asal sadra 3752 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 عاشق / امیرحسین مدرس چه عذابی که امروز تو رو دارم و ندارم موندی تا ابد تو قلبم اما رفتی از کنارم 6
*Polaris* 19606 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 آهنگ: شبم سیـاه و روزم سیـاه خواننـده: روزبــه نعمت الهـی * * * * * شبم سیاه، روزم سیاه... تموم عمر من تباه... اگه یه روز نیای سراغم؛ تو شادی و غم منی، بارون نم نم منی، من مثلِ یه کویرِ داغم، حالا تو نیستی و چشم به راهه، دلم غریب و بی پناهه، بیا ببین از درد دوریت، روزم مثل شبم سیاهه...! 5
masoume 5751 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 خانه راستین خانه در اتش و در حال فرو ریختن است نازنین نازنین وقت خانه رو دوباره ساختن است 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 ............... با تو ،شوری در جان بی تو ،جانی ویران از این، زخم پنهان ،میمیـــــرم نامت ،در من باران یادت، در دل طوفان با تو، امشب پایان میگیرم. نه بی تو سکوت نه بی تو سخن به یاد تو بودم، به یاد تو من ببین غم تو، رسیده به جان و دویده به تن ببین غم تو رسیده به جانم بگو چه کنم........... چقد این آهنگو دوس دارم محمد اصفهانی 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 ابی شادمهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده