shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 23 بهمن، 2011 حوا غلط کرد شوهر کرد،همه را در به در کرد،منو خونین جیگر کرد....... خب دیگه اون زمان امکانات نداشت بنده خدا خودش که نمیتونست بره شکارکنه...... مجبوربود میفهمی مجبور:vahidrk:
O-N 10553 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 اتفاقا گربه خیلی لوسه.واسه یک تیگه گوشت کلی جلوت دولا راست میشه و هی خودشو میماله به پاتو و............ و به طرزی فوق فجیع از نظر لوس بودن میگه میوووو ..... ولی باز هم هزار رحمت به گربه. خب گربه اگه با آدمهاي لطيف بار بياد خاصيت اونا رو ميگيره به خودش. من گربه داشتم، در جريانم كه گربه به شدت ميتونه وحشي خوب بار بياد :gnugghender: ديگه اون موقع ميو هم نميگه. يه صدا هاي مخوفي توليد ميكنه
NEGARi 9387 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 چقد لوس:icon_razz:ایشش میگم نگار چقد با حال به اسی گیر میده باحالی از خودته عجیجم تو هم بهش گیر بده حقّشه!!
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 چقد لوس:icon_razz:ایشش میگم نگار چقد با حال به اسی گیر میده میخواهین شما هم امتحان کنین تا لذت تنبیه را بچشین.
anvil 5769 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 میخواهین شما هم امتحان کنین تا لذت تنبیه را بچشین. نه من سر به سر خدا و جانشیناش نمیذارم امام اسی
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 نه من سر به سر خدا و جانشیناش نمیذارم امام اسی چه فرد بابصیرتی. ما را تحت تاثیر قرار دادین،حساب شما از این لوس ها جداست و جز مومنات هستین.
anvil 5769 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 چه فرد بابصیرتی. ما را تحت تاثیر قرار دادین،حساب شما از این لوس ها جداست و جز مومنات هستین. ما عمریست در جرگه مومنات خادم درگاه حقیم.امتحانها پس دادیم.
ایناز 981 ارسال شده در 1 اسفند، 2011 این لوس بازی چیه پسر آخه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینو میگم:hapydancsmil:پس به نتیجه مشابه تو در مورد پسرا رسیدیم اووووووو دمت گرم
ارسال های توصیه شده