Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ Uaral-surrendered to decadence 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ تیتراژ پایانی برنامه ماه عسل سال ۹۱ با صدای حامد زمانی 6 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ خوشبختی احسان خواجه امیری من از ایــنکه تو خوشبختی نه آرومم نه دلگیـرم یه جوری زخـــم خوردم که نه میمونم نه میمیرم تمــام آرزوم این بـــــــود یه رویایی که شد دردم یه بارم نوبت مـــــــا شد ببین چی آرزو کـــــردم یه عمره با خودم میگم خدا رو شــکر خوشبختــه خدا رو شکر خوشبختی چقد این گفتنش سختـه نه اینکـــه تو نمیدونی ولی این درد بــــی رحـمه یه چیزاییو تـــــو دنیــــا فقط یک مـــــرد مـیفهمه تمام روز میــــــخندم تمام شب یکی دیــــــــگم من از حالم به ایــن مردم دروغای بـــــدی میگــم یه عمره با خودم میگم خدا رو شـــکر خوشبختـه خدا رو شکر خوشبختی چقد این گفتنش سختـه 6 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دکمه زیبای صدای پای آب از شکیبایی 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ تنهایی محسن یگانه همون لحظه همون لحظه همون موقع با اون احوال خیلی بد درست وقتی که میرفتی دلم شوره تو رو میزد همون وقت که تو رو داشتم یهو از دست میدادم از اون شب به خودم هر شب چقدر لعنت فرستادم چه کاری بود که من کردم تو رو سوزوندم از ریشه این آتیش همون روزه که دامن گیر من میشه رفتی که تنها بمونم با خودم هیزمه آتیش تنهایی شدم باعث اون همه تنهایی منم عاقبت باید که تنها میشدم رفتی که تنها بمونم با خودم هیزمه آتیش تنهایی شدم باعث اون همه تنهایی منم عاقبت باید که تنها میشدم توی این خونه ی متروک دلم جون میده و میمیره شباشم بی ستارستو غروباشم نفس گیره به تو بد کردمو الان ببین عاقبتم اینه که تنهامو دله تنگم دیگه ساکت نمیشینه به تو بد کردم اون روزا که عشقت رو نفهمیدم که هر کاری باهات کردم دارم تاوانشو میدم رفتی که تنها بمونم با خودم هیزمه آتیش تنهایی شدم باعث اون همه تنهایی منم عاقبت باید که تنها میشدم 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ جدید و بسیار زیبای سیروان خسروی به نام تو خیال کردی بری ( ترانه : امید اطهری نژاد – آهنگ و تنظیم : سیروان خسروی ) — — — — — — — متن آهنگ تو خیال کردی بری تو خیال کردی بری دلم برات تنگ می شه باغ خونه بی تو خشک و بی رنگ می شه فکر می کردی که بری دلم پر از رنج و غمه بعد تو رنگه گلا رنگ سیاه ماتمه تو خیال کردی بری دلم برات تنگ می شه نمی دونستی دلم به سختیه سنگ می شه فکر نکردی می تونم تو رو فراموش کنم مثل بادی بوزم، شعله ات رو خاموش کنم راه بین من و تو دورترین فاصله شد برای بهم رسیدن دل ها بی حوصله شد حالا امروز دیگه من اسم تو یادم نمیاد دیگه حتی دل من خاطره هاتم نمی خواد تو خیال کردی بری دلم برات تنگ می شه نمی دونستی دلم به سختی سنگ می شه فکر نکردی می تونم تو رو فراموش کنم مثل بادی بوزم، شعله ات رو خاموش کنم می دونم تو دلت تلخترین گله هاس حسرت وا شدنه کورترین گهرهاست 8 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ To the unknown man-Vangelis وقتی متن موسیقی(اونم ایرانیش) حرف دلتو نمیزنه فقط باید بی کلام گوش داد(اونم خارجی) یا ونجلیز یا جان میشل جار... 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ yaparim bilirsin ebru gundes هیچی ترکی نمیفهمم اما قشنگه آهنگش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده