شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلاااااااام بنظرم مهدی یکی از اکتیو ترین و خوب ترین کاربران و مدیران اینجاست اروم و نجیب عشق گل همیشه هم با عکسای گل و کاکائوش شرمندم میکنه در کل بابا بزرگه انجمنه و صبوره 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ راستش به نظرم ایشون خیلی بی حاشیه هستند! یعنی من هیچ وقت ندیدم تو بحثی شرکت کنند. به قول بچه ها با عکس هایی که تو پروف میذارن شرمنده مون میکنند. خوش برخورد و آروم هستند. تقربیا میشه گفت تاپیک هاش تو همه ی قسمت های تالار هست. من بی دعوت اومده بودم. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ انسانی فوق العاده آرام در دنیای مجازی. دور از هرگونه جنجال مذهبی و سیاسی. اهل عکس و فضا و گل و گیاه....... مصداق بارز شعر : غلام همت آنم که زیر چرخ کبود .......... ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است. بعضی وقت ها از عدم جنجال بیش از حد دلم میخواد کتکتان بزنم. 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلاااااااام بنظرم مهدی یکی از اکتیو ترین و خوب ترین کاربران و مدیران اینجاست اروم و نجیب عشق گل همیشه هم با عکسای گل و کاکائوش شرمندم میکنه در کل بابا بزرگه انجمنه و صبوره راستش به نظرم ایشون خیلی بی حاشیه هستند! یعنی من هیچ وقت ندیدم تو بحثی شرکت کنند.به قول بچه ها با عکس هایی که تو پروف میذارن شرمنده مون میکنند. خوش برخورد و آروم هستند. تقربیا میشه گفت تاپیک هاش تو همه ی قسمت های تالار هست. من بی دعوت اومده بودم. انسانی فوق العاده آرام در دنیای مجازی. دور از هرگونه جنجال مذهبی و سیاسی. اهل عکس و فضا و گل و گیاه....... مصداق بارز شعر : غلام همت آنم که زیر چرخ کبود .......... ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است. بعضی وقت ها از عدم جنجال بیش از حد دلم میخواد کتکتان بزنم. به به خوش امدين دوستاي مهلبون ... خوبي از شماست سپاگذار الطاف بي كران شمااااااااااا .... 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ اول از همه ممنون از دعوتت آقا مهدی....بچه ها خیلی خوب همه چیزو بیان کردن... من نمیدونستم مزدوجی چ برسه به اینکه بچه داشته باشی... بسیار آدم مودب و خیل خیلی مهربون.... همیشه در یاد کردن از دوستان پیش قدمی و این معرفتت رو میرسونه که به یاد دوستانت هستی... از دیدن عکسایی که برام میفرستی واقعا خوشحال میشم ... اما تا حالا نشده که با هم هم کلام بشیم تا بیشتر از این به خصوصیاتت پی ببرم ممنون گلم خوشحال شدم از حضورت ... محبت كرديييييييي.... 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ داداش مهدي فكر كنم خيلي طرفدار داري اونم سرسخت خوش به حالت:sigh: 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ داداش مهدي فكر كنم خيلي طرفدار داري اونم سرسخت خوش به حالت:sigh: دوستان بزرگوارن همين ... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ سلاملکم سلاملکم به به عجب تخلیل شخصیتی بشه این دوره مهدی... یه فرد آروم... حیلی ساکت... بی سرو صدا کاراشو انجام می ده... یه بابای مهربون برای دخملاش.... همه با گل مهدی رو می شناسن...اونم چه گلای خوشگلی :hapydancsmil: خیلی خیلی مهربون... شاد باشی مهدی جان 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ درود بر اقا مهدی گل منم چیزی اضافه از سایرین ندارم بگم بامعرفت وپایبند به دوستی بدون حاشیه که بارزترین خصوصیت ایشان است در دنیای واقعی حاضرم جلوی چنین شخصیتهایی تمام قد وبا احترام بایستم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ ممنونم از دعوتتون آقا مهدی راستش برخورد زیادی باهاش نداشتم ولی همینقدر دیدم می تونم بگم فرد درونگرا وخود داریه مهربون و وفادار و صبوره و هیچ وقت از نامهربونی یا تندی نمی بینی خیلی هم به دوستانش لطف داره براتون آرزوی موفقیت دارم 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ کلا میدونم سیده اسمش هم مهدیه! یه دوسته خوب واسه همست... بچه آرومیههههههههه آخیییییی ناز:biggrin: تههههه بچه مثبت قبلا باهاش تو یه گروه بودیم یه هم گروهی با اطلاعات خیلی زیاد گروهی از هم سوال میکردیم یهو مسابقه منحل شد! یه منبع عکس از گل و گیاه منظره اینا.......... نمی دونم این همه عکسو از کجا آورده!! دیگه همینا :th_running1: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام بر مدیر محترم آقا مهدی ببخشید دیر اومدم خب من هم زیاد باهاشون برخورد نداشتم ولی کلا معلومه انسان آرومیه مهربونه بامعرفته به اخبارهم خیلی علاقه منده میشه بشه مدیرتالار اخبار دیگه خیلی نمیشناسمش عکسهای قشنگی هم برامون میفرسه دلمون شاد میشه....... امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشه.... من نمیدونستم دختر داری ؟ زنده باشند و سایه تون همیشه بالای سرشون باشه این هم دلیلی برای صبور بودنشون..... خدا به همه دخترنمیده یک نعمت بزرگیه فعلا همینابود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام آقا مهدی ... منم زیاد آشنایی ندارم باهاشون اما اینایی که می دونم: - خیلی مهربون هستن ؛ - بسیار محترم و با شخصیتند و این که عکسای خیلی قشنگی تو پروفایل بچه ها می زارن امیدوارم همیشه ی همیشه موفق باشن هم خودشون هم خونوادشون 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سلام آقا مهدی ...منم زیاد آشنایی ندارم باهاشون اما اینایی که می دونم: - خیلی مهربون هستن ؛ - بسیار محترم و با شخصیتند و این که عکسای خیلی قشنگی تو پروفایل بچه ها می زارن امیدوارم همیشه ی همیشه موفق باشن هم خودشون هم خونوادشون سلام بر مدیر محترم آقا مهدیببخشید دیر اومدم خب من هم زیاد باهاشون برخورد نداشتم ولی کلا معلومه انسان آرومیه مهربونه بامعرفته به اخبارهم خیلی علاقه منده میشه بشه مدیرتالار اخبار دیگه خیلی نمیشناسمش عکسهای قشنگی هم برامون میفرسه دلمون شاد میشه....... امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشه.... من نمیدونستم دختر داری ؟ زنده باشند و سایه تون همیشه بالای سرشون باشه این هم دلیلی برای صبور بودنشون..... خدا به همه دخترنمیده یک نعمت بزرگیه فعلا همینابود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کلا میدونم سیده اسمش هم مهدیه!یه دوسته خوب واسه همست... بچه آرومیههههههههه آخیییییی ناز:biggrin: تههههه بچه مثبت قبلا باهاش تو یه گروه بودیم یه هم گروهی با اطلاعات خیلی زیاد گروهی از هم سوال میکردیم یهو مسابقه منحل شد! یه منبع عکس از گل و گیاه منظره اینا.......... نمی دونم این همه عکسو از کجا آورده!! دیگه همینا :th_running1: سپاسگذار محبت هاي شما خوبان ... تندرست و شاد باشين ... 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ مهربون. آروم.مودب و محترم... راستش زیاد باهاتون در ارتباط نبودم اما همیشه لطفت شامل حالم بوده. هم تو باشگاه هم در اینجا با عکسای زیبات خوشحالم کردی. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده