رفتن به مطلب

واقعاً جای تاسف داره!!!!!!

ارسال های توصیه شده

دورود دوستان

قرار کهریزک رو که یادتونه اومدم تشکر کنم از همتون بدلیل اینکه سر افرازمون کردین!!!(بنده از هیچ کس انتظاری ندارم)

هر چی خواستم این تایپیک رو نزنم ولی دیدم بعدها تو دلم عقده میشه..(با اینکه آدم عقده ای نیستم ولی دیدم اگه چیزی نگم بعدها بفکرش که میوفتم به اصطلاح امروزی ها دو کیلو لاغر میشم)

وبلاخره زدم تا بگم دمتون گرم و گلی به جمالتون ما رو خوب جلو مدیریت روابط عمومی و ناظر آسایشگاه کهریزک ضایع نمودین!!!

و من به نوبه خودم ازصمیم قلب برای کم لطفی هاتون متاسفم......

حالا اگه میتینگ بچه های فلان جا بود بیا ببین چقدر شرکت کننده داشت.....ولی این آسایشگاه چون یه سری آدم از دست و پا افتاده و مریض بودن کسی نیومد..!!

میدونید چرا؟؟

چون روز جمعه تو اون سرما و برف من و خانومم با ماشینمون با این اوضاع بنزین لیتری 700 تومن پاشدیم اومدیم تهران..... اومدنمون به جهنم رسیدیم آسایشگاه مدیریت

روابط عمومی و ناظری که برامون انتخاب کرده بودن بهمون نگاه کردن و گفتن بچه های انجمنتون کوشن؟؟!!!!

بنده تو اون سرما از خجالت خیس عرق شدم گفتم خیلی ها نیومدن دیگه.....

گفت شما بس برای کیا دو، سه هفته ای بود داشتی با ما مکاتبه میکردی تا اوکی بگیری؟؟!هیچی دیگه خودمون رفتیم یک ساعتی آسایشگاه گشتیم و با کوله باری

شرمندگی برگشتیم اومدیم.....

جالبش اینه که دو نفر هم که اوکی شده بود بیان هر کدوم با یه بهونه ای ( که خودشون میدونن با خدای خودش )تا ما نرسیده تهران کنسل کردن و هیچی به هیچی

من بگو بخاطر یه نفر رفتم آزادی تا اون یه نفر که مونده بود نیاد زنگ بزنه و تو تهران جا بمونه یک ساعت الاف شدیم دیدیم نخیر مثل اینکه ایشونم پشیمون شده و لطف نکرده

ما رو در جریان بذاره....

بنده هیچ توقعی از هیچ کس ندارم ولی انسانی که قول میده سعی میکنه تا جای که امکان داره سر قولش بمونه.....

جالبش اینه که یکی اومده میگه دیر اطلاع رسانی کردین خب من تاریخ رو یک هفته پیش اعلام کرده بودم فقط مونده بود تایم رو اعلام کنم که روز چهارشنه از طریق پ ی خ به

اطلاع فوضلای نواندیشان رسوندم....ببخشید که شما بعد 4 روز اومدی انجمن دیدی من 4 روز پیش بهت پ ی خ دادم معذرت میخوام!!

یکی دیگشون میگه من تازه این تایپیک رو دیدم باید به ایشون خشته نباشید بگم چون از یک ماه پیشه که لینکش تو امضاء منه و با کمک دوستم ابوالفضل مدیر تالار

گفتگوهای آزاد تایپیک اولی مهم شده بود.......

من نمیدونم چرا بعضی ها ندیدن؟؟!!! معذرت میخوام از اینکه ندیدن.....

بگذریم از همه اینا .......

لطفا معذرت خواهی نکنید چون من اصلاً کسی نیستم که بخواید از من معذرت خواهی کنید......یعنی خودم رو تو اون حد و اندازه نمیبینم تا کسی ازم معذرت خواهی

کنه....چون من کوچیک همه بچه های انجمن هستم ......

و با این قرار ملاقات هم خواستم اسم انجمن نو اندیشان رو تو ملاقات های عمومی کهریزک ثبت بشه ،چون هم یه امتیاز مثبت بود برای انجمن و البته هم اجر معنوی داشت

برای بچه ها ولی نشد......

فقط بنده خجالت زده و شرمنده مدیریت روابط عمومی و کارکنان ،و اون ناظری که از سوی آسایشگاه روز جمعه موظف شده بود بیاد تا ماها رو تو بخش ها راهنمای کنه شدم

که از همین اینجا ازهمشون عذرخواهی میکنم....

بدرود دوستان

• Like 40
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب راست میگه. چرا وقتی نمیتونید برید مردمو میزارید سر کار؟

همون روز اول که تاپیکشو استارت کرد به من گفت بیا. من از خودم ندیدم گفتم نمیام. میگفتم میام و نمیرفتم خوب بود؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

به نظرم خیلی زشته کسانی که قول دادن و نرفتن :icon_pf (34):

خوب نکته ای اشاره کرد اگر میتینگ ............... بود همه میرفتن و با سرو کله

اما چون دیدن عده ای پیر زن و پیر مرد بود...............:icon_pf (34):

• Like 11
لینک به دیدگاه

شاید بخوبی هماهنگ نکردین... :ws38: بنظرم باید با مسئول تور هم صحبت میکردین تا کاربرایی که مایل هستن اعلام آمادگی کنن و بعدش قرار بذارین.

حقیقتش خودمم خیلی از روز و ساعت قرارتون باخبر نبودم چون اطلاع رسانی نشد گرچه امکان حضور نداشتم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
شاید بخوبی هماهنگ نکردین... :ws38: بنظرم باید با مسئول تور هم صحبت میکردین تا کاربرایی که مایل هستن اعلام آمادگی کنن و بعدش قرار بذارین.

حقیقتش خودمم خیلی از روز و ساعت قرارتون باخبر نبودم چون اطلاع رسانی نشد گرچه امکان حضور نداشتم.

ولی این دلیل نمیشه کسایی که تو تاپیک قول دادن زیر قولشون بزنن:icon_razz:

هیچ چیز بدتر از شرمنده شدن نیست :sigh:

• Like 9
لینک به دیدگاه

داداش با مسئولین تور هماهنگی شده بود. تاپیک هم مدتها به مدد خود جاوید بالا بود.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من به شخصه شرمنده ام...

اوایل تاپیک قبل ازین که هماهنگ بشه گفته بودم میام...اما بعدش که تاریخ مشخص شد گفتم که نمیام...با مریمم حرف زدم گفتم ثبت نام دارم نمی تونم...اما واقعا نمی دونم چرا هیشکی نرفت...

کاملا حرفت منطقیه و چون این بلا قبلا سر من اومده می دونم چی میگی...

• Like 6
لینک به دیدگاه

جاوید جان باید قبلش با من مشورت می کردی:

هرگز كاري رو بدون مشورت نكنيد تا بعد پشيمون بشيد

ولی از شوخی بگذریم کاملا درکتون می کنم هیچ بهانه ای هم قابل قبول نیست...

اکثرا تصمیماتی که بواسطه خواسته و هوس باشه رو عملی می کنن تا اون تصمیماتی که نیاز داریم و دارن

• Like 6
لینک به دیدگاه
ولی این دلیل نمیشه کسایی که تو تاپیک قول دادن زیر قولشون بزنن:icon_razz:

هیچ چیز بدتر از شرمنده شدن نیست :sigh:

نه ببینید من میخوام ببینم مشکل کجا بوده که استقبال نشده.

1.هماهنگی مشکل داشته

2. چون آسایشگاه بوده کسی نرفته

3. اطلاع رسانی درستی نشده

4. بخاطر هوای برفی کسی نتونسته بره!

حالا اکثر دوستان میگن مورد دوم هست ولی چه دلیلی داره کسی که اعلام آمادگی میکنه بخاطر اینکه تور تفریحی نیست بزنه زیرش؟!

من درجریان کار نبودم ولی فکر میکنم حداقل بهتر بود لینک تاپیک روز قبل از میتینگ برای کاربرها فرستاده میشد ولی فکر کنم چنین کاری انجام نشده.

• Like 10
لینک به دیدگاه

شرمنده پیانیست جان بنده هر سری هم با انوشه خانوم و هم با محمد رضا هماهنگ میکردم

بهتر بگی بچه های انجمنون کمتر به این تایپیک ها توجه میکنن یا شرکتم میکنن دیگه ادامش رو نمیگرن

:w16:

• Like 10
لینک به دیدگاه
از کجا اومدی تهران ؟ از قزوین ؟ چه عزم راسخی ... :hanghead:

آره از قزوین

ما جای که قول میدم اگه اونور دنیا هم باشه میریم

من بیشتر بخاطر بچه های که تو نظر سنجی شرکت کردن و اعلام آمادگی کردم اومدم

:banel_smiley_4:

• Like 10
لینک به دیدگاه
.

ابوالفضل جون بهتر بگی بیش از یک ماه پیش با مسئولین هماهنگی شده بود:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
نه ببینید من میخوام ببینم مشکل کجا بوده که استقبال نشده.

1.هماهنگی مشکل داشته

2. چون آسایشگاه بوده کسی نرفته

3. اطلاع رسانی درستی نشده

4. بخاطر هوای برفی کسی نتونسته بره!

حالا اکثر دوستان میگن مورد دوم هست ولی چه دلیلی داره کسی که اعلام آمادگی میکنه بخاطر اینکه تور تفریحی نیست بزنه زیرش؟!

من درجریان کار نبودم ولی فکر میکنم حداقل بهتر بود لینک تاپیک روز قبل از میتینگ برای کاربرها فرستاده میشد ولی فکر کنم چنین کاری انجام نشده.

پیانیست جون با این تفسیرهات واقعاً بنده رو شرمنده میکنید

عزیز کسهای که اعلام آمادگی کرده بودن لینک همراه با یه شماره تلفن برای هماهنگی هم فرستاده شد

ولی بروبچ عزیز کم لطفی نمودن:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه
پیانیست جون با این تفسیرهات واقعاً بنده رو شرمنده میکنید

عزیز کسهای که اعلام آمادگی کرده بودن لینک همراه با یه شماره تلفن برای هماهنگی هم فرستاده شد

ولی بروبچ عزیز کم لطفی نمودن:a030:

رفیق از حرفای من برداشت بد نکن خواستم ببینم شرایط چطوری بوده چون واقعا اطلاعی نداشتم

حالا اینطور که بنظر میرسه دوستان بدقولی کردن که اصلا کار شایسته ای نیست.

حالا امیدوارم حداقل با دیدن این تاپیک بیان و دلایلشون رو بگن

• Like 7
لینک به دیدگاه
رفیق از حرفای من برداشت بد نکن خواستم ببینم شرایط چطوری بوده چون واقعا اطلاعی نداشتم

حالا اینطور که بنظر میرسه دوستان بدقولی کردن که اصلا کار شایسته ای نیست.

حالا امیدوارم حداقل با دیدن این تاپیک بیان و دلایلشون رو بگن

نه بابا این چه حرفیه

بخدا اون روز به حدی مشغله کاری هم داشتم ولی چون مسئول هماهنگی من بودم گفتم نباشه نمیتونن بچه ها برن

بخاطر همین پاشدم اومدم تهران

الانم از حرصم بعد سه روز این تایپیک رو زدم

که از روی همه شرمنده ام

• Like 8
لینک به دیدگاه
وای چقدر زشت شد....:icon_pf (34):

کیا قول دادن نرفتن هان؟؟؟ :banel_smiley_4:

یکی از این بد قول های بی ادب من بودم:4564:

متاسفانه از پنج شنبه صبح دسترسی به نت نداشتم و وقتی که شماره تلفن آقای محمد جاوید رو دیدم...ساعت 5 جمعه بود.........

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...