ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ ابی کی اشکاتو پاک میکنه شبها که غصه داری دست رو موهات کی میکشه وقتی منو نداری؟ شونه کی مرهم هق هقت میشه دوباره از کی بهونه میگیری شبای بی ستاره برگ ریزونای پاییز کی چشم به رات نشسته؟ از جلو پات جمع میکنه برگهای زرد و خسته؟ کی منتظر میمونه حتی شبای یلدا تا خنده رو لبات بیاد شب برسه به فردا کی از سرود بارون قصه برات میسازه از عاشقی میخونه وقتی که راه درازه کی از ستاره بارون چشماشو هم میذاره نکنه ستاره یی بیاد یاد تو رو نیاره 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آهنگ به خدا مرتضی پاشایی خیلی دوستش دارم 4 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ محسن چاووشی / من خود آن سیزده ام 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ باران - زیادی واقعاً بعد از مدت ها صدای یه خواننده منو سرحال آورد. تنظیم و صدای فوق العاده از یه خواننده زن جوان و بی تجربه. واقعاً عالی بود. 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ کی جای من اومد گذشتم از جلوی چشمام ، دارن رد میشن آهسته تو رویام تو رو میبینم ، یه رویای پر از غصه با چشمای پر از اشکم ، بهت راه نشون دادم خودم گفتم برو اما ، به پاهای تو افتادم تو آسون رد شدی رفتی ، تو کوران غم و سختی منم رفتم پی کارم ، تو هم دنبال خوشبختی کی توی قلبت جای من اومد اسمم رو از تو خاطر تو برد کی بوده انقدر انقدر راحت باعثش بود که خاطراتمون مرد چی شده حالا که از این دنیا زندگی رو بدون من میخوای چجوری میشه چجوری میتونی میتونی با خودت کنار بیای یجوری ریشه هام خشکید ، که انگا کار پاییزه خزون رفتنت انگار ، داره برگاش و میریزه یه جوری گریه میکردم ، که بارون بینشون گم بود کاش این رویا از آغازش ، فقط خواب و توهم بود 3 لینک به دیدگاه
Mahdis_13 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ Iko - Heart of stone برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ موسیقی متن بی نظیر فیلم requiem for a dream (مرثیه ای برای یک رویا) 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ موزیک هیدی هیدی از چوپی فتاح خواننده زن کرد. یه کلمه اش رو هم متوجه نمیشم ولی از این موزیک سیر نمیشم. خیلی زیباست. اصلاً سوزش آدمو میبره. 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ الان هیچ آهنگی گوش نمیدم سکوت کامل 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ بابک جهانبخش و رضا صادقی من و بارون 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ شیرمردا از آلبوم 13 محسن چاووشی... شیرمردا تو چه ترسی ز سگِ لاغرشان....بَرکِش آن تیغ چو پولاد و بزن بر سرشان.... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ شب و بارون شهرااااااااااااام شکوهی بازم شب و بارون حیرون و سرگردون ..میترسم تنها شم بدون نگات دوباره .. بازم شب و بارون میزنم بیرووووون تو خیابوناااااا :music::Laie_28::w14: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده