saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ زن بودن .. ترجمه ی کلمه ی تمام "ظرافت های دنیاست" مردان این ظرافت را گاهی درک نمیکنند ... و زن ظرافتش میشکند ... مرد اسم این ظرافت را "احساس بی جا" میگذارد ... و زن اسمش را "عشق" میگذارد ... چه عشق ها که بخاطر نادانی مردان شکسته شد !!!! ______________________________ چقدر خوب ميشد ادمها فرصت بيشتری به بچه ها شون ميدادن تا با عروسكهاشون بازی كنن اینطوری وقتي بزرگ شدند با آدمها بازی نمیکنن... ________________ این روزها حتی اگر خون هم گریه کنی عمق همدردی دیگران با تو یک کلمه است : "آخی" !!!! برگرفته از: پست کاربر عزیز " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام " با همین عنوان 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ تاس ریختم 6 اومد، غافل از اینکه برای خاتمه دادن به بازی فقط 1 میخواستم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زندگی تاس خوب آوردن نیست ... تاس بدرو خوب بازی کردنه ! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بازی سخت می شود وقتی حکم دل باشد من تک دل را می گذارم و تو هی خشت روی خشت روی خشت روی خشت... دیوار چیده ای دور این دل بی نوا... حکم وقتی دل باشد وقتی تنها یک دل توی بازی باشد این خشت ها کار دستم می دهد... "کُت" شدن بدتر از "مات" شدن است!!! من الان احتیاج به جفت 6 دارم............... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز یه فالگیر برا زندگیم تاس انداخت ... جفت شش بود ... اما حیف که وقتی نگاه کردم دیدم همه طرف تاس شش داره ! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده