Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ دارم یه آهنگ خیلی باحال گوش میدم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ الان یه رب هست دارم اینو گوش میدم [h=2]– Princess Of China[/h] [h=2]Coldplay (feat. Rihanna)[/h] 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ Ali Raham Ft. Amin Fayyaz - Lalaei(128) واسه امام حسین خوندن! بسیار این اهنگ زیباست حتما گوش کنید 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ گنجشکک اشی مشی لب بوم ما مشین بارون میاد خیس میشی برف میاد گوله میشی میفتی تو حوض نقاشی کی میگیره فراش باشی کی میکشه قصاب باشی کی میپزه آشپز باشی کی میخوره حاکم باشی 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بالاجبار یه نوحه رپ که از ساعت 5 میگه سین سین سین سین سرم رفتتتتت 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ شونه به شونه می رفتیم من و تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای من و خیابون پرسه- سیاوش قمیشی 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ انگار دستات سرد سردن انگار چشمات شب تارن آسمون سیاه ابر پاره پاره شرشره بارون داره می باره حالا رفتی و من تنها ترین عاشقم رو زمین تنها خاطراتم تو بودی فقط همین گفتی برو تنها بمون با غصه ها همراه بمون دیگه نمی تونم ، خسته ی خستم طلسم غم رو ، زدم شکستم داره چشممام ، ابر بارون رو گونه هام شده روون رفتی و رفتی تنها می مونم تا آخر عمر واست می خونم حالا رفتی و من تنها ترین عاشقم رو زمین تنها خاطراتم تو بودی فقط همین لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ شبی که باد میومد....مازیار فلاحی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده