sinister89 4245 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 در اینجا بود که ما پی بردیم دختر های امروزی عجب موجودات لوسی هستند اصلا به درد زندگی مشترک نمی خورند:hapydancsmil: نه من پسری رو میشناسم که خیلی بدتر از اینا این جووری می حرفهه گاهی یه جوری حزف می زنه که من که دخترم نمی فهمم بعدم این لوسی نیست به نظرم من خودم این جوولی همیشه حلف می جنم ....خیلییم دوجت می دالم :hapydancsmil:
persian_land 1035 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 در اینجا بود که ما پی بردیم دختر های امروزی عجب موجودات لوسی هستند اصلا به درد زندگی مشترک نمی خورند:hapydancsmil: از اونجایی که شما به دختر های امروزی میگی لوس برای زندگی مشترک شما یه دونه خانم از 3 نسل پیش پیدا کردیم
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 من خیلی میخندم از دست این دخترایی که اینجوری حرف میزنن بامزس! ولی وقتی پسرا اینجوری حرف میزنن انگار یکی با ناخون میکشه تو دلم!!!
El Roman 31720 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 دختر گاها میتونه لوس بشه اما گاها، اگه همیشه اینجوری حرف بزنه یکم زیادی لوس میشه و من خوشم نمیاد:icon_razz:
sinister89 4245 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 دختر گاها میتونه لوس بشه اما گاها، اگه همیشه اینجوری حرف بزنه یکم زیادی لوس میشه و من خوشم نمیاد:icon_razz: برای تو حرف نمی زنه که خوشت بیاد یا نیاد اتفاقا اینجوری حرف زدن خیلیم قشنگه :hapydancsmil:
El Roman 31720 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 برای تو حرف نمی زنه که خوشت بیاد یا نیاد اتفاقا اینجوری حرف زدن خیلیم قشنگه :hapydancsmil:
Arpak 8511 ارسال شده در 21 بهمن، 2011 مگه من چندتا نوه گل دارم عزیزم یه دونه،که اونم خودمم تنهایی ولی خو من که به این غلیظی نمیحرفم فوقِ فوقش سه چهارتا کلمه اینجوری بگم خو!http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/hanghead.gif
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 21 بهمن، 2011 به نظر من كه خوب نيس زياد.... من كه گاهي اصلا نميفهمم چي ميگن من فقط گاهي خوف و دخمل بكار ميبرم
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2011 یه دونه،که اونم خودمم تنهایی ولی خو من که به این غلیظی نمیحرفم فوقِ فوقش سه چهارتا کلمه اینجوری بگم خو!http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new smile/hanghead.gif خب باقیشم یادبگیر و بگو اشکالی نداره عزیزم:icon_pf (17):
*Polaris* 19606 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 بیشتر ازینکه دخترا این لغتا رو بکار ببرن پسرا ازین لغتا استفاده می کنن اینــو خوب اومدی!
*Polaris* 19606 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 این واژه ها جا موند. به روایتی دیگــر! :biggrin: جیجَـلِـتو بخولـم. شطولی؟ شالام.
Ehsan 112346 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 براستی که دختران لوس ترین و بی مزه ترین موجودات روی این کره خاکی هستند. هزار رحمت به گربه همسایه مان. :icon_razz:
عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 براستی که دختران لوس ترین و بی مزه ترین موجودات روی این کره خاکی هستند. هزار رحمت به گربه همسایه مان. :icon_razz: اسی خدا از زبونت بشنوه ، باید با آب طلا بنویسن
O-N 10553 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 براستی که دختران لوس ترین و بی مزه ترین موجودات روی این کره خاکی هستند. هزار رحمت به گربه همسایه مان. :icon_razz: واقعا؟ اين يه موردو در مورد خودم نميدونستم الآن يني يه دخترم بايد پيدا شه كه يه نظر كلي در مورد پسرا بده بعد تاپيك كش بياد؟ گربه كه لوس نيست. در بعضي موارد لوس ميشه بيچاره. اونم تقصير آدماس به گربه همسايه تون موش و آت و آشغال بده بخوره درست ميشه :gnugghender:
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 براستی که دختران لوس ترین و بی مزه ترین موجودات روی این کره خاکی هستند. هزار رحمت به گربه همسایه مان. :icon_razz: هنوز گربه ای که چنگ بزنه چشم بدخواهش را در بیاره ندیدی. :vahidrk:
NEGARi 9387 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 براستی که دختران لوس ترین و بی مزه ترین موجودات روی این کره خاکی هستند. هزار رحمت به گربه همسایه مان. :icon_razz: تو راجب لوسو بی مزه حرف نزن لطفا!!!بین دختر پسرا هم کل کل راه ننداز
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 23 بهمن، 2011 اه اسی راست میگیها مابی مزه هستیم آخه پسرها رو شبها تو آب نمک میخوابونند بامزه میشوند
Ehsan 112346 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 واقعا؟ اين يه موردو در مورد خودم نميدونستم الآن يني يه دخترم بايد پيدا شه كه يه نظر كلي در مورد پسرا بده بعد تاپيك كش بياد؟ گربه كه لوس نيست. در بعضي موارد لوس ميشه بيچاره. اونم تقصير آدماس به گربه همسايه تون موش و آت و آشغال بده بخوره درست ميشه :gnugghender: اتفاقا گربه خیلی لوسه. واسه یک تیگه گوشت کلی جلوت دولا راست میشه و هی خودشو میماله به پاتو و............ و به طرزی فوق فجیع از نظر لوس بودن میگه میوووو ..... ولی باز هم هزار رحمت به گربه.
Ehsan 112346 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 تو راجب لوسو بی مزه حرف نزن لطفا!!!بین دختر پسرا هم کل کل راه ننداز کل کل بین دختر و پسر در کار نیست. علما یک تنه تمامی خواهران طلبه را حریفند و آنان از پیش مغلوب.
ارسال های توصیه شده