Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ یک متخصص تغذیه گفت: افراد کم خون سیستم ایمنی ضعیفی دارند و به همین دلیل بیشتر در معرض سرماخوردگی قرار دارند. سید ضیاءالدین مظهری در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» اظهار داشت: در فصل پاییز و زمستان مرکبات به وفور یافت می شود؛ مرکبات سرشار از ویتامین c است و این ویتامین یکی از آنتی اکسیدان های قوی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. وی گفت: مصرف مرکباتی مانند لیموترش، لیمو شیرین، پرتقال و نارنگی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و مصرف آن همراه با غذاها جذب آهن را افزایش می دهد و کم خونی را جبران می کند. این متخصص تغذیه اضافه کرد: افرادی که به کم خونی ناشی از فقر آهن مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری ها قرار دارند همچنین افراد کم خون بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند. مظهری بیان داشت: توصیه می شود افراد برای درمان کم خونی خود اقدام کنند؛ رفع کم خونی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن افراد می شود و آنها کمتر در معرض عفونت های ویروسی قرار می گیرند چرا که این عفونت ها موجب بروز سرماخوردگی، زکام و آنفلوآنزا می شود. ایسنا 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ اکثر زنان ایرانی کم خون اند ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده