S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ بی نهایت شب شادمهر عقیلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *وقتی نگات می خندید چشمای خیره ی من اندوهتو نمی دید* *چرا غریبه بودم با غربت نگاهت تصویرمو ندیدم تو چشم بی گناهت* *کاشکی برای قلبت یه اسمون می ساختم روح بزرگ تو رو* *چرا نمی شناختم آینه گریه می کرد* *وقتی تو رو شکستم ستاره پشت دربود وقتی در رو بستم* *تو بودی و سکوت و غروب سرد پاییز باغچه روزیرورو کرد* *برگهای زرد پاییز حالا من غریبه* *دنبال تو می گردم با قلب اسمونی کمک کن تا برگردم* *تو بی نهایت شب وقتی نگات می خندید* *چشمای خیره ی من اندوهتو نمی دید* *چرا غریبه بودم با غربت نگاهت* *تصویرمو ندیدم تو چشم بی گناهت* *کاشکی برای قلبت یه اسمون می ساختم* *روح بزرگ تو رو چرا نمی شناختم اینه گریه می کرد* *وقتی تو رو شکستم ستاره پشت در بود* *وقتی درارو بستی 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ علیرضا قربانی... هوایِ جنون... 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ آهنگ بسیار زیبا و شاهکار Credence از آلبوم My Arms,Your Hearse گروه سوئدی Opeth .این آهنگ قدیمی و آروم که مال سال 1998 هست یکی از شاهکارهای سبک Progressive Metal محسوب میشه و اهنگ غمناک و بسیار زیباییه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Deserted again You speak to me through the shadows Walking in closed rooms, using cold words Captured by the night The yearning escapes from my embrace Strange silhouettes whisper your thoughts, scream your sadness And they all turned away, unable to face more of this death Credence in my word Written in dust, tainted by memories I confess my hope, recognize my loneliness Your laughter weeps the truth Push me into the corners Confirming the epitaph of my soul And displaying the once unknown Karma 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ چه خوب که یکی متال هم گوش میده. 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ یه دختر آز آهنگ های ابی و شادمهر 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ پرنده مهاجرِ .داریوش فاصله قد یه دنیاست بین دنیای تو و من 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ Rhythm Divine از آهنگای قدیمی Enrique Iglesias چقد خوب بود آهنگاش قبلنا 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ دقیقه های آخر .... مرتضی پاشایی 4 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ تردید ؛ روزبه نعمت اللهی ؛ 5 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ Limp Bizkit: Behind Blue Eyes............ 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ Baris Manco این آهنگ رو سجاد اسپو برا دانلود گذاشت هر موقع گوش میدم یاد سجاد میوفتم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده