رفتن به مطلب

دعوای شوهر عمه ام با زن عموم

ارسال های توصیه شده

پدر و مادرم بعد از دعوتی:

بعد ناهار یه دعوایی رخ داد حالا قضیه چی بود؟ مادرم برام تعریف کرد و منم برا شما:

پسر عموی 18 ساله ام با دخترا زیاد رابطه داره و...شوهر عمه ام جوگیر شد بعده ناهار توپید بهش./. آخه تو چرا مراعات نمی کنی...یک بار دو بار ... چقدر باید از همسایه و آشنا در مورد تو بشنویم...چرا آبروی ما رو می بری؟.. پسر عموم مثل ... داشت گریه می کرد و در حال گریه زد بیرون.

حالا زن عموم به هوای پسرش توپید به شوهر عمه ام و... خلاصه بد جوری بد و بیراه نثار هم کردن.. دعوتی بهم خورد...

زن عموم قبل از اینکه آمپرش بزنه بالا از شوهر عمه ام پرسید: یعنی شما جوون بودین شلوغ نمی کردین؟ شوهر عمه ام گفت: چرا ولی نه تا این حد:w58:

بعد مادرم شروع کرد به نصیحت:علی مواظب خودت باش این دور و زمونه فامیل به فامیل رحم نمی کنه و...

به هر حال آموزه های من میگه:

رفتار شوهر عمه ام به طرز وحشتناکی ناشیانه بود

چرا در خفا نصیحت نکردی؟

اصلا مگر پدر نداره پسرعموم؟

چقدر کارت نتیجه داد؟

چند نفر رو ناراحت کردی(فک کنم خودش هم الان ناراحت باشه)

ووو

نظر شما چیست؟

با تشکر علی مکانیک:ws37:

سرچ کردم عکس دعوای خانوادگی بذارم اینجا منتها نشد ولی عکس زیر رو داشته باشین بر فرض زن عمو و شوهر عمه ام هستن:ws37:

attachment.php?attachmentid=7380&stc=1&d=1322233961

082.jpg

• Like 8
لینک به دیدگاه

مردم چه اعصابی دارنا...

اصلا شوهر عمه این وسط چی کاره اس...

بچه ی یکی دیگه رو جلو ملت ضایع می کنه...

درست نیست آقا درست نیست...:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگر ما بجا اینکه ایراد دیگران رو به رخشون بکشیم ، ایرادات خودمون رو پیدا می کردیم ، نصف بیشتر مشکلات حل میشد ...:hanghead:

حالا نصیحت یا حرفی هم هست تو خفا باشه ، نه اینکه که جلو همه قبح قضیه بریزه ...

• Like 4
لینک به دیدگاه

اول بگم كه كمي هنگيدم تا ارتباط اين افراد رو پيدا كنم..:دي

به هر حال آموزه های من میگه:

• رفتار شوهر عمه ام به طرز وحشتناکی ناشیانه و وحشیانه بود
  • چرا در خفا نصیحت نکردی؟
  • اصلا مگر پدر نداره پسرعموم؟
  • چقدر کارت نتیجه داد؟
  • چند نفر رو ناراحت کردی(فک کنم خودش هم الان ناراحت باشه)
  • ووو

داش علي ببخشيد ميگم من نميدونم چرا شوهر عمه تون اينقد "پر رو" تشريف داشتن..

وقتي

1-پدر‌ ِ مقصر هست

2-مادر ِ مقصر هست

3-عموي مقصر هست

و...

يه "داماد" كه نبايد اينقد "پرو گريي" كنه..

در ثاني حالا دختربازي ميكنه؛ يه جايي كه كسي نيست به خودش بگو يا اصلا به باباش بگو...

من جاي عموتون بودم يه چكي نثار صورت مبارك شوهر عمه تون ميكردم تا احترام خودشو حفظ كنه..

زن عموتون خوب جواب داده و منم تاييد ميكنم..

اين كارش علاوه بر تحقير شخصيت اين پسرعموتون تحقير خانواده اش هست..

تعجب ميكنم بعضيا چنين كارايي انجام ميدن..

كاش خانواده ما هم مثل زن عموت رفتار ميكرديم اينقدر بهمون توهين نميشد..(هر چند اينكارو كرديم ولي به نظرم كم كرديم يا زيادي به كسي رو داديم....):sigh:

__

امروز منم با يكي اينطور حرف زدم وقتي طرف داره از احترام تو سوء استفاده ميكنه بايد باهاش برخورد كني تا حد خودش رو بشناسه..

• Like 4
لینک به دیدگاه
اول بگم كه كمي هنگيدم تا ارتباط اين افراد رو پيدا كنم..:دي

داش علي ببخشيد ميگم من نميدونم چرا شوهر عمه تون اينقد "پر رو" تشريف داشتن..

وقتي

1-پدر‌ ِ مقصر هست

2-مادر ِ مقصر هست

3-عموي مقصر هست

و...

يه "داماد" كه نبايد اينقد "پرو گريي" كنه..

در ثاني حالا دختربازي ميكنه؛ يه جايي كه كسي نيست به خودش بگو يا اصلا به باباش بگو...

من جاي عموتون بودم يه چكي نثار صورت مبارك شوهر عمه تون ميكردم تا احترام خودشو حفظ كنه..

زن عموتون خوب جواب داده و منم تاييد ميكنم..

اين كارش علاوه بر تحقير شخصيت اين پسرعموتون تحقير خانواده اش هست..

تعجب ميكنم بعضيا چنين كارايي انجام ميدن..

كاش خانواده ما هم مثل زن عموت رفتار ميكرديم اينقدر بهمون توهين نميشد..(هر چند اينكارو كرديم ولي به نظرم كم كرديم يا زيادي به كسي رو داديم....):sigh:

__

امروز منم با يكي اينطور حرف زدم وقتي طرف داره از احترام تو سوء استفاده ميكنه بايد باهاش برخورد كني تا حد خودش رو بشناسه..

درود بر مردی که با خوندن نوشته هاش فهمیدم عقلش حاکم احساسش هست:ws37: البته ثبات قدم مهم است:ws37:

در مورد ارتباط بین افراد معمولا در این نوع نقل قول ها پیش می اد مگر اینکه همون اول مثلا بجای شوهر عمه می نوشتم اکبر و بجای زن عمو می نوشتم کبری...

پدرم نبود اکبر کتکه رو می خورد...

هیچ نقطه ی سفیدی در برخورد اخیر شوهر عمه ام پیدا نمیشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

خواهش ميكنم..

داش علي بحث "حد و حدود هر شخص" هست..

هر كسي تا يه جايي ميتونه ابراز نظر كنه ولي وقتي كه كسي اين كار رو جلوي جمع و اونم جلوي خانواده اش انجام ميده..به جز تحقير اون فرد ، به خود اون خانواده هم توهين ميكنه كه شما صلاحيت تربيت بچه تون رو ندارين و من دارم بهتون ميگم كه يادش بديد..

من كه توي جريانات اخيري كه برامون اتفاق افتاده رو اين مورد خيلي حساس شدم..

اگه كسي برخورد مناسب رو نداشته باشه معلوم نيست "عمل بعدي" اين فرد چي ميتونه باشه...

وقتي كسي ارزش خودش رو حفظ نكنه نبايد انتظار اين رو داشته باشه ديگران حفظ كنن..

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلا یه چیزی که من همیشه خواستم به خودم یاد بدم و نشده اینه :

اولا کارای بقیه به تو چه ربطی داره ؟

دوما اگه ربط داره یه جوری همیشه حلش کن که پس فردا روت بشه باز تو صورت طرفت نگاه کنی

سوما که هیچکس و با دعوا و تهدید و تنبیه نمیشه ادم کرد

ادم اگه بخواد کاری رو بکنه تو شیشه در بسته هم که باشه اون کار و میکنه ... زوری که نیست

حالا بقیش و ولش کن تا همین جا بس بود :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلا یه چیزی که من همیشه خواستم به خودم یاد بدم و نشده اینه :

اولا کارای بقیه به تو چه ربطی داره ؟

دوما اگه ربط داره یه جوری همیشه حلش کن که پس فردا روت بشه باز تو صورت طرفت نگاه کنی

سوما که هیچکس و با دعوا و تهدید و تنبیه نمیشه ادم کرد

ادم اگه بخواد کاری رو بکنه تو شیشه در بسته هم که باشه اون کار و میکنه ... زوری که نیست

حالا بقیش و ولش کن تا همین جا بس بود :ws3:

تجربه بهم ثابت کرده هر چقدر رو عیب خودمون زوم کنیم کمتر به دیگران گیر می دیم/ همانطور که خانم پرتو اشاره کردن:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...