Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ یک اخطار اساسی بهم بده، این فروغ باید شرم کنه با اون حرفش...... اسی جز جیگر بگیری الهی که دست بردار نیستی 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اين ديگه چه رسم مزخرفيه؟! حالا كجاها انجام ميشه.. ***********************!! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اسمش بنده جورابه عزیزم تو اشتباه فک کردی!! *************!!! اصلا شینی جوراب پاش نیست دقت کن!! ************ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اين ديگه چه رسم مزخرفيه؟!حالا كجاها انجام ميشه.. ****************!! بشین سرجات بینم من زنبیل گذاشتم! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اين ديگه چه رسم مزخرفيه؟!حالا كجاها انجام ميشه.. ***********!! شماها کارتون از این حرفا گذشته. ***************** 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ wow!!! یکی از مرد ها ؟!! ***********؟! چشماشو میبندن البته!!! کلیپ بیانسه رو که مثلا عروسی کرده رو دیدی دوماد همین کارو میکنه دیگه... یه کلیپ خنده دار هم من دیدم راجب شوخیهای این رسم واسشون یه رسم عادیه! 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اصلا شینی جوراب پاش نیست دقت کن!! ********* بند جوراب نه خود جوراب!!! از این بندها که تهه جورابه جینگیل پینگیلاا 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بشین سرجات بینم من زنبیل گذاشتم! خب چته!!! من سريعتر به ذهنم رسيد!! اوليت با كسايي هست كه سريع دواطلب بشن!! *************************************؟! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ چشماشو میبندن البته!!! کلیپ بیانسه رو که مثلا عروسی کرده رو دیدی دوماد همین کارو میکنه دیگه... یه کلیپ خنده دار هم من دیدم راجب شوخیهای این رسم واسشون یه رسم عادیه! از کجا مطمئن میشن ***********. :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اقایون هل نشین ****************!! 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بچه ها يه كليپ از اين رسم بزارين..فك كنم جالب باشه.. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ از کجا مطمئن میشن *************:icon_pf (34): یعنی چی ************:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ شما الان توطئه کردین ***********؟:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خوب باشه دیگه فروغ یه چیزی میدونست تعریف نمیکرد برید بیرون ببینم!!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ شما الان توطئه کردین **************؟:gnugghender: توطئه چيه؟! داريم روي رسومات پر مسمي بحث ميكنيم... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ توطئه چيه؟!داريم روي رسومات پر مسمي بحث ميكنيم... ولی خداییش هر رسمی یه حرفی واسه گفتن داره یا یه علتی.اینم شد رسم؟اخه دلیلش چی میتونه باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خب رسمه ديگه.. معمولا رسومات " ُسخل مأبانه" دليل ندارن.. 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ خب رسمه ديگه..معمولا رسومات " ُسخل مأبانه" دليل ندارن.. یه ریشه ای دارن به هر حال.یه علتی دارن.میخوان یه چیزی رو بیان کنن.ما هم تو ایران رسم و رسوماتی داریم که هر کدوم یه حرفی رو میزنه مخصوصا رسمای هنگام ازدواج.این کار هم باید یه حرفی داشته باشه اگه واقعا رسم هست و فکر نمیکنم به جز داماد کس دیگه ای این عمل رو انجام بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ************مثل همون دسته گًل عروس که پرت میکنه سمت دخترا!! 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ *************مثل همون دسته گًل عروس که پرت میکنه سمت دخترا!! تا بچه ها هستن سعي ميكنن اين "معمولا" شكل نگيره و خودشون اين امر خطير رو انجام بدن... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده