asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ عاشق / امیرحسین مدرس چه عذابی که امروز تو رو دارم و ندارم موندی تا ابد تو قلبم اما رفتی از کنارم 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ای کهنه عشق من .... ستار 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ set fire to the rain - Adele 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آهنگ: شبم سیـاه و روزم سیـاه خواننـده: روزبــه نعمت الهـی * * * * * شبم سیاه، روزم سیاه... تموم عمر من تباه... اگه یه روز نیای سراغم؛ تو شادی و غم منی، بارون نم نم منی، من مثلِ یه کویرِ داغم، حالا تو نیستی و چشم به راهه، دلم غریب و بی پناهه، بیا ببین از درد دوریت، روزم مثل شبم سیاهه...! 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خانه راستین خانه در اتش و در حال فرو ریختن است نازنین نازنین وقت خانه رو دوباره ساختن است 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ شبـم سیاه ، روزم سیاه ؛ روزبه نعمت اللهی ؛ 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ اگه بدونی علیرضا تالشی خیلی خیلی قشنگه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ ............... با تو ،شوری در جان بی تو ،جانی ویران از این، زخم پنهان ،میمیـــــرم نامت ،در من باران یادت، در دل طوفان با تو، امشب پایان میگیرم. نه بی تو سکوت نه بی تو سخن به یاد تو بودم، به یاد تو من ببین غم تو، رسیده به جان و دویده به تن ببین غم تو رسیده به جانم بگو چه کنم........... چقد این آهنگو دوس دارم محمد اصفهانی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ ابی شادمهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده