shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ فریبرز و آوش توی کنسرت Culemborg هلند شادمهر 27 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ منم یه عکس با شادمهر دارم تو کنسرت آنتالیا ترکیه باهاش انداختم پیداش کردم میتونم بذارم؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ منم یه عکس با شادمهر دارم تو کنسرت آنتالیا ترکیه باهاش انداختم پیداش کردم میتونم بذارم؟ نه نمیتونی بذاری !! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شادمهر یکی وقتی میخنده یکی وقتی تیپ رسمی میزنه خیلی جیگر میشه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شادمهر یکی وقتی میخنده یکی وقتی تیپ رسمی میزنه خیلی جیگر میشه شادمهر اخمم میکنه جیگره ! کلا حالت غیر جیگر نداره ! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شادمهر یکی وقتی میخنده یکی وقتی تیپ رسمی میزنه خیلی جیگر میشه کلا شادمهر جیگره! شادمهرباز جیگر تر از اون. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ شادمهر اخمم میکنه جیگره ! کلا حالت غیر جیگر نداره ! کلا شادمهر جیگره! شادمهرباز جیگر تر از اون. کلا من با جیمی موافقم ...تو جیگرتری لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ کلا شادمهر جیگره! شادمهرباز جیگر تر از اون. کلا من با جیمی موافقم ...تو جیگرتری چه کنم من با این هندونه ها ؟! :(50): فدای شما ، کــــلــــــا جیگری از خودتونه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ تو عکس سومی شادمهر نیست؟ آی کیو اونی که وسط وایساده شادمهره دیگه !! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ آی کیو اونی که وسط وایساده شادمهره دیگه !! تاحالا شادمهرو از این زاویه ندیده بودم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چه جیگر تو جیگریه این تاپیک :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۰ چه جیگر تو جیگریه این تاپیک :hapydancsmil: اصل جیگر که خودتی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند هيچكس.. يه پسر سر راهيه كه باهاش عكس انداختند.. اون آدمايي كه واسه خودشون كسي هستند و قابل عكس انداختن كيا هستن به نظرت؟! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ هيچكس..يه پسر سر راهيه كه باهاش عكس انداختند.. اون آدمايي كه واسه خودشون كسي هستند و قابل عكس انداختن كيا هستن به نظرت؟! هیچکسی نیست که عکس انداختن باهاش باعث افتخار باشه... لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ هيچكس..يه پسر سر راهيه كه باهاش عكس انداختند.. اون آدمايي كه واسه خودشون كسي هستند و قابل عكس انداختن كيا هستن به نظرت؟! شادمهر جیگر orginal!دیگه نشونم بگی سر راهی ها:vahidrk: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ در مورد تیپش گفتین صداشو فراموش نکنیداز عمق وجودش می خونه با صداش خیلی حال می کنم اونقد می خواممممت همه باهات بد شن با حسرت هر روز از کنار ما رد شن لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من شادمهری که ایران بود رو بیشتر دوست دارم.به نظرم کارایی که تو ایران کرده خیلی بهتر از کارای اونورشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده