رفتن به مطلب

آيا شما هم مصداق "بد حجابي" هستيد؟!

آيا شما هم مصداق "بد حجابي" هستيد؟!  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آيا شما هم مصداق "بد حجابي" هستيد؟!

• 16
    • 24

ارسال های توصیه شده

رئیس پلیس امنیت نیروی انتظامی مصادیق بدحجابی و بدپوششی در پسران و دختران را اعلام کرد. رئیس پلیس امنیت نیروی انتظامی در گفتگو با «نسیم» با بیان این مصادیق اعلام کرد بدحجاب‌ها جریمه نقدی می‌شوند. مصادیق بدحجابی خانم ها سردار احمد روزبهانی گفت: مصداق ما برای برخورد با هنجارشکنان در رابطه با نوع پوشش خانم‌ها عبارت است از :

• شلوار تنگ
  • شلوار کوتاه
  • مانتو کوتاه وتنگ
  • آرایش غلیظ و شدید
  • شال‌ کوتاه یقه‌ باز
  • مانتو پوشش‌های نامتعارف( غربی)
  • موهایی که از جلو شال و روسری بیرون باشند
  • موهایی که از پشت شال بیرون باشند

مصادیق بدحجابی مردان وی مصادیق بدحجابی در مورد آقایان را نیز به شرح زیر اعلام کرد:

• پوشیدن لباسهایی که منقوش به نشان‌ها و علایم مبتذل و شیطان پرستی وتبلیغ آن باشد
  • آرایش‌های غیرمتعارفی که بتازگی در بین پسران جوان باب شده است
  • مدل‌های شیطان پرستی و گروه‌های غربی و مبتذل
  • دستبند و گردنبندهای گروه‌های غربی که تبلیغاتی برای این گروه‌ها و باعث ترویج شیطان پرستی می‌شوند
  • موهای فشن و مغایر با شرع سنن ایرانی اسلامی

رئیس پلیس امنیت ناجا، با اشاره به برخورد جدی با هنجارشکنان افزود: در رابطه با این جرایم در صورت باز داشت فرد، وی جهت رسیدگی به عدم رعایت مسایل اخلاقی و اجتماعی به دادسرا اعزام و قضات براساس نوع اتهام ، فرد را جریمه نقدی می‌کنند. بر اساس ماده 638 قانون مجازات اسلامی، "هرکس علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا 2 ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نیست، ولی عفت عمومی را جریحه‌دار کند فقط به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد. علاوه بر این بر اساس تبصره این ماده قانونی زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد."

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

شما جزو "مصاديق" بد حجابي هستيد؟!:sigh:
  • Like 36
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 87
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

موهای فشن و مغایر با شرع سنن ایرانی اسلامی

موهای فشن. خیلی جالبه.

چقدر این قوانین راجع به پیش و پا افتاده ترین مسائل از حقوق فردی و مدنی انسانها پیشرفته است ولی راجع به میلیاردها دلار دزدی نه.

من که همیشه رسمی پوشم ولی یه بار تو خیابون به خاطر آستین کوتاه جلولمو گرفتن.

• Like 10
لینک به دیدگاه
چقدر این قوانین راجع به پیش و پا افتاده ترین مسائل از حقوق فردی و مدنی انسانها پیشرفته است ولی راجع به میلیاردها دلار دزدی نه.

من که همیشه رسمی پوشم ولی یه بار تو خیابون به خاطر آستین کوتاه جلولمو گرفتن.

داش ابولفضل مگه چن سالته؟!

جريان مال دهه هفتاده ديگه؟! اون زمون كه شلوار لي ممنوع بود؟!:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
داش ابولفضل مگه چن سالته؟!

جريان مال دهه هفتاده ديگه؟! اون زمون كه شلوار لي ممنوع بود؟!:whistle:

:icon_pf (34):

باز ما یه پست دادیم سن و سالمون رو شد؟

نه بابا به خدا من پیر نیستم. سال 74 اینا بود فکر کنم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
رئیس پلیس امنیت نیروی انتظامی مصادیق بدحجابی و بدپوششی در پسران و دختران را اعلام کرد. رئیس پلیس امنیت نیروی انتظامی در گفتگو با «نسیم» با بیان این مصادیق اعلام کرد بدحجاب‌ها جریمه نقدی می‌شوند. مصادیق بدحجابی خانم ها سردار احمد روزبهانی گفت: مصداق ما برای برخورد با هنجارشکنان در رابطه با نوع پوشش خانم‌ها عبارت است از :

• شلوار تنگ
  • شلوار کوتاه
  • مانتو کوتاه وتنگ
  • آرایش غلیظ و شدید
  • شال‌ کوتاه یقه‌ باز
  • مانتو پوشش‌های نامتعارف( غربی)
  • موهایی که از پشت شال بیرون باشند

مصادیق بدحجابی مردان وی مصادیق بدحجابی در مورد آقایان را نیز به شرح زیر اعلام کرد:

• پوشیدن لباسهایی که منقوش به نشان‌ها و علایم مبتذل و شیطان پرستی وتبلیغ آن نباشد
  • آرایش‌های متعارفی که بتازگی در بین پسران جوان باب شده است
  • مدل‌های شیطان گریزی و گروه‌های غلمی و غیرمبتذل
  • دستبند و گردنبندهای گروه‌های عربی که تبلیغاتی برای این گروه‌ها و باعث ترویج خدا پرستی می‌شوند
  • موهای غیرفشن و نامغایر با شرع سنن ایرانی اسلامی

رئیس پلیس امنیت ناجا، با اشاره به برخورد جدی با هنجارشکنان افزود: در رابطه با این جرایم در صورت باز داشت فرد، وی جهت رسیدگی به عدم رعایت مسایل اخلاقی و اجتماعی به دادسرا اعزام و قضات براساس نوع اتهام ، فرد را جریمه نقدی می‌کنند. بر اساس ماده 638 قانون مجازات اسلامی، "هرکس علنا در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا 2 ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نیست، ولی عفت عمومی را جریحه‌دار کند فقط به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد. علاوه بر این بر اساس تبصره این ماده قانونی زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد."

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

شما جزو "مصاديق" بد حجابي هستيد؟!:sigh:

اعوذ با... من الشیطان الرجیم

بسم ا... الرحمن الرحیم

رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی وفقهوا قولی

بله!!!!!!!!!!!!!!

• Like 9
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):

باز ما یه پست دادیم سن و سالمون رو شد؟

نه بابا به خدا من پیر نیستم. سال 74 اینا بود فکر کنم.

بيخيال سن كه دل جوونو عشقه..:w16:

نه به خاطر اين آستين كوتاه گفتم..اون موقع كه واقعا برخورد ميشد..البته چن وقت پيش اومدم برم ستاد فرماندهي يه مردي آستين كوتاه تنش بود بعد افسر نگهباني بهش گفت بهمون گفتن آستين كوتاه داخل راه نده..!!

يه لحظه به قيافه طرف و نوع شلوار پارچه گشادش نگاه كردم و متعجب شدم!!!:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بيخيال سن كه دل جوونو عشقه..:w16:

نه به خاطر اين آستين كوتاه گفتم..اون موقع كه واقعا برخورد ميشد..البته چن وقت پيش اومدم برم ستاد فرماندهي يه مردي آستين كوتاه تنش بود بعد افسر نگهباني بهش گفت بهمون گفتن آستين كوتاه داخل راه نده..!!

يه لحظه به قيافه طرف و نوع شلوار پارچه گشادش نگاه كردم و متعجب شدم!!!:ws52:

آره خوب. یه مدت که کلا قدغن بود. زمان منکرات. ولی دانشگاه هم یه مدت با آستین کوتاه راه نمیدادن. همین 10 سال پیش حدودا

• Like 1
لینک به دیدگاه

مشمول نشدي؟!:whistle:

نه نشدم:whistles:

اگرهم معلوم باشه بیرون نزده :whistle:

وقتی نگاهم میکنند خودشون دلشون نمیاد بهم چیزی بگند:hanghead:

من تازه با مانتو آستین بالازده هم از جلوشون ردشدم چیزی نگفتن:w02: اینقدر قیافم خسته بود وله:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوستان دیر وقته!!! دقتتون کم شده!

صفحه ی اول پست ما را بنگرید!

معمولا خانواده ی سادات از بدپوششان نیستند!

• Like 1
لینک به دیدگاه

پوشیدن لباسهایی که منقوش به نشان‌ها و علایم مبتذل و شیطان پرستی وتبلیغ آن باشد

مدل‌های شیطان پرستی و گروه‌های غربی و مبتذل

دستبند و گردنبندهای گروه‌های غربی که تبلیغاتی برای این گروه‌ها و باعث ترویج شیطان پرستی می‌شون(گیرم نمی اد وگرنه می پوشیدم)

چقدر از شیطان می ترسند

• Like 2
لینک به دیدگاه

متاسفانه صحبتهاتون هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک نداره. پستهاتون پاک میشه. لطفا ادامه ندید تا تاپیک قفل نشه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

یادمه وقتی بچه بودم مامانم میگفت فحش بده ...دزدی بده .....مال مردم خوردن بده .....نماز خوندن و مسجد رفتن خوبه ........پوشیده بودن و حجاب هم خوبه .....بزرگتر که شدم دیدم استثنا داره بابا میتونی فحش بدی اما به یه عده خاص مثلا میتونی بگی اون یکی نمیدونم انگلیسیه اون یکی فلان اونی که من میشناسم نه اون فلان ( اشاره به دوستان گل قبلی که پست هاشون پاک شده ) ....دزدی هم که میبینین کلا بده اما خب آمار دزدی یه چیز دیگه رو میگه .....مال مردم خوردن هم برا مردم عادی خب بده .................... حجاب و پوشش هم مثل این موارده .......من از همنیج ا اعلام میکنم دوستانی که پشتشون به شخصی گرم هیچ مشکلی ندارن هیچی براشون پیش نمیاد دیدم و میگم .....................................................................

.............................................................................

تا زمانی که یاد نگیریم به حقوق و نظرات هم احترام بگذاریم همین اوضاعمون هست و خواهد بود .....حجاب یک چادره یا یه لباس آستین بلند نمیدونم ولی به من گفتن که پیامبر گفته حجاب تو همه چی هست .........تو گفتار ونگاه کردن ........فکر کنم ما هنوز هم راهمون اشتباهه .......:4564:

• Like 9
لینک به دیدگاه
یادمه وقتی بچه بودم مامانم میگفت فحش بده ...دزدی بده .....مال مردم خوردن بده .....نماز خوندن و مسجد رفتن خوبه ........پوشیده بودن و حجاب هم خوبه .....بزرگتر که شدم دیدم استثنا داره بابا میتونی فحش بدی اما به یه عده خاص مثلا میتونی بگی اون یکی نمیدونم انگلیسیه اون یکی فلان اونی که من میشناسم نه اون فلان ( اشاره به دوستان گل قبلی که پست هاشون پاک شده ) ....دزدی هم که میبینین کلا بده اما خب آمار دزدی یه چیز دیگه رو میگه .....مال مردم خوردن هم برا مردم عادی خب بده .................... حجاب و پوشش هم مثل این موارده .......من از همنیج ا اعلام میکنم دوستانی که پشتشون به شخصی گرم هیچ مشکلی ندارن هیچی براشون پیش نمیاد دیدم و میگم .....................................................................

.............................................................................

تا زمانی که یاد نگیریم به حقوق و نظرات هم احترام بگذاریم همین اوضاعمون هست و خواهد بود .....حجاب یک چادره یا یه لباس آستین بلند نمیدونم ولی به من گفتن که پیامبر گفته حجاب تو همه چی هست .........تو گفتار ونگاه کردن ........فکر کنم ما هنوز هم راهمون اشتباهه .......:4564:

موافقم شدید...

مسیر غلطه...

لینک به دیدگاه

فک کنم اواخر خرداد امسال بود من در وسط شهر:

1- الگانس یه هشداری داد فک کردم به راننده ها میگه در حالی که سه تا دختر از کنارم رد میشدن

2- جلوتر رفتم الگانس باز هم هشدار داد/ این دفعه گرفتم موضوع رو/ به دختری هشدار می داد بحث حجاب... دختر سرو وضعش رو مرتب کرد

3-جلوتر رفتم/ حالا یه دختری داره می اد طرف الگانس/ اصلا تو باغ نیس/آستین مانتو بالا زده/ نصف موهاش مشخص و.../ پیش خودم گفتم الان مامور بهش گیر میده/ راننده سرباز بودش و سمت راست هم یه درجه دار(سرهنگ...) نشسته و مسئول هشدار/ به دختره که رسیدن سرهنگ گفت: دخترم این چه وضعشه؟ فک نمی کنی با این وضع که می چرخی 10 تا پسر دنبالت راه می افتن؟/ دختره حالا داره منو نگاه می کنه و لبخند زنان سر و وضعشو مرتب می کنه/ به من که رسید آهسته گفت: خب راه بیوفتن دنبالم:w58:

برام جالب بود که سه مورد پشت سر هم بود و من شاهدش بودم

• Like 5
لینک به دیدگاه

دادگاه های ایران کم شلوغه از اختلاس و دزدی حالا میخوان کلی پرونده الکی هم بهش اضافه کنن

البته شاید راهی برای ایجاد شغل برای بعضی ها ایجاد بشه:4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خدا رو شکر ما در مسئله پوشش یک مومن واقعی هستیم و از اونطرف ملت به ما گیر میدن که برادر عرزشی هستی.:ws37:

مخصوصا این روزها که محاسنمان بلند گشته، اکثر بچه ها در دانشگاه و محل و.... ازمون به عنوان یک عامل اطلاعاتی حساب میبرند.

:ws3:

چهار تا جمله عربی میگیم همه ساکت میشینن و دیگه انتقاد از هیچ جا نمیکنند.

• Like 16
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...