esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سیاه چشمون - خدابیامرز هایده 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ داریوش - به بچه هامون چی بگیم به بچه های تو و من وقتی یه روز بزرگ شدن فردا که میخوانبدونن کجا به دنیا اومدن بگو جوابمون چیه حرفه حسابمون چیه تکلیفه اون خونه ای که شدهخرابمون چیه تکلیفه اون خونه ای که شده خرابمون چیه گناه هر چی که گذشت به گردن ما بود و هست از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست هیچکس به غیر از خود ما از خود ما فریب نخورد هیچکس به غیر از خود ما ما رو به بیراهه نبرد به بچه هامون چی بگیم بگیمکه بی هویتیم گدای حق خودمون پشت درای غربتیم گدای حق خودمون پشت درای غربتیم شاعر : اردلان سرفراز آهنگ ساز : عبدی یمینی تنظیم : عبدی یمینی غم ترک وطن به اجبار و فکر کردن به علامت سوال بزرگ ایجاد شده در ذهنشان که چرا مجبور به ترک سرزمین اجدادیشان شده اند همواره مهاجران ایرانی را آزار می دهد اما حال که بیش از ۳ دهه از این کوچ اجباری می گذرد با نسلی جدید رو به رو هستیم و فرزندان ما که می پرسند ما چرا به دور از خانه و کاشانه خود هستیم؟و ما که هنوز این موضوع را خود درک نکرده ایم باید برای فرد دیگری توضیح دهیم! موضوعی که وقتی داریوش اقبالی بزرگ می خواهد آن را بیان کند بغض می کند و با صدایی آکنده از غم و گلویی گرفته می گوید به بچه هامون چی بگیم؟بگیم که بی هویتیم؟!گدای حق خودمون پشت درای غربتیم این آهنگ که شعر آن از اردلان سرفراز و با آهنگ سازی عبدی یمینی و تنظیم وی است متعلق به آلبوم بچه های ایران است اردلان سرفراز درباره ی این شعر می گوید از ابتدای سفرم رنج کودکان هموطنم را که در میان هجوم دو فرهنگ ـ خانه و جامعه ـ رنج می برند. می دیدم و رنج می بردم که هنوز هم دیدن خانواده های بلا تکلیف و در به در پناهنده های مانده در غربت ـ با فرزندانی سرگردان تر از خویش ـ درد هر روز و کابوس هر شب من است ترانه با یک پرسش شروع می شود.یک روز صبح پاییز ۱۳۶۸ در آینه از خودم پرسیدم به بچه هامون چی بگیم؟؟فکر و طرح این ترانه ۲ سال تمام ذهن مرا به خود مشغول کرده بود شعر اصلی اینگونه تمام می شود اما در ترانه ی خوانده شده توسط داریوش بزرگ این قسمت حذف شده است 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ گروه رستاک - لیلا در واکون مویوم 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ چاوشی/نگار .. به واللهه که جانااااانم تویی تو به سلطان عرب آی جانم تویی تو ناز نفست مرد 6 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ هی تو عشق منی از عبدالمالکی.... 4 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ هی من آهنگ گوش نمیدم این تاپیک رو ک میبینم یادم میاد آهنگ نزاشتم میرم یکی پلی میکنمخو خدا ازتون نگذره با این تاپیکاتونداریم تو سکوت حال میکنیماااا 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ آهنگ نیایش از پویا بیاتی من با تو دوران خوشی دارم / دلچسبه مثل لحظه ی دیدار هر وقت دیدی جونمو میخوای ... دستت رو از روو قلب من بردار 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۱ بابک جهانبخش بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۲ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۲ تصور کن. سیاوش قمیشی تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته .. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده