Valentina 13664 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 سلام ... دوستانی که میخوان دوباره تاپیکشون باز شه ، اعلام کنن ... ما بین تاپیک بچه ها ، تاپیکشون باز میشه ... خودم بهتون خبر میدم ... اسمتون رفت تو لیست ... سیلام.. منم اون وسطا دوباره باز کنید.. 2
El Roman 31720 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 به نظرم 3 روز مدت کمی هست میشه کردش 6 روز ولی تاپیک 2 نفر همزمان باز باشه؛ مثلا تاپیک فرانه 6 روز باز بازه از رئز سوم اون هم نفر بعدی بیاد، بعد روز سومه نفر بعدی فرانه بسته بشه اونیکی بیاد 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2012 به نظرم 3 روز مدت کمی هست میشه کردش 6 روز ولی تاپیک 2 نفر همزمان باز باشه؛ مثلا تاپیک فرانه 6 روز باز بازه از رئز سوم اون هم نفر بعدی بیاد، بعد روز سومه نفر بعدی فرانه بسته بشه اونیکی بیاد **اگر تاپیک بالا باشه ، بسته نمیشه و تاپیک نفر بعدی باز میشه ... ولی تا همون روز سومش هم خیلی کم میان و بعضی وقتا باعث ایجاد اسپم میشه ... در ثانی یکم بی انصافی میشه ... حساب کنید ... واسه هر نفر 6 روز ... 1 : *** *** 2 :-------*** *** 3 : ------------*** *** 4 :-------------------*** *** اگر توجه کنید ، روزایی که تاپیک نفر دوم و سوم ( الی آخر) هستش ، با تاپیک بقیه تو یه روز قرار میگیره ... و ممکنه به اندازه ی کافی ازش استقبال نشه ... 2
El Roman 31720 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 **اگر تاپیک بالا باشه ، بسته نمیشه و تاپیک نفر بعدی باز میشه ... ولی تا همون روز سومش هم خیلی کم میان و بعضی وقتا باعث ایجاد اسپم میشه ... در ثانی یکم بی انصافی میشه ... حساب کنید ... واسه هر نفر 6 روز ... 1 : *** *** 2 :-------*** *** 3 : ------------*** *** 4 :-------------------*** *** اگر توجه کنید ، روزایی که تاپیک نفر دوم و سوم ( الی آخر) هستش ، با تاپیک بقیه تو یه روز قرار میگیره ... و ممکنه به اندازه ی کافی ازش استقبال نشه ... اتفاقا روزای اول خوب استقبال میشه به این صورت: 1 : *** *** 2 :-------*** *** 3 : ------------*** *** 4 :-------------------*** *** روزای قرمز استقبال میشه و روزای مشکی برای کسایی هستن که تو اون 3 روزه آنلاین نشدن، خیلیا تو 3 روز آن نمیشن 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2012 اتفاقا روزای اول خوب استقبال میشه به این صورت: 1 : *** *** 2 :-------*** *** 3 : ------------*** *** 4 :-------------------*** *** روزای قرمز استقبال میشه و روزای مشکی برای کسایی هستن که تو اون 3 روزه آنلاین نشدن، خیلیا تو 3 روز آن نمیشن از اونجایی که ظاهراً پیشنهادتون در روند تاپیک مشکلی ایجاد نمیکنه، به اضافه ی اینکه ما برای نظرات کاربرهامون بسی احترام قائلیم ، پیشنهاد شما مبنی بر افزایش روز تحلیل پذیرفته شد ... اگر مرحله ی آزمون و خطا را به سلامتی پشت سر بگذارد ، به تصویب میرسد ...! باتشکر ... 1
El Roman 31720 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 از اونجایی که ظاهراً پیشنهادتون در روند تاپیک مشکلی ایجاد نمیکنه، به اضافه ی اینکه ما برای نظرات کاربرهامون بسی احترام قائلیم ، پیشنهاد شما مبنی بر افزایش روز تحلیل پذیرفته شد ... اگر مرحله ی آزمون و خطا را به سلامتی پشت سر بگذارد ، به تصویب میرسد ...! باتشکر ... ایول دموکراسی 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2012 منم مي خوام شخصيتم تحليل بشه لطفا اسمتون به لیست اضافه شد ... 1
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 9 فروردین، 2012 اسمتون به لیست اضافه شد ... خيلي ممنون ...تشكر...يه سوال چطوري بفهم نوبت تحليل شخصيت منه ؟؟؟؟ 1
partow 25305 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2012 منم هستم زهرا ژوووووووووون اضافه شد ... خيلي ممنون ...تشكر...يه سوال چطوري بفهم نوبت تحليل شخصيت منه ؟؟؟؟ اینجانب بهتون اطلاع میدم ... لطفاً پست اول رو بخونید ... 1
poor!a 15130 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 من فکر میکردم گفتم اسم منم اضافه کنی ولی نگفتم انگار چون تو لیست نبود گیج میزنم چند وقته کم کم دارم به جایی میرسم که نمیدونم دارم میرم یا دارم میام اسم منم اضافه کن زهرا 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 من فکر میکردم گفتم اسم منم اضافه کنیولی نگفتم انگار چون تو لیست نبود گیج میزنم چند وقته کم کم دارم به جایی میرسم که نمیدونم دارم میرم یا دارم میام اسم منم اضافه کن زهرا آخه تو تحلیل واسه چی میخوای :vahidrk:
partow 25305 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2012 من فکر میکردم گفتم اسم منم اضافه کنیولی نگفتم انگار چون تو لیست نبود گیج میزنم چند وقته کم کم دارم به جایی میرسم که نمیدونم دارم میرم یا دارم میام اسم منم اضافه کن زهرا اضافه شد ... منم از این تحلیلا میخوام! متاسفانه دوستانی که دو تا مدال دارن، نمی تونن شرکت کنن ! 2
Ssara 14641 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2012 اضافه شد ... متاسفانه دوستانی که دو تا مدال دارن، نمی تونن شرکت کنن ! بابا این مدالا امانته! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
ارسال های توصیه شده