رفتن به مطلب

این همه خرج برای مراسم ازدواج؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 114
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارومان بانو

نا سلامتی یه داداش دوماد کردم ا ا ا ا ا ا :ws3:

همه چیز دستمه

مطمئن ام خودت هم وقتی شوبل کنی دوست داری بهترین عروسی برا تو باشه :banel_smiley_4:

پس الکی بقیه رو ملامت نکن :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
همچین میزنی دندون سالم تو دهنش نمونه بعد میبری پرت میکنی جلو خونه باباش:gnugghender:

:sad0:

این کار دختر های این دوره زمونه اس

همچین میزنن تو دهن مرد که 16 تا از دندوناش خورد بشه :sigh:

بعد میبرن میدن خانواده ش میگن بگیر این بچه سوسولتون رو :w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اونروز یه تیکه هایی از شک رو دیدم؛ دوربین مخفی بود زن و شوهر اومده بودن سالن بگیرن و غذا رزرو کنن، زنه گیر داده بود به منوی 7 جور غذا و مرده میگفت خیلی گرونه بزار 3جور غذا بگیریم خوبه که، زنه تقریبا فریاد میزد و میگفت: من نیومدم اینجا با تو بحث کنما، میگم 7 جور غذا تموم شد رفت، وگرنه کلا نمیخوام!!

مرده هم میگفت باشه حالا تو عصبانی نشو‌!!!! ( شکلک سبز)

خدا شاهده من جای مرده بودم میدونستم چیکار کنم، مزدم لهش میکردما؛ پررو

• Like 9
لینک به دیدگاه
ارومان بانو

نا سلامتی یه داداش دوماد کردم ا ا ا ا ا ا :ws3:

همه چیز دستمه

مطمئن ام خودت هم وقتی شوبل کنی دوست داری بهترین عروسی برا تو باشه :banel_smiley_4:

پس الکی بقیه رو ملامت نکن :banel_smiley_4:

:banel_smiley_4:اولا که کار ملامت شدنی باید ملامت بشه

چون خیلیا یه کار اشتباه رو انجام میدن پس باید تشویق کرد؟

دوما من دومادی دو تا داداش و دیدم ....بماند از عروسی چقدر از دوستام و دختر خاله و دختر دایی و فلان و بسار

بله....منم منکر این نیستم که دوست دارم عروسیم بهترین عروسی باشه ولی بیشتر از اون سعی میکنم به جیبمم نگاه کنم

یکی از زن برادرای من با اینکه خودش از خانواده فوق العاده اصیلیه و وضع مالیه خوبی هم دارن ولی مهریش فقط 5 تا سکه است!

چیزیم بود که خودش خواست ....

برای عروسیشم همه چیزش شیک و زیبا بود...ولی خیلی چیزا رو میتونست بهتر و تجملاتی تر بگیره ولی نگرفت

گفت نمیخوام اول زندگی به خاطر یه شب یه مدت طولانی زیر فشار باشیم !

پس اینطوریم نیست که بگیم همه دوس دارن بهترین باشن پس همه یه اشتباه و تکرار کنیم

مشکل ما دقیقا همینه کهمیگیم ...ای بابا الان همه جا همینه دیگه

همه همینن!!!!!!

بابا همه کین مگه؟... اگه دو سه نفر که به قول حامد تو فامیل تو چشمن یه عروسیه ساده بگیرن همه میفهمن میشه عروسی ساده هم گرفت

هیچ کسیم با عروسی ساده بدبخت و بیچاره و ندار و امل و...جلوه نمیکنه!

این کار دختر های این دوره زمونه اس

همچین میزنن تو دهن مرد که 16 تا از دندوناش خورد بشه :sigh:

بعد میبرن میدن خانواده ش میگن بگیر این بچه سوسولتون رو :w58:

:banel_smiley_4: همچین میگه دخترا این دوره زمونه یکی ندونه فک میکنه سی رو رد کرده!:banel_smiley_4:

تا حالائم 60 تا دوس دختر داشته و دو سه تائم زن طلاق داده!

در ضمن اسپم نکن بچه جون :banel_smiley_4::vahidrk:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اونروز یه تیکه هایی از شک رو دیدم؛ دوربین مخفی بود زن و شوهر اومده بودن سالن بگیرن و غذا رزرو کنن، زنه گیر داده بود به منوی 7 جور غذا و مرده میگفت خیلی گرونه بزار 3جور غذا بگیریم خوبه که، زنه تقریبا فریاد میزد و میگفت: من نیومدم اینجا با تو بحث کنما، میگم 7 جور غذا تموم شد رفت، وگرنه کلا نمیخوام!!

مرده هم میگفت باشه حالا تو عصبانی نشو‌!!!! ( شکلک سبز)

خدا شاهده من جای مرده بودم میدونستم چیکار کنم، مزدم لهش میکردما؛ پررو

هفت جور غذاااااااااااااااااااااااا :w58::w58::w58::w58::w58:

چه خبره

حتما منو اونا نفری 40000 به بالا بود

شک نکن خودت هم امکان داره مثلا زنی بگیری که با 1 یا 2 نوع غذا راضی بشه یا لباس عروس ارزون انتخاب کنه

اما اول و اخر حرف اونه :banel_smiley_4::icon_pf (34)::banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوستانی که ادعای سادگی دارند

لطفا تجربیات واقعیشون رو تعریف کنند نه تفکراتشون رو

فاصله فکر تا عمل خیلی زیاده

این شکلکل دست زدن کجاست :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوستانی که ادعای سادگی دارند

لطفا تجربیات واقعیشون رو تعریف کنند نه تفکراتشون رو

فاصله فکر تا عمل خیلی زیاده

من دو تا برادرم ازدواج کردن ...مراسم یکیش 10 سال پیش حدود 14 میلیون خرجش شد ....خانمش اون زمانی که سکه 50-60 تومن بود سرویس دو میلیونی برداشت ...الان سکه 600 تومنه!

داشته خرج کرده!

منم نمیگم کسی که داره خرج نکنه ....اصلا کسی که داره چرا باید پولش و نگه داره ....چه روزی قشنگ تر و باشکوه تر از روز عروسی آدم؟

ولی برادر کوچکترم نه ....عروسی شیک و ساده ای گرفت ...در عین حال که خرج انچنانی نکرده بود همه چیزشون قشنگ و به روز بود

تاپیک من بیشتر درباره کساییه که ندارن و اینجوری میکنن ....

فقط سوالم همین بود که تا چه اندازه حاضرید خودتون و به خاطر اینکه تو چشم دیگران باشین زیر قرض ببرید ....

مثل خیلیا که 20 -30 میلیون خرج عروسیشون میشه و به قول اون دوستمون عروس خانمم 30 میلیون جهیزیه میاره بعدش میرن تو خونه اجاره ای!:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه

درسته میگن یه شبه و از این حرفا... ولی آخه 20 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34):

البت از این انسان های شخیص پولدار این چیزا بعید نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه

تقریبا ی ماه پیش ی عروسی رفتیم چشممون در اومد افسرده شدیم ناراحتی روحی روانی گرفتیم برگشتم :banel_smiley_4: غذایی نمونده بود ک من بشناسمو نذاشته باشن لباسه عروسو مادره دوماد از ایتالیا آورده بود :banel_smiley_4: ب جز خرج آرایشگاه واسه عروس چن تا آرایشگرم آورده بودن واسه مهمونایی ک قبلش وقته آرایشگاه نداشتن برن ب حساب صاحب مجلس:banel_smiley_4: کمه کم خرج عروسیش 100 تومن شده بود

2هزارتام مهمون داشتن بیشتر مهموناشونم تو پاکت پره تراول میکردن کادو میدادن ب عروس و دوماد:banel_smiley_4:

جالبیش اینجا بود عروسه واسه خودشیرین بازی در آوردن ب جای این ک مراسم نامزدی بگیره گفته بود 10 تومن ک میخوام خرج کنم میدم بزاریم رو پوله خونه , حالا بابای پسره از این کله گنده ها ک ی عالمه آپارتمان و اینا داره و هیچ مشکلی واسه پول خونه نداره ... بابای دومادم خوشش اومد از این حرکت عروس یک سند خونه ب نامش کرد :banel_smiley_4:همینجوری الکی :banel_smiley_4:

------

این مراسم عروسیم جزو اون سنتای مسخره ایرانه ک باید حتمنه حتمنه حتما ریشه کن بشه :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

مراسم عروسی من خیلی مجلل بود

اونم به خواست خانواده شوهرم بود اگه به من بود که اصلا نمیخواستم

فقط هم فیلم و عکسش مونده برامون

کلی پول حیف و میل شد من که خیلی پشیمونم:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نمیشه خدائیش مجلس نگرفت

ولی به نظرمن باید فامیل درجه یک ( پدرومادر و خواهرو برادر دوطرف دیگه:whistle: با بچه هاشون نه بیشتر)

دورهم هم شام باشه هم همه چی فقط خوش بگذرونند و حالشو ببرند.........

ماکه اقوام نداریم خداروشکر

دوستاتش و آدم دعوت کنه که پچایه باشند و مجلسش جون دارباشه نه یک مشت مهمونهایی که فقط کارشون نشستن و غیبت کردنه تازه کادو هم نمیدهند:banel_smiley_4:

من عروسی داداشم 5سال پیش بود فکرکنم 4میلیون یا 6 تومن خرجش شد ..همه چی هم بود کلی هم به همه خوش گذشت و.....هیچ کس هم ناراضی نبود

فکرکنم جزو محدود مراسمهایی بود که که مشکلی نداشت:icon_redface:

توباغ هم بود ازاولش تا آخرش هم نشنستیم هیچ کدوممون:hapydancsmil:

........

منم هم اگر یه وقتی خرشدم ازاین مجلس های خوش بگذره میگیرم ..... چرا الکی آدم پولشو بده برای چیزیهای الکی و بعدش هم اعصاب خوردی پیش بیاد:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...