qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ از چه کسی داری این سوال را میپرسی؟ از یک انسان قرن 21 ، از یک مسلمان، از یک موش پرست، از یک کافر، از یک انسانی که هنوز در ابتدایی ترین شیوه ممکن در جنگل های استرالیا زندگی میکنه، از سرخپوست های آمریکای شمالی و لاتین که از 124000 پیامبر هیچی بهشون نرسید در طول هزاران سال، از کی...؟ این سوال شما جواب فردی ندارد، جوابی دارد که بازخورد القائات جامعه و تاریخ در اندیشه افراد هست. جواب های متفاوتی که از این انسان ها بگیری و ثبت کنی، به چیزهای جالبی میرسین. حرف شما کاملا درست اما من توی پست اولمم گفتم... دین و مذهب رو کنار بذارین و تنها منطقتون برای وجود خدا رو مطرح کنین!!! اینجا قراره که با پایه ی اعتقادات هم آشنا بشیم! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ حرف شما کاملا درست اما من توی پست اولمم گفتم...دین و مذهب رو کنار بذارین و تنها منطقتون برای وجود خدا رو مطرح کنین!!! اینجا قراره که با پایه ی اعتقادات هم آشنا بشیم! منطق فرد به نظر شما بر چه اساسی شکل میگیره؟ آیا منطق من ایرانی با منطق یک موش پرست هندی و دیدمان نسبت به جهان یکی است؟ 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ حرف شما کاملا درست اما من توی پست اولمم گفتم...دین و مذهب رو کنار بذارین و تنها منطقتون برای وجود خدا رو مطرح کنین!!! اینجا قراره که با پایه ی اعتقادات هم آشنا بشیم! شما اول باید مشخص میکردید که منطق چی هست... منطق در حقیقت راه و روش فکری هست که هر فردی با استفاده از اون از یک فرضیه ی بنیادین به یک نتیجه گیری میرسه و به این میگه منطق... راه های که هر فرد برای رسیدن از فرض به نتیجه طی میکنه با دیگری متفاوت هست... در نتیجه چیزی که از نظر شما منطقی هست از نظر دیگری کاملا غیر منطقی به نظر میاد... شما اگر میخواید حرفی از منطق بزنید بنده شخصا پیشنهاد میکنم که برید و قوانین پایه ای رو که ارسطو اونها رو قوانین منطق میشناسه اینجا بیارید و توضیح بدید و هر فردی بعدا میتونه با استفاده از اونها در مورد خدا یا هر چیز دیگری فکر کنه... البته از همین الان نتیجه مشخص هست... 9 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ منطق فرد به نظر شما بر چه اساسی شکل میگیره؟آیا منطق من ایرانی با منطق یک موش پرست هندی و دیدمان نسبت به جهان یکی است؟ خدا رو شکر تو انجمن همه ایرانی هستیم پس موش پرست هندی نداریم فلذا مشخصه که هدف ذهنیت ایرانی ها نسبت به خداس 3 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ شما اول باید مشخص میکردید که منطق چی هست... منطق در حقیقت راه و روش فکری هست که هر فردی با استفاده از اون از یک فرضیه ی بنیادین به یک نتیجه گیری میرسه و به این میگه منطق... راه های که هر فرد برای رسیدن از فرض به نتیجه طی میکنه با دیگری متفاوت هست... در نتیجه چیزی که از نظر شما منطقی هست از نظر دیگری کاملا غیر منطقی به نظر میاد... شما اگر میخواید حرفی از منطق بزنید بنده شخصا پیشنهاد میکنم که برید و قوانین پایه ای رو که ارسطو اونها رو قوانین منطق میشناسه اینجا بیارید و توضیح بدید و هر فردی بعدا میتونه با استفاده از اونها در مورد خدا یا هر چیز دیگری فکر کنه... البته از همین الان نتیجه مشخص هست... دوست عزیز زیاد سختش نکن!!! تو این تاپیک قصد همین شناخت ذهنیت و منطق ایرانی هاست تا قدرت انتخاب و وسعت منطق پیدا کنیم!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خدا رو شکر تو انجمن همه ایرانی هستیم پس موش پرست هندی نداریم فلذا مشخصه که هدف ذهنیت ایرانی ها نسبت به خداس خوب منطق ما ایرانی ها با تاریخ هزاران سال قدیس پرستی مشخصه عزیزم. یا کامل اونوری هستیم، یا کلا از خیلی چیزها بیزار شدیم. 7 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خوب منطق ما ایرانی ها با تاریخ هزاران سال قدیس پرستی مشخصه عزیزم. یا کامل اونوری هستیم، یا کلا از خیلی چیزها بیزار شدیم. مهندس! کارت درسته! بیخود نیست اینقدر مدال گرفتی!(به جان خودم جدی گفتم قصد مسخره کردن نیستا) این شد جواب! حالا چرا؟ شما خودتون کدوم طرفی هستین و چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ مهندس! کارت درسته! بیخود نیست اینقدر مدال گرفتی!(به جان خودم جدی گفتم قصد مسخره کردن نیستا)این شد جواب! حالا چرا؟ شما خودتون کدوم طرفی هستین و چرا؟ خوب من هیچوقت توی این کشور نمیتونم درباره خیلی از مسائل بی پرده صحبت کنم. هم حوصله دردسر برای خودم را ندارم هم سایت و هم به خیلی از دوستانم که اعتقاد دارند،باید احترام بذارم. مخصوصا اینکه بخوام شفاف بگم،خیلی ها ممکنه دلگیر بشن،چون به چیزی که باور دارند یقین و امید دارند. من هم خوشم نمیاد، امید کسی را ازش بگیرم. 5 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ خوب من هیچوقت توی این کشور نمیتونم درباره خیلی از مسائل بی پرده صحبت کنم.هم حوصله دردسر برای خودم را ندارم هم سایت و هم به خیلی از دوستانم که اعتقاد دارند،باید احترام بذارم. مخصوصا اینکه بخوام شفاف بگم،خیلی ها ممکنه دلگیر بشن،چون به چیزی که باور دارند یقین و امید دارند. من هم خوشم نمیاد، امید کسی را ازش بگیرم. درود بر شما! به هر حال همونطور که عرض کردید هر کسی یه نظری داره! اینم نظر شماست.... شاید بعضیا مثل شما نباشن! 4 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دوستان همونطور که عرض کردم موضوع بحث هنوز اینه: موضوع نخست: خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دوستان همونطور که عرض کردم موضوع بحث هنوز اینه: موضوع نخست: خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ من کاری به منطق و فلسفه ندارم خدا رو قبول دارم ولی دینم با تما دینهای دیگه فرق میکنه به قول استاد معارف به اندازه هر انسان دین روی زمین وجود داره 7 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من کاری به منطق و فلسفه ندارم خدا رو قبول دارم ولی دینم با تما دینهای دیگه فرق میکنه به قول استاد معارف به اندازه هر انسان دین روی زمین وجود داره و دلیلتون برای اثبات وجود خدا؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ و دلیلتون برای اثبات وجود خدا؟ دلم اینو میگه 2 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دلم اینو میگه یعنی دلیلتون به دلتونه... و علت خاصی برای وجود خدا رو یا ندارین یا لازم ندارین؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ یعنی دلیلتون به دلتونه...و علت خاصی برای وجود خدا رو یا ندارین یا لازم ندارین؟ لازم ندارم 2 لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ لازم ندارم ممنون از اینکه رو راس بودین!!! قابل نوجه دوستان روز جمعه روز مطرح شدن موضوع دوم برای بحثه اگه نظری دارین استقبال میکنم منتها بایستی شرایط مطرح شده توی صفحه ی اول رو داشته باشه... 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ موضوع نخست:خدا رو قبول دارید؟ اگه بله چرا؟ و بازم اگه نه اونم چرا؟؟؟ قبولش دارم چون 22 سال پیش من و از نیستی به هستی تبدیل کرده من و از وجود نداشتن به وجود داشتن تبدیل کرده لینک به دیدگاه
qholi 149 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ قبولش دارم چون 22 سال پیش من و از نیستی به هستی تبدیل کردهمن و از وجود نداشتن به وجود داشتن تبدیل کرده چرا فکر میکنین اونی که شما رو از نیستی به هستی تبدیل کرده خدا بوده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ من کشته مرده جواب های وحید تو این تاپیکم. بیچاره قلی هی تلاش میکنه ازش حرف بکشه، با یک کلمه همش جواب میده : دلم میگه، لازم ندارم و.... 7 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ چرا فکر میکنین اونی که شما رو از نیستی به هستی تبدیل کرده خدا بوده؟؟؟ هر کی بوده من اسمشو می زارم خدا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده