EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امین رستمی _ رفتم دلت تنگ بشه _ آلبوم 6 من نفسم بند توه ، نرفته بر می گردم خواستم فراموشت کنم ،نشد هر کاری کردم خواستم صدامو نشنوی ، صدا کنی اسممو گفتم همو نبینیمو ، بگی ببینیم همو رفتم دلت تنگ بشه ، سنگ شد خواستم دلم سنگ بشه ، تنگ شد خواستم یه کم دور بشم حس کنی تنها موندی خواستم که جام خالی باشه دستمو اما خوندی خواستم برم اما نخواستم به روم بیارم که نمی تونم یه لحظه بی تو دووم بیارم . . . 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ .تیر ... روزبه نعمت اللهی ... خدا همیشه تکیه گاه من بود تو غربتی که سهم من نبودی نگـو کـه رفتـن تـو پای مـن بود تو اهل مونـدنی شـدن نبودی . . . 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ تکنوازی تار استاد جلیل شهناز:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آهنگ یا علیِ فک کنم همایون کاظمی..چقد دنبالش بودم:heartshape2: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ امیر تتلو-----------------------یادت باشه 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ Adele - Chasing Pavements 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دلتنگی ، سیاوش . . . وقتی دلتنگیه این خاک توی لحظه هام می شینه . . . 7 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ترانه ی پروفایل نهال علیرضا عصار 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ring my bells enrique iglesias خیلی قشنگه 100 بار گوش دادم بازم گوش میدم 7 لینک به دیدگاه
lili joOon 68 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ با من قدم بزن.................مهران آتش 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ باورم نمیشه رضا صادقی باورم نمیشه دستات توی دست منه چشمات توی چشم منه قلبم داره تند تند میزنه حس میکنم که خواب میبینم... 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ دوست دارم زندگی روووو سیروان :music: 5 لینک به دیدگاه
M4jid 1507 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ وقتی دلت شکست سیامک عباسی وقتی دلت شکست تنها و بی هدف شب پرسه میزنی از هر کدوم طرف روزای خوبتو انکار می کنی این واقعیتو تکرار می کنی اطرافیانتو از دست میدیو افسرده میشیو از دست میریو دور خودت همش دیوار می کشی افسوس می خوری سیگار می کشی تن خسته ای ولی خوابت نمی بره این حس لعنتی از مرگ بدتره دل می کنی از این دل میبری از اون یک اتفاق تلخ افتاده بینتون میبری از همه از هر کسی که هست این حالو روزته وقتی دلت شکست 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ دعای عهد خیلی آرامش بخشِ... اگه تونستید یه بار صبح زود گوش کنید...ارزششو داره 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده