رفتن به مطلب

تصاویری از مزرعه ی قره قاط cranberry


ارسال های توصیه شده

  • 4 هفته بعد...

گیاه قره قاط گیاهی هست به شکل خوابیده رشد می کنه یعنی به حالت پخش رو زمین. بنابراین وقتی میوه های این گیاه می رسن یعنی فصل برداشت مزرعه رو از آب پر می کنن.

با یه دستگاه مخصوص برداشت تکاننده وارد مزرعه شده و میوه ها در اثر تکان از ساقه جدا کرده و به این ترتیب میوه ها در سطح آب باقی می مونند و بعد میوه های کوچیک ،ترد و آبدار از سطح آب به آرومی جمع می شن:a030:

 

 

 

DETA-1325.jpg

  • Like 14
لینک به دیدگاه

محصول تجاری عمده ای در برخی از ایالات آمریکا و کانادا ست.

اغلب به محصولات مانند آب میوه ، سس ، مربا ی شیرین و میوه خشک شده فرآوری شده ،و باقی مانده ی تازه ی آن جهت مصرف تازه به فروش می رسد.

سس قره قاط بخشی ضروری از غدای سنتی آمریکایی و کانادایی است و در منوی غذاهای شکرگزاری و برخی از جشنواره های زمستانی در اروپا می باشد

 

گونه ی ایرانی آن موسوم بهVaccinium arctostaphylos با نام محلی سیاگیله در جنگلهای طالش، فومن، کلاردشت و لاجیم می‌روید.

 

 

 

 

Kingdom: Plantae

(unranked): Angiosperms

(unranked): Eudicots

(unranked): Asterids

Order: Ericales

Family: Ericaceae

Genus: Vaccinium

Subgenus: Oxycoccus

Species

Vaccinium erythrocarpum

Vaccinium macrocarpon

Vaccinium microcarpum

Vaccinium oxycoccos

 

 

 

منبع: ویکی پدیا

  • Like 14
لینک به دیدگاه

پایین آورنده قند خون - باز کننده عروق خونی- جلوگیری از عفونتهای ادراری در خانمها (خاصیت درمان کننده آن بسیار ضعیف تر از جلوگیری کننده آن است.)- جلوگیری از پیری زود رس به خاطر وجود آنتی اکسیدان.

جلوگیری از سکته‌های قلبی و مغزی

 

منبع: ویکی پدیا

  • Like 13
لینک به دیدگاه
اینجور که میگین تو ایران فقط گونه وحشی وجود داره. جایی که به صورت محصول عمده کشت بشه تو ایران هست؟

 

 

 

در ایران به شکل گونه های وحشی وجود داره ولی در امریکا و کانادا به شکل یه محصول زراعی کشت می شه

:a030:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...