shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ حوا غلط کرد شوهر کرد،همه را در به در کرد،منو خونین جیگر کرد....... خب دیگه اون زمان امکانات نداشت بنده خدا خودش که نمیتونست بره شکارکنه...... مجبوربود میفهمی مجبور:vahidrk: لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ اتفاقا گربه خیلی لوسه.واسه یک تیگه گوشت کلی جلوت دولا راست میشه و هی خودشو میماله به پاتو و............ و به طرزی فوق فجیع از نظر لوس بودن میگه میوووو ..... ولی باز هم هزار رحمت به گربه. خب گربه اگه با آدمهاي لطيف بار بياد خاصيت اونا رو ميگيره به خودش. من گربه داشتم، در جريانم كه گربه به شدت ميتونه وحشي خوب بار بياد :gnugghender: ديگه اون موقع ميو هم نميگه. يه صدا هاي مخوفي توليد ميكنه لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ چقد لوس:icon_razz:ایشش میگم نگار چقد با حال به اسی گیر میده لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ چقد لوس:icon_razz:ایشش میگم نگار چقد با حال به اسی گیر میده باحالی از خودته عجیجم تو هم بهش گیر بده حقّشه!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ چقد لوس:icon_razz:ایشش میگم نگار چقد با حال به اسی گیر میده میخواهین شما هم امتحان کنین تا لذت تنبیه را بچشین. لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ ماشاا...! سر چهار تا کلمه چقدر بحث های فلسفی کردین!! لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ میخواهین شما هم امتحان کنین تا لذت تنبیه را بچشین. نه من سر به سر خدا و جانشیناش نمیذارم امام اسی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ نه من سر به سر خدا و جانشیناش نمیذارم امام اسی چه فرد بابصیرتی. ما را تحت تاثیر قرار دادین،حساب شما از این لوس ها جداست و جز مومنات هستین. لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ چه فرد بابصیرتی. ما را تحت تاثیر قرار دادین،حساب شما از این لوس ها جداست و جز مومنات هستین. ما عمریست در جرگه مومنات خادم درگاه حقیم.امتحانها پس دادیم. لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ این لوس بازی چیه پسر آخه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینو میگم:hapydancsmil:پس به نتیجه مشابه تو در مورد پسرا رسیدیم اووووووو دمت گرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده