کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ من تا قبل از دانشجو شدن طلوع رو از اینور ندیده بودم ! معمولا شب ها تا صبح بیدار می موندم و یکی دو ساعت بعد طلوع می خوابیدم اما وقتی دانشجو شدم به خاطر کلاس ها مجبور شدم صبح بیدار بشم کلا شب رو دوست دارم درس هم شب بهتر می خونم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ من صبا از 8.30 به بعد دیگه نمی خوابم سحر خیز حساب می شه دیگه؟!شبا هم دیگه دیر بخوابم 12:دی می گن اونا که صب پا می شن سرحالن ولی من هیچ وقت این حسو نداشتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شبا 12 ميخوابم و صبح هم 5 يا 6 بيدارم اونم فقط واسه اينكه مجبورم 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ از صبح متنفرم هر موقع صبح بیدار میشم تا شب کسلم حوصله ام سر میره سر درد دارم از صبح خیلی خیلی بدم میاد از صبونه خوردن متنفرم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ من همیشه صبح زود بیدارم اصلا نمیتونم بخوابم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شبا ساعت 1 و 2... صبحا ساعت 5 و نیم! ظهرا از 12 تا 2 خواب!!! اینجوری میشه هم آدم صبح هم آدم شب!!! جغد شب و خروس صبا!!! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ هر وقت کار داشته باشم راحت بیدار میشم...مشکلی با بیدار شدن ندارم...اما خب خوابم به طو کلی خیلی کمه...شبا تا پاسی از شب به اعمال ناپسندم می اندیشم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده