peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان عزیز فرض کنید زندگی یه صفحه پیش روی شما میذاره به شکل زیر انتخاب شما کدام گزینه است؟ 41 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ Cancel و ادامه زندگی تا وقتی که برقا بره... 23 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم اگه گزینه restart در واقعیت وجود داشته باشه کسی turn off رو انتخاب کنه! من از اول شروع میکنم بعد که رسیدم به روزای قشنگ زندگیی stand by رو میزنم! فعلا که فقط turn off در دسترسه! 16 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ میخوام چند باز کنترل زد بزنم و برسم اون دوراهی اول بعد از جهت مخالف اون راهی که اومدم برم 12 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ منم cancel رو میزنم نه دلم میخواد برگردم از اول نه دوست دارم ساکن بمونه زندگیم نه دلم میخواد الان تموم شه...به خیلی چیزا نرسیدم هنوز 15 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شات داون ... با صدای دین دین دین .. خاموش شه 13 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ من هیچکدومو نمیخوام!!! میخوام با زندگیم خوش باشم!! (تو کامپیوتر بازی میشه!!!) :62izy85: 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ من هیچکدومو نمیزنم......میخوام همین مسیرو برم ببینم آخرش چی میشه.... ببینم بلخره زندگی منو مغلوب میکنه یا من زندگی رو مغلوب میکنم :gnugghender::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چه کاریه ... اصن Alt+F4 نمیزنم .... خلم مگه 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ اووومممممم خب الان که دارم فک میکنم می بینم همون کنسل بهتره !!!!! 9 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ TURN OFF رو بزن بره بشین پا PS ببین چه حالی میده.... زندگی سگی تو ایران و بیخیال برو هر جا حتی افغانستان ببین چه حالی میده اینقدر محدودمون کردن که فکر میکنم دارم زندگی میکنم اگه به من بود POWER رو کامل در میوردم فقط FAN میزاشتم تا روحم از دست اینا خنک شه 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ مونیتور را خاموش میکنم و میرم. ترجیح میدم این سه گزینه همواره باز باشه،فقط خاموش کردن و روشن کردن مونیتور باعث بشه چشمم بهش بیوفته تا هم گذشته را فراموش نکنم،همه زیاد دلخوش به آینده نباشم. 19 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ cancel... همچنان ادامه میدهییییییمممم.. 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده