چطور یک مرد وقتی شما به گونه ای لباس میپوشید که حتی شماره لباس زیرتان هم مشخص است را تجاوز به حریم خود نداند؟اینکار شما دقیقا مصداق این است که تا از خانه خارج میشوید تا به خانه برگردید مدام توسط افراددیگر لمس شوید....مردان این دوره از صبح تا شب هزاران بار تحریک میشوند اما چندبارتاحالا به شما تجاوز شده؟آیا فقط در حد همان نگاه بیشتر بوده؟یا یه متلک.....که دیگه اینها لبریزی ظرف طرف مقابل بوده .....اگر در خارج از ایران میبینید که مردان با زنان که پوشش عادی دارند عادی برخورد میکنندیکی از دلایلش همین است که آنجا مشخص است چه کسی فاحشه است چه کسی سالم آیا به راستی در ایران این حد را میتوان تشخیص داد؟اگر میخواهید ایران آزاد را ببینید فقط کافیست یه سر به دبی بزنید متوجه میشوید ظرفیت دختران وپسران ایرانی چقدر استدر این قضیه هم دختر هم پسر مقصر هستند همانگونه که گفتم تا وقتی هر کس به اندازه خودش تقصیرها را گردن نگیرد مشکل همچنان پابرجا خواهد بود
  • Like 3
لینک به دیدگاه

دکتر آزمندیان:

مردا برای دیدن بیشتر مجبور هستند سر خودشونو بچرخونن واسه همین همه فکر می کنن که فقط مردا هیزن ولی زن ها زیر زیرکی به همه جا ه=حواسشون هست دایره دید زن ها بیشتر از مردانه

• Like 5
لینک به دیدگاه
چند نکته هست که گاهی فراموش میکنیم شما تا وقتی باور نکنید که غریزه جنسی نه تنها کثیف نیست بلکه یکی از موهبتهایی ایست که انسان نصیبش شده است همواره از داشتن این حس رنج خواهید بردنمیدانم چرا شما بانوان باور نمیکنید که این سیستم در مردان خواهی نخواهی وجود دارد دست خود مردان نیست که بخواهند نگاه نکنند....دراین جامعه که همه اقشار چه مرد وچه زن باید غریزه جنسی را سرکوب کنندواین سرکوبی جنسی تنها باعث به هم خوردن تعادل روحی وروانی در انسان میگرددثمره ای جز همین طرز تفکر ندارد.چرا زنان ما اینقدر پرخاشگر شده اند؟چرا درصد افسردگی پنهان وآشکار در جامعه ما اینقدر بالاست؟در کشورهای دیگر که آزادی روابط وجود دارد فرداگر تحریک شود مکانی برای تخلیه این حس دارد وافرادی که شغلشان سرویس دهی به افراد است.درایران مگر یک پسر ایرانی تحریک نمیشود؟یا یه پسری که تو آمریکاست تحریک نمیشود؟صدالبته که میشوند فقط آستانه تحریک متفاوت است شما اگه تاحالا مشروبات الکلی مصرف نکرده باشید شاید با یه پیک تا سه روز مست باشید اما کسی که مدام استفاده میکند چندین پیک هم بخورد آب ازآب تکان نخواهد خوردفقط کمی شنگول میشودشما با کدام آمار وارقام میگویید در کشورهای دیگر تجاوزوجود ندارد؟شاید به دلیل اینکه آنجا روابط جنسی را تجاوز نمیدانندآنرا وارد آمار تجاوز در کشور خود نمیکننداما در ایران حتی نگاه را هم تجاوز تلقی میکنیدنمونه بهتری برای مثال زدن روی این غریزه پیدا نکردم ببخشید(درابتدا گفتم که نمیتوانم مثال مناسب بزنم اما ناچارم)شما وقتی بعداز خوردن غذا نیاز به wc پیدا میکنیدآیا میتوان گفت چرا این نیاز را پیدا کرده اید؟شما حق ندارید چنین درخواستی داشته باشید؟شما فرض کنید در خیابان یا جایی چنان تنگتان گرفته است که قادر به نگه داشتن خود نیستیددر آن زمان چه میکنید واقعا؟همواره آن طرف قضیه را هم نگاه کنید وقتی شما نگاه به خود را تجاوز به حریمتان میدانید چطور یک مرد وقتی شما به گونه ای لباس میپوشید که حتی شماره لباس زیرتان هم مشخص است را تجاوز به حریم خود نداند؟اینکار شما دقیقا مصداق این است که تا از خانه خارج میشوید تا به خانه برگردید مدام توسط افراددیگر لمس شوید....مردان این دوره از صبح تا شب هزاران بار تحریک میشوند اما چندبارتاحالا به شما تجاوز شده؟آیا فقط در حد همان نگاه بیشتر بوده؟یا یه متلک.....که دیگه اینها لبریزی ظرف طرف مقابل بوده .....اگر در خارج از ایران میبینید که مردان با زنان که پوشش عادی دارند عادی برخورد میکنندیکی از دلایلش همین است که آنجا مشخص است چه کسی فاحشه است چه کسی سالم آیا به راستی در ایران این حد را میتوان تشخیص داد؟اگر میخواهید ایران آزاد را ببینید فقط کافیست یه سر به دبی بزنید متوجه میشوید ظرفیت دختران وپسران ایرانی چقدر استدر این قضیه هم دختر هم پسر مقصر هستند همانگونه که گفتم تا وقتی هر کس به اندازه خودش تقصیرها را گردن نگیرد مشکل همچنان پابرجا خواهد بود

ما کی گفتیم وجود غریزه جنسی تو آقایون خوب نیست؟ :w58: اتفاقا خوبه که هست، من اصلا حاضر نیستم با مردی ازدواج کنم که غریزه جنسی نداره یا ضعیفه.:w963: اصلا هم برام مهم نیست یه پسر نگام کنه، شاید خوشم هم بیاد، ولی از اینکه یه مرد زن دار نگام کنه و آب دهنشو قورت بده چندشم میشه.

همون پسر هم بخواد چشم چرونی کنه جا و گاه خودشو داره، یعنی چی سر کلاس پسره دم دقیقه سرشو 180 درجه بچرخونه طرفت واسه دید زدن؟

وقتی میگیم مورد تجاوز کلامی قرار گرفتیم منظورمون این نیست که مثلا پسره گفته بین شما دو نفر وسطی خوشگله یا عینکت برف پاکن هم داره و از اینا... منظورمون حرفاییه که مربوط به اندام تحتانی میشه. فکر نکن که کمه، خیلی زیاد میشنویم.

بارها شده میریم خیابون مورد مالش یا سایش قرار میگیریم. پسره تو پیاده روی گل گشاد مستقیم میاد خودشو میزنه به تو و رد میشه. چی گیرش میاد از این کار، خودش میدونه... :whistles:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من هیچوقت نگفتم غریزه ی جنسی کثیفه..اما گفتم نگاه بیمار برای زن ها خیلی سنگینه گاهی...یا یه حرفی که برای مردا فقط گاهی یه حرفه ممکنه یه روز ذهن منو به خودش درگیر کنه که واقعا چرا؟!!!!

اما مرد بودن همه جا این معنا رو نداره...

من یه بار یه صحنه ای رو دیدم که هیچوقت یادم نمیره...شاید نشه این جا گفتش...اما تو کشورهای دیگه هم همه ی مردا 24 ساعته تو دیسکو نیستن...متاسفانه این میل جنسی تو ایران تبدیل به عقده شده...این دیگه قشنگ نیست...

• Like 7
لینک به دیدگاه
ما کی گفتیم وجود غریزه جنسی تو آقایون خوب نیست؟ :w58: اتفاقا خوبه که هست، من اصلا حاضر نیستم با مردی ازدواج کنم که غریزه جنسی نداره یا ضعیفه.:w963: اصلا هم برام مهم نیست یه پسر نگام کنه، شاید خوشم هم بیاد، ولی از اینکه یه مرد زن دار نگام کنه و آب دهنشو قورت بده چندشم میشه.

همون پسر هم بخواد چشم چرونی کنه جا و گاه خودشو داره، یعنی چی سر کلاس پسره دم دقیقه سرشو 180 درجه بچرخونه طرفت واسه دید زدن؟

وقتی میگیم مورد تجاوز کلامی قرار گرفتیم منظورمون این نیست که مثلا پسره گفته بین شما دو نفر وسطی خوشگله یا عینکت برف پاکن هم داره و از اینا... منظورمون حرفاییه که مربوط به اندام تحتانی میشه. فکر نکن که کمه، خیلی زیاد میشنویم.

بارها شده میریم خیابون مورد مالش یا سایش قرار میگیریم. پسره تو پیاده روی گل گشاد مستقیم میاد خودشو میزنه به تو و رد میشه. چی گیرش میاد از این کار، خودش میدونه... :whistles:

متأسفانه این صحنه هارو بارها وبارها خودمم شاهد بودمsigh.gifوبعضی اوقات از پسر بودن خودم خجالت کشیده م رفتارهای ناهنجاری که گاه وبیگاه درجامعه مادیده میشه ومتأسفانه روز به روز زیادتر میشه دلیلش هم همونی بود که گفتم در ایران وکشورهای بسته ای مثل ایران که این نیاز کاملا انسانی انسان رو ازش سلب میکنندچاره ای برای افراد غیر این نمیمونه کم نداریم تجاوز پسربه مادر یا خواهرش یا تجاوز پدری به دختر خودش وهزاران مورد......متأسفانه مردان بیماردر جامعه خیلی زیاد شده اند بعضا خود پسرهاهم از دست این مردان مریض در امان نیستند چه برسه به زنان ودختران ...icon_pf%20(34).gifالبته باید اضافه کنم وقتی فضایی آلوده است باید نکاتی را رعایت کرد هرچند مطابق میل ما نباشد آتشی که برافروخته میشه تروخشک را باهم میسوزاند

به نحوی که مردان هیزوچشم چران میشوند وزنان هرزه وپستicon_pf%20(34).gif

من هیچوقت نگفتم غریزه ی جنسی کثیفه..اما گفتم نگاه بیمار برای زن ها خیلی سنگینه گاهی...یا یه حرفی که برای مردا فقط گاهی یه حرفه ممکنه یه روز ذهن منو به خودش درگیر کنه که واقعا چرا؟!!!!

اما مرد بودن همه جا این معنا رو نداره...

من یه بار یه صحنه ای رو دیدم که هیچوقت یادم نمیره...شاید نشه این جا گفتش...اما تو کشورهای دیگه هم همه ی مردا 24 ساعته تو دیسکو نیستن...متاسفانه این میل جنسی تو ایران تبدیل به عقده شده...این دیگه قشنگ نیست...

با قسمت رنگی صحبت شما موافقم

مشکل عموم مادر اینگونه مباحث این است که طرف مقابلمان را مقصر صرف میدانیم درصورتیکه درهیچ مشکلی یک طرف مقصر تمام نیست :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

داش پيمان حرف منو زد نيازي به تكرار حرفا نميبينم ولي

يه قياس نابجايي كه صورت ميگيره بين مرداي ايراني و خارجي (اروپايي نه افريقايي يا) هست كه چرا اونا با ديدن زنهاشون تو خيابان نگاه يا .. نميكنن ولي ايرانيا انجام ميدن..

حرف بسيار سطحي است..

ببنيد اگر يه طيف توي پوشش دختراي ايراني درست كنيم

از چادري مثل فاطمه رجبي پيدا ميكنيد تا ميرسيد به دخترايي كه مانتوي تنگ و...ميپوشه...

حال اگه يه طيف توي پوشش دختراي امريكايي درست كنيم

از يه دختر با تاپ و شلوار پيدا ميكنيد تا ميرسيد به كلوپهايي كه زنها توشون برهنه ميرقصن...

شايد بايد اينطوري نگاه كرد به قضيه..

اگه بگيم توي ديدي يه مرد ايراني غالب شده كه زني مانتو تنگ و...ميپوشه اينطوره 0 همين زن ميتونه همون حكم زن رقاص رو داشته باشه...

طبيعي است وقتي شما اين دو برداشت رو باهم قاطي كنيد نبايد انتظار جواب درستي داشته باشيد...

مرداي عادي تو همون خارج هم حتي زنهاي خوشگل رو نگاه ميكنن و اگه بگم يه رابطه جنسي ذهني با اونا دارن حرف گزافي نگفتم...

همين الان داشتم برنامه امريكن ايدل رو نگاه ميكردم كه جلو شوهر جنيفر؛ لوپز رو ميبوسيدن يا مثلا ميگفتن براي "پاهاي" جنيفر دست بزنيد و...(فك نكنم كسي كه چنين نگاه يا ..داشته نگاهش از يه تفكر جنسي براومده نباشه!!)

فيلمهاي امريكن پاي كه شايد مسخره باشند همين ديد رو بهتون نشون ميدن..

به هر حال

چيزي كه اگه دقت كرده باشين وقتي پسري يه فيلم خارجي رو ميبينه كه زنه يه لباساي خاصي پوشيده تحريك نميشه ولي كافيه همينو توي جامعه ببينه..

قبول "بديهات" توي ديدن فيلم خارجي و نپذيرفتن "بديهات" تو جامعه نشون دهنده دو تفكر سنت و مدرنيته است كه باهم قاطي شده و با هم جدال ميكنند..

بگذريم..

• Like 9
لینک به دیدگاه
من که تو صفحه قبل از شما خواهش کردم علمی بررسی کنی......نظرتو خواستم دیگه:icon_redface:

من متخصص مسائل زنان و جامعه نیستم که بخوام علمی این مسئله رو بررسی کنم. فوقش میتونم برم یک نمونه کپی پیست کنم مثل همین متن بیام بهتون نشون بدم.

همین الان با پست های پیمان و آرخا برداشت مسلمی که از این متن احساسی میشد زیر سوال رفت. پس پست اولی من پست بیجایی نبود. بنده فقط در مورد "نوع" پست شما نظر دادم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...