shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ زمان بدبختی، یا زمان شادی یا زمان جهل یا زمان اندیشه و........ باید کمی احساس را بازی داد تا خوش باشد. بیچاره اونی که اسمش خدا هست پس برای همین هم میگه غم رو آفریدم تا به یادم بیفتند........ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ اینجوری که فقط داری ازخدا دورمیشی که خدا همونه که میگه از رگت بهت نزدیکترم ها از بچگی بهمون یاد دادن بگو خدا یکی و.... حالا بذار معکوس کنم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ اینجوری که فقط داری ازخدا دورمیشی که خدا همونه که میگه از رگت بهت نزدیکترم ها البته اطلاعات قبلی(چه عرفانی: رگ گردن و ستارگان و رشد درخت ووو چه فلسفی: که تو کتاب های دینی خوندیم) خودم در مورد اثبات خدا رو که کلا منکر نمیشم لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ یعنی من اصلا نمی تونم خودم رو بپیچونم!چکار کنم خدایا لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ فهمیدنش خیلی کارسختی نیست که اگه با خدای که خلقت کرده راحت باشی میفهمی اینها یعنی چی...... خداکه لولو خوره خوره نیست که باید حتما ازش ترسید همیشه چون چیزایی ک نوشته شد سوال برام ایجاد کرد ، ما به اون نیازمندیم یا اون به ما اون نوشته ها کدوم رو برای شما نشان میداد (نیازمندی ما یا ...) ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ چون چیزایی ک نوشته شد سوال برام ایجاد کرد ، ما به اون نیازمندیم یا اون به مااون نوشته ها کدوم رو برای شما نشان میداد (نیازمندی ما یا ...) ؟؟ الله الصمد 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ چون چیزایی ک نوشته شد سوال برام ایجاد کرد ، ما به اون نیازمندیم یا اون به مااون نوشته ها کدوم رو برای شما نشان میداد (نیازمندی ما یا ...) ؟؟ جفتمون بهم وقتی میگی باید برام نماز بخونید پس اون هم بما نیاز داره همه نیازها را نمیشه گفت و به خط کرد بعضی از نیازها حسی هستند خوب خداهم تنهاست دیگه بنده آفریده که باهاش حرف بزنه و کیفش و بکنه پس هردوطرف بهم نیازهای ناگفته دارند....... وگرنه هیچ کاری انجام نشده این وسط 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ جفتمون بهموقتی میگی باید برام نماز بخونید پس اون هم بما نیاز داره همه نیازها را نمیشه گفت و به خط کرد بعضی از نیازها حسی هستند خوب خداهم تنهاست دیگه بنده آفریده که باهاش حرف بزنه و کیفش و بکنه پس هردوطرف بهم نیازهای ناگفته دارند....... وگرنه هیچ کاری انجام نشده این وسط خانم بیا باهم دور معکوس بگیریم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ خانم بیا باهم دور معکوس بگیریم من که خیلی وقته دورم همینه تازه میخوای بیای تو دور فاصلهت زیاده سرت گیج میره به دورت ادامه بده یجایی شاید توی یک راستا دیدمت 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ جوانمردي را ديدم كه در دستي آب داشت و در دستي ديگر آتش ميگفت ميروم كه آب در دوزخ ريزم و آتش در بهشت كشم تا كسي خدا را نه بيم آتش پرستد و نه از شوق بهشت! ......... 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ جفتمون بهموقتی میگی باید برام نماز بخونید پس اون هم بما نیاز داره همه نیازها را نمیشه گفت و به خط کرد بعضی از نیازها حسی هستند خوب خداهم تنهاست دیگه واقعــــــــــا بنده آفریده که باهاش حرف بزنه و کیفش و بکنه پس هردوطرف بهم نیازهای ناگفته دارند....... وگرنه هیچ کاری انجام نشده این وسط بهتره یه نگاه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بندازیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ بهتره یه نگاه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بندازیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جوابش زیاد قوی نبود ولی قسمت آخرش به نکته ای اشاره کرده بود که بدرم خورد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده