EOS 14528 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 امین رستمی _ رفتم دلت تنگ بشه _ آلبوم 6 من نفسم بند توه ، نرفته بر می گردم خواستم فراموشت کنم ،نشد هر کاری کردم خواستم صدامو نشنوی ، صدا کنی اسممو گفتم همو نبینیمو ، بگی ببینیم همو رفتم دلت تنگ بشه ، سنگ شد خواستم دلم سنگ بشه ، تنگ شد خواستم یه کم دور بشم حس کنی تنها موندی خواستم که جام خالی باشه دستمو اما خوندی خواستم برم اما نخواستم به روم بیارم که نمی تونم یه لحظه بی تو دووم بیارم . . . 5
honey memar 2377 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 .تیر ... روزبه نعمت اللهی ... خدا همیشه تکیه گاه من بود تو غربتی که سهم من نبودی نگـو کـه رفتـن تـو پای مـن بود تو اهل مونـدنی شـدن نبودی . . . 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 آهنگ یا علیِ فک کنم همایون کاظمی..چقد دنبالش بودم:heartshape2: 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 دلتنگی ، سیاوش . . . وقتی دلتنگیه این خاک توی لحظه هام می شینه . . . 7
Moment 15228 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 ring my bells enrique iglesias خیلی قشنگه 100 بار گوش دادم بازم گوش میدم 7
victoria_r 7682 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 باورم نمیشه رضا صادقی باورم نمیشه دستات توی دست منه چشمات توی چشم منه قلبم داره تند تند میزنه حس میکنم که خواب میبینم... 4
M4jid 1507 ارسال شده در 26 مرداد، 2013 وقتی دلت شکست سیامک عباسی وقتی دلت شکست تنها و بی هدف شب پرسه میزنی از هر کدوم طرف روزای خوبتو انکار می کنی این واقعیتو تکرار می کنی اطرافیانتو از دست میدیو افسرده میشیو از دست میریو دور خودت همش دیوار می کشی افسوس می خوری سیگار می کشی تن خسته ای ولی خوابت نمی بره این حس لعنتی از مرگ بدتره دل می کنی از این دل میبری از اون یک اتفاق تلخ افتاده بینتون میبری از همه از هر کسی که هست این حالو روزته وقتی دلت شکست 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 دعای عهد خیلی آرامش بخشِ... اگه تونستید یه بار صبح زود گوش کنید...ارزششو داره 6
ارسال های توصیه شده