shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 گیاه قره قاط گیاهی هست به شکل خوابیده رشد می کنه یعنی به حالت پخش رو زمین. بنابراین وقتی میوه های این گیاه می رسن یعنی فصل برداشت مزرعه رو از آب پر می کنن. با یه دستگاه مخصوص برداشت تکاننده وارد مزرعه شده و میوه ها در اثر تکان از ساقه جدا کرده و به این ترتیب میوه ها در سطح آب باقی می مونند و بعد میوه های کوچیک ،ترد و آبدار از سطح آب به آرومی جمع می شن 14
shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 محصول تجاری عمده ای در برخی از ایالات آمریکا و کانادا ست. اغلب به محصولات مانند آب میوه ، سس ، مربا ی شیرین و میوه خشک شده فرآوری شده ،و باقی مانده ی تازه ی آن جهت مصرف تازه به فروش می رسد. سس قره قاط بخشی ضروری از غدای سنتی آمریکایی و کانادایی است و در منوی غذاهای شکرگزاری و برخی از جشنواره های زمستانی در اروپا می باشد گونه ی ایرانی آن موسوم بهVaccinium arctostaphylos با نام محلی سیاگیله در جنگلهای طالش، فومن، کلاردشت و لاجیم میروید. Kingdom: Plantae (unranked): Angiosperms (unranked): Eudicots (unranked): Asterids Order: Ericales Family: Ericaceae Genus: Vaccinium Subgenus: Oxycoccus Species Vaccinium erythrocarpum Vaccinium macrocarpon Vaccinium microcarpum Vaccinium oxycoccos منبع: ویکی پدیا 14
shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 پایین آورنده قند خون - باز کننده عروق خونی- جلوگیری از عفونتهای ادراری در خانمها (خاصیت درمان کننده آن بسیار ضعیف تر از جلوگیری کننده آن است.)- جلوگیری از پیری زود رس به خاطر وجود آنتی اکسیدان. جلوگیری از سکتههای قلبی و مغزی منبع: ویکی پدیا 13
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 وای کاشکی منم اونجا بودم این همون قره قوروت خودمون میشه دیگه؟ 4
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 اینجور که میگین تو ایران فقط گونه وحشی وجود داره. جایی که به صورت محصول عمده کشت بشه تو ایران هست؟ 4
shirin.agro 6340 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2011 اینجور که میگین تو ایران فقط گونه وحشی وجود داره. جایی که به صورت محصول عمده کشت بشه تو ایران هست؟ در ایران به شکل گونه های وحشی وجود داره ولی در امریکا و کانادا به شکل یه محصول زراعی کشت می شه 2
ارسال های توصیه شده