sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خیر ... مثل اینکه شما یه مورد اخطار داشتید ... اخطار؟!! چرا پس خودم نمی دونم؟!چه طوری باید یفهمم دلیلش رو؟ *** ممنون که پاسخ دادی پرتو جان 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من یه بار تاپیک برام استارت شده اگه میشه که دوباره شرکت کنممنم اضافه کنید اسمتون اضافه شد ... اخطار؟!!چرا پس خودم نمی دونم؟!چه طوری باید یفهمم دلیلش رو؟ *** ممنون که پاسخ دادی پرتو جان دلیل: عدم فعالیت در تالار گرافیک ... خواهش میشه ... 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ دلیل: عدم فعالیت در تالار گرافیک ... خواهش میشه ... بابا فکر کردم جدی جدی اخطار دارم!گفتم چی کار کردم آخه! مرسی 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ من تحلیل شخصیت میخوام. چیکار باید بکنم؟ 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ من تحلیل شخصیت میخوام. چیکار باید بکنم؟ شما قبلاً شرکت کرده بودی؟ اگر شرکت کرده بودی که لینک تاپیک رو اینجا بزار ... اگرم نه ، اسمتون میره تو لیست و باید منتظر بمونی ... 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ شما قبلاً شرکت کرده بودی؟ اگر شرکت کرده بودی که لینک تاپیک رو اینجا بزار ... اگرم نه ، اسمتون میره تو لیست و باید منتظر بمونی ... نه. اولین بارمه. تازه میخوام شرکت کنم. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ منم میخوام دوباره بشرکتم 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ نمیشه یکی لطف کنه نوبتش رو به من بده؟؟ آخه من بعد عید به نت دسترسی ندارم! 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ نمیشه یکی لطف کنه نوبتش رو به من بده؟؟آخه من بعد عید به نت دسترسی ندارم! ای وای ... باشه ... به ازا یکی از مدالات ، نوبتم رو میدم بهت ... :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ ای وای ... باشه ... به ازا یکی از مدالات ، نوبتم رو میدم بهت ... :gnugghender:[/quote اگه راست میگی نوبتت رو بده! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ تحلیل شخصیت رفته تعطیلات؟ 5 روزه خبری از تاپیک جدید نیست 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ تحلیل شخصیت رفته تعطیلات؟ 5 روزه خبری از تاپیک جدید نیست اوهوم.:164: حالا که نزدیکای نوبت من بود اینجوری شده...:164: 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ بعد از پانیسا منم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم هستم البته من نوبت گرفته بودم نفر جلوییم کارش تمام شده و رفته الان نفر اول میشم؟ 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میتونید روی منم حساب کنیییییییییییید من هم تحلیل میخوااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم هستم ها شما قبلاً بودی ولی چون به پیامم دیر جواب دادی ، رفتی ته لیست ... لطفاً سری بعدی حواست باشه ... منم هستم البته من نوبت گرفته بودم نفر جلوییم کارش تمام شده و رفته الان نفر اول میشم؟ نخیر ...تشریف ببرید آخر صف ... منم هستم میتونید روی منم حساب کنیییییییییییید من هم تحلیل میخوااااااااااااااااام همتون اضافه شدید ... 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم میخوام احتمالا میره واسه سال 92:ws3: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم میخوام احتمالا میره واسه سال 92:ws3: قبلاً تاپیک نداشتی؟ نه ... به سال 92 نمیرسه ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده