hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ moonlight اثری از Dr. Arnd Stein به نظر من موسیقی یعنی همین...حس آرامش ... 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ چرا کسی موزیک گوش نمی کنه خیلی تاثیر دارهااا شنیدم که چون قوی زیبا بمیرید فریبنده زاد و فریبا بمیرد حبیب 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ لیلا فروهر هوای عاشقی ( چه حال و احوالی عشق ..) 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برو گوش کن / از هلن 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ عشق فوق العاده از محمد علیزاده 7 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ . اســمم داره یـادم میــره ... ! 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ Modern Talking - You are not alone u are not alone i will be there for u:dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کفشای آهنی / رضا صادفی :w14: من دیگه خسته شدم بسکه چشام خیسه و نم خوب ببینم و بفهمم و بازم چیزی نگم من دیگه بریدم از بس شکستم از خودی توی اینه خیرم شم بگم به چشمام چی شدی خستم از حرفای خوب و بی سر و ته بی ثمر حسرت یه عمره رفته عقده های تازه تر متنفرم از ادمای بی مغزو شلوغ از کتابایی با اسمای قشنگ متن دروغ دیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی این بار ایستادم تا اخرش با کفش اهنی بات میجنگم تا نگی ترسیده بودپیاده شد بسکه پشت پا زدی گذشتن از تو ساده شد دیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی این بار ایستادم تا اخرش با کفش اهنی بات میجنگم تا نگی ترسیده بودپیاده شد بسکه پشت پا زدی گذشتن از تو ساده شد همه از عشق میگن و باز ابروشو میبرن عقل کل نشون میدن از خودشون بی خبرن گم شده حرف های پوچ و گنده و بی سر و دست بگو تا کی باید این نمایش و دیدو نشست وقتی حتی نمیخوای بازی کنی بازیت میدن حتی میخوای خودتم که باشی بازی میزارن همه میخوان اونی باشی که خیالشون میخواد من دیگه داره از این بازی سیرک بدم میاد هر چقدر زانو زدی باز اومدی دیگه بسه هر چقدر خورد شدیم و دم نزدیم دیگه بسه عاشق و عارف و درویش و من و تو و خدا روبروت وایمیستیمو با هم میخونیم همصدا دیگه نوبت توئه خسته شی دنیا بشکنی این بار ایستادم تا اخرش با کفش اهنی بات میجنگم تا نگی ترسیده بودپیاده شد بسکه پشت پا زدی گذشتن از تو ساده شد پ.ن : یعنی این آهنگ فوق العاده ست ! :heartshape2: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهنگ فرانسوی سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .. http://www.noandishaan.com/forums/thread106398-31.html 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم کیا میخونن: http://www.noandishaan.com/forums/thread111051.html ... خود تو جان جهانی گر نهانی و عیانی تو همانی که همه عمر به دنبال خودت نعره زنانی تو ندانی که خود آن نقطه ی عشقی ... 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من خود آن سیزدهم ( محسن چاوشی ) 5 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Chaartaar / Mara Be Khaaterat Negah Daar 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آن قصر که جمشید در او جام گرفت آهو بچه کرد و روبه آرام گرفت بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت ای دیده اگر کور نئی گور ببین وین عالم پر فتنه و پر شور ببین شاهان و سران و سروران زیر گلند روهای چو مه در دهن مور ببین محسن چاوشی سلطان صدای غم ایران/آلبوم 13 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده