سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ سقف خونه ام طلای ناب زیر پاهام حصیر سرد تو دست من سیب گلاب اما دلم پره ز درد فریدون فروغی 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ دریای مغرب ....سیاوش قمیشی اﮔـﻪ ﻳـﻪ روز ﺑـﮕـﻢ از اﻳـﻦ ﺣـﻜـﺎﻳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻛﺮدم ﻋﺎدت دﻟﻢ ﭘﻴﺶ دﻟﺖ ﻣﻮﻧﺪه ﺗﻮ زﻧﺪون رﻓﺎﻗﺖ اﮔـﻪ ﻳـﻪ ﺷـﺐ ﺑـﺮﺳـﻢ ﺑـﻪ ﺣـﻘـﺎﻳـﻖ ﻣﻴﺸﻢ ﺧﺪاي ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﮕﻢ رازﻣﻮ ﺑﻪ ﺳﺘﺎرهي درﻳﺎي ﻣﻐﺮب اﮔـﻪ ﻳـﻪ روز ﺑـﮕـﻢ از اﻳـﻦ ﺣـﻜـﺎﻳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻛﺮدم ﻋﺎدت دﻟﻢ ﭘﻴﺶ دﻟﺖ ﻣﻮﻧﺪه ﺗﻮ زﻧﺪون رﻓﺎﻗﺖ 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ یه آهنگِ کره ایی! نمیدونم چی میگه ها!!!ولی آرامش بخشه و قشنگه! 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ دیدی که رسوا شد دلم علیرضا قربانی 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ یه هفته هیشکی آهنگ گوش نداده بود! به سلامت...شهرام صولتی 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ غم - غصه - بدبختی .... خواننده خودم 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ رویا مهران اکادمی گوگوش من میخوام بازم بغل بگیرمت حتی اگه تو خواب فقط ببینمت ................. 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ آهنگ فن کامپیوترم!!! خراب شده یه قر قری میکنه!!!!:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ تصنیف مشتاق موسیقی متن فیلم آتش سبز اثر همایون شجریان آهنگ از محمد رضا درویشی 5 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ The Unforgiven III Metallica How can I be lost If I've got nowhere to go? . . . How can I blame you When it's me I can't forgive? . . . 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده