رفتن به مطلب

جوگیرها

ارسال های توصیه شده

من وقتی دسته ها رو میبینم همش لعنت و نفرین به این کافرها میکنم:4564:

خدا از سرشون نگذره

اومدن آمپلی فایر و طبل واکو و..... از این چیزیها رو ساختند

تا اینها بیایند باهاشون گوش ملت و کرکنند وسلب آرامش:w000:

من کلا سعی میکنم چیزی نگم چون از این ریخت و پاشهای الکی و چرندیاتی که گفته میشه حرصم میگیره دری وری زیاد میگم:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 83
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من هیچ وقت درک نکردم چرا امام حسین باید علی اصغرشو اونجوری بگیره بالا رو دستاش؟

ینی حدس نمی زده میکشنش؟:hanghead:

شما یه کودک 6 ماهه تو فامیل رو مورد بررسی قرار بده ... اگر هر سه ساعت یک بار شیر نخوره .. دیگه نمیشه گریه شو کنترل کرد

کودک شش ماهه امام حسین 3 روز شیر و حتی آب نخورد بوده .. وقتی امام حسین اون رو بلند میکنه امیدی به زنده موندش نبوده دیگه .. خواسته آخرین امیدش رو برای نجات کودک به کار ببنده ..

البته این یک بعد قضیه ست که خیلی برای ما درکش روشنه .. در کنار این میشه دلایل تربیتی خیلی زیادی هم بیان کرد:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
شما یه کودک 6 ماهه تو فامیل رو مورد بررسی قرار بده ... اگر هر سه ساعت یک بار شیر نخوره .. دیگه نمیشه گریه شو کنترل کرد

کودک شش ماهه امام حسین 3 روز شیر و حتی آب نخورد بوده .. وقتی امام حسین اون رو بلند میکنه امیدی به زنده موندش نبوده دیگه .. خواسته آخرین امیدش رو برای نجات کودک به کار ببنده ..

البته این یک بعد قضیه ست که خیلی برای ما درکش روشنه .. در کنار این میشه دلایل تربیتی خیلی زیادی هم بیان کرد:w16:

اصلا چرا باید یک مرد 60ساله بچه 6ماهه داشته باشه:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اصلا چرا باید یک مرد 60ساله بچه 6ماهه داشته باشه:hanghead:

زندگی آلوده ی ما مردم قرن حاضر عمر 60 رو پیر نشون میده ..

قبول داشتن ائمه و امام حسین .. در مرحله ی بعد هر یک از شخصیت های تاریخ هیچ سودی به حال اونها نداره !

چه دنیای دیگری وجود داشته باشه چه نداشته باشه استفاده از عبرت های تاریخ و اصلاح کردن خود .. باعث میشه ما یه هاله ی از خوبی ها در اطراف خودمون ایجاد کنیم .. که باعث آرامش خودمون میشه ... چیزی که بشر همیشه دنبالشه !

پس دنبال این نباشیم که یه چیزی رو رد کنیم یا قبول کنیم .. دنبال این باشیم که با پیدا کردن حقیقت به خودمون لطف کنیم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
زندگی آلوده ی ما مردم قرن حاضر عمر 60 رو پیر نشون میده ..

قبول داشتن ائمه و امام حسین .. در مرحله ی بعد هر یک از شخصیت های تاریخ هیچ سودی به حال اونها نداره !

چه دنیای دیگری وجود داشته باشه چه نداشته باشه استفاده از عبرت های تاریخ و اصلاح کردن خود .. باعث میشه ما یه هاله ی از خوبی ها در اطراف خودمون ایجاد کنیم .. که باعث آرامش خودمون میشه ... چیزی که بشر همیشه دنبالشه !

پس دنبال این نباشیم که یه چیزی رو رد کنیم یا قبول کنیم .. دنبال این باشیم که با پیدا کردن حقیقت به خودمون لطف کنیم:w16:

من چون خیلی از رفتارهها رو قبول ندارم و با مطرح کردنشون باعث میشه که دلخوری پیش بیاید سعی میکنم هیچی نگم.....

من که قانع نشدم ولی بیخیال ......:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من چون خیلی از رفتارهها رو قبول ندارم و با مطرح کردنشون باعث میشه که دلخوری پیش بیاید سعی میکنم هیچی نگم.....

من که قانع نشدم ولی بیخیال ......:w02:

من و شما حداقل تو این مورد مشترکیم :ws52:.... منم خیلی سخت قانع میشم ..

اما خیلی وقته دیگه منتظر کسی وای نمیسم بیاد منو قانع کنه .. :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

چه سوال جالبی!

اصلا چرا باید یک مرد 60ساله بچه 6ماهه داشته باشهhanghead.gif

مرسی سفیدبرفی جان. :a030:

برم ببینم میتونم جوابی براش پیدا کنم یا نه

• Like 2
لینک به دیدگاه
من و شما حداقل تو این مورد مشترکیم :ws52:.... منم خیلی سخت قانع میشم ..

اما خیلی وقته دیگه منتظر کسی وای نمیسم بیاد منو قانع کنه .. :w16:

من کلا نمیخوام قانع بیخودی بشم.....

چون وقتی فکر میکنم میبینم دیگه قانع شدن نداره خیلی چیزیها کشکه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چه سوال جالبی!

مرسی سفیدبرفی جان. :a030:

برم ببینم میتونم جوابی براش پیدا کنم یا نه

خیلی از این سوالها هست

...

فعلا همینو جواب بدهید تا بعدیهاش:icon_redface:

قابلی نداشت:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خیلی از این سوالها هست

...

فعلا همینو جواب بدهید تا بعدیهاش:icon_redface:

قابلی نداشت:icon_gol:

آره میدونم.

چقدر خوبه که اونارو هم مطرح کنی.

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای چی نابود بشه .. خیلی هم خوبه اتفاقا .. فکر کردن و بحث کردن باعث میشه آدم خطاش بیاد پایین ..

من استقبال میکنم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه چیز جالب ...

حرم امام رضا که بری قسمت خانم ها ... وقتی می خوای بری جای ضریح هر کس از یک طرف یا هولت می ده یا با دستش می زنه تو پهلو و سر و صورت و انواع فنون رزمی روت آزمایش می شه ...

من همیشه روسریم از سرم در میاد از بس که فشار و فشوره :sigh: ...

از دعوای پای ضریح که به خاطر این هول و مشت و لگدهاست و حرفهای رکیک رد و بدل شده بین خانمهای زائر هم بگیم ... کلا ما جنبه ی فرهنگ هم نداریم :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
یه چیز جالب ...

حرم امام رضا که بری قسمت خانم ها ... وقتی می خوای بری جای ضریح هر کس از یک طرف یا هولت می ده یا با دستش می زنه تو پهلو و سر و صورت و انواع فنون رزمی روت آزمایش می شه ...

من همیشه روسریم از سرم در میاد از بس که فشار و فشوره :sigh: ...

از دعوای پای ضریح که به خاطر این هول و مشت و لگدهاست و حرفهای رکیک رد و بدل شده بین خانمهای زائر هم بگیم ... کلا ما جنبه ی فرهنگ هم نداریم :banel_smiley_4:

:icon_pf (34):

مرده پرستی هم مگه فرهنگ حساب میشه:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بیا مشهد از کاه برات کوه می سازن :banel_smiley_4:

اینجا هم شهر داداش بزرگشه

کلا ما ملت مرده پرستیم.......

جون زنده هامون دربره بعدش میگیم حیفش بود.........

تازه یک چیز دیگه هم هست نمیگم دیگه

میکشینم:icon_pf (34)::whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یکی از رسم و رسومات غلطی که به نظر من این چند سال وارد فرهنگ عزاداری عاشورایی شده، قرار دادن ایستگاهای نذری و صلواتی در نزدیکی تقاطع ها و خیابانهای شلوغ هست که یه صحنه اغتشاش و زباله دانی ظرفهای یه بار مصرف و ترافیک و بوق و شلوغی مخصوصا شبها درست میکنه. من موندم ثواب اون چندتا صلواتی که فرستاده میشه، به اون همه تولید زباله و آشغال وسط خیابون و ترافیک و بنزین سوزی و اعصاب خوردی یه سری از مردم عادی مثل من که پشت ترافیک موندن و میخوان به خونه شون برسن میی ارزه یا نه؟

به نظر من این باید خیلی خودخواهانه باشه که ما برای اینکه ثواب اخروی ببریم از یک کاری، یه سری آدم دیگه از من گرفته تا اون رفتگر بیچاره که همین امروز صبح دیدمش داشت لیوانها و ظرفهای یه بار مصرف رو از توی خیابون جمع میکرد، زجر دنیوی بدیم!!!!

حداقل اگر میخواهیم به مردم خدمت زسانی کنیم بهتره در مکان یابی این ایستگاههای صلواتی و لوازم جانبی مثل سطل آشغال و ... دقت بیشتری بکنیم.

دین اسلام میگه زجر دنیوی بکش تا ثواب اخروی ببری حالا نمیدونم منظورش از این کار چیه شاید واجب باشه:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

90درصد از عزيزان خوشتيپ كه ميرن براي دسته روي و رفتن به صف جلو دعوا ميكنن خودم ديدم چطور امار بازي ميكنن با جنس مخالف .

كل زندگي رو مختل ميكنن ترافيك صداي تبل و دوهول و با اون زنجيرها يك خط و خشي به ماشينت ميزنن شب ها كه تا دير وقت دلام ديليم دارن

باور كنيد از يكي همين جوگير ها سوال كردم عباس كيه حسين ميشد ميگفت عموي باوفاي حسين بود خوب ديگه چه انتظاري داريد كه معنيه ازادگي رو بفهمند

تو محله ما كه يه سري ارازل براي يورش به غذا ميرن و بعدش ميان قليون و چاي سيگاري ميزنن به بدن

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی میگفت امسال آسیب رسوندیم اگه خدا قبول کنه. :w58:

منظورش به خودش بود. یعنی به جسم خودمون آسیب زدیم. پایتخت نشینم بود. تیپ کاملا به اصطلاح فشنی هم داشت. :icon_pf (34):

به راستی که بلاهت و حماقت بشر حد و مرزی نمیشناسه. یعنی حسین با این فلسفه در راه آزادگی کشته شد که تو 1300 سال بعد به بدن خودت آسیب برسونی و همه جا هم بشینی بگی؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...