hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ آهنگ این تاپیک.... (همینجوری داره ری پلی میشه....) 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ شیرمردا تو چه تو ترسی ز سگ لاغر شام .. شیرمردا از چاووشی 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ "فرصــــــت زندگـــی" . سامان جلیلــــی 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ به خودت باختمت ... بابک جهان بخش... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ به خودت باختمت ... بابک جهان بخش... چه جالب منم 2 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ البوم جدید محمد علیزاده دلت با منه 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ آهنگ شهرام شکوهی به نام اسیر عشق 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ تیتراژ پایانی برنامه ماه عسل سال ۹۱ با صدای حامد زمانی 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ محمد علیزاده .. خیلی برام عزیزه خاطرت ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ " مسافــــــــــــــرم " . علی عبدالمالکـــــی 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ محمد علیزاده ... دل بی تو غم زده... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ تنها ترین عاشق فریدون فروغی انگار دستام سرده سردن انگار چشمام شب تارن آسمون سیاه ابر پاره پاره شرشر بارون داره میباره حالا رفتی و من تنها ترین عاشقم رو زمین تنها خاطراتم تو بودی فقط همین رفتی برو تنها بمون با غصه ها همرا بمون دیگه نمی تونم خسته خستم طلسم غم رو زدم شکستم داره چشمام ابر بارون رو گونه هام شده روون رفتی و رفتی تنها می مونم تا آخر عمر واست می خونم حالا رفتی و من تنهاترین عاشقم رو زمین تنها خاطراتم تو بودی فقط همین 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ سلام از ستار سلام ای کهنه عشق من که یاد تو چه پا بر جاست سلام بر روی ماه تو عزیز دل سلام از ماست تو یه رویای کوتاهی دعای هر سحرگاهی شدم خام عشقت چون مرا اینگونه می خواهی شدم خام عشقت چون مرا اینگونه می خواهی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده