lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ناگهان شاهین نجفی چمدانی نشسته بر دوشت زخم هایی به قلب مغلوبت پرتگاهی به نام آزادی مقصد راه آهنت باشد عشق مکثی است قبل بیداری انتخابی میان جبر و جبر جام سم توی دست لرزانت تیغ هم روی گردنت باشد خسته از انقلاب و آزادی فندکی در میاوری شاید هجده تیر بی سرانجامی توی سیگار بهمنت باشد دل به آبی آسمان بدهی به همه عشق را نشان بدهی بعد در راه دوست جان بدهی دوستت عاشق زنت باشد 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ یه تیکه زمین محمد اصفهانی..از اخبار موسیقی مهند الان دانلود کردم ...http://www.noandishaan.com/forums/thread8234-33.html#post1109252 هنوز داره میخونه ولی قشنگه.... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ نیستان شهرام ناظری...................... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ هوایی شدی از محسن یگانه :dancegirl2::2rqfst4: 3 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ نیستی / یاس & آمین چقدر باهات حرف دارم و چقدر خرابم کاش لااقل بودی می دادی یه خط جوابم تو که هی می گفتی تا ته خط باهام هستی چرا رفتی و با درد دست و پاهامو بستی؟ چرا!؟ ها!؟ به خدا تا به من حرفی نزنی نمیرم تو چرا واقعا رفتی؟ لااقل یه چیزی بگو بگو دوسِت نداشتم بگو از خدام بود که تو شب و روزت نباشم... بعنی قصدت از اول این بود که با من نمونی؟ حرف بزن تو که انقدر نامرد نبودی.. چی میگم اون دیگه نیست پیشم چشم!! تو این امتحانم بیست میشم ولی چرا از سنگه قلبا در این شهر تاریک؟ اسیر کابوسم تو یلداترین شب تاریخ کابوسی که نفس رو تو سینه حبس می کنه و می بینم یکی دیگه تنتو لمس می کنه..... داره تنم می لرزه واسه ادامه ی خوابم حتی قلم می ترسه ختم کلام! رفتی از این آغوش چه راحت و باز منم تنها و خاموش چراغم.... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ متن آهنگ فوق العاده زیبا و احساسی " قسمت " از احســـــان خواجه امیــــری وقتی قسمتم نمیشه عاشقونه با تو باشم روی گونه های خیسم دونه دونه اشک میپاشم وقتی قسمتم نمیشه دست گرمتو بگیرم غیر این چاره نمونده که یه گوشه ای بمیـــــــرم که یه گوشه ای بمیــــــرم… دست تقدیـــــر دست قسمــــــــت منو از دلم جدا کرد این جدایـــــــــی بی بهونــــــه همه هستیمو فدا کرد دل بریدم که نبنــــدم دل به تکرار جــــــــداییــــــــــــ ــ… قسمتم نمیشه انگار با تو هم صدا بخونم شب تاریک نگامو تا سحر با تو بمونم قسمتم نمیشه انگار با تو هم صدا بخونم شب تاریک نگامو تا سحر با تو بمونم دست تقدیـــــر دست قسمــــــــت منو از دلم جدا کرد این جدایـــــــــی بی بهونــــــه همه هستیمو فدا کرد دل بریدم که نبندم دل به تکرار جــــــــداییــــــــــــ ــ… 5 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ بگو مگو چاوشی چشم تو دنبال کیه حرف حساب تو چیه برای چی خوشت میاد با من بگو مگو کنی یه بی وفا مثل خودت یه صاف و ساده مثل من پیدا نمی کنی اگه دنیا رو زیر و رو کنی 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ دلـــم تنگ تو میشــــه " + نیـــمآ علــآمه نمیدونم الان کجای این دنیایی کسی کنارت هست یا اینکه تنهایی تنهایی واسم دشواره همه ی این خونه ، خنده هاتو کم داره دلم تنگه تو میشه ، هوا وقتی گرفته س هنوز عطر تن تو ، رو پیراهن من هست هنوزم شب یلدا توو فالم تو میفتی میفتم یاد دوست دارمایی که میگفتی میمیرم خاطره های خوبت از سرم نمیره حالا به جای من دستاتو کی میگیره میگیره دلم وقتی ازم دوری نذار تنها بمونم اینجوری دلم تنگه تو میشه ، هوا وقتی گرفته س هنوز عطر تن تو ، رو پیراهن من هست هنوزم شب یلدا توو فالم تو میفتی میفتم یاد دوست دارمایی که میگفتی میمیرم 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ مهسا ناوی - قانون موضوعِ شعرش بد نیست برای جلبِ اعتمادِ تــو از همه میگذرم ..که تنها شم می ارزه که به خاطرت .. تو جمع ازقبل سربه زیرتر باشم ! همه همیشه باورم کردن .. تو شک کنی به من می ترسم* هیچوقت از ارتفاع نترسیدم.. ولی از افتادن می ترسم من با کسی دعوا نمیکردم .. ولی به خاطر ِ تو جنگیدم باور نمیکنم منِ مغرور دارم به تـــو جواب پس میدم! من قانون ِ خودمو واسه تــو حاضرم شدم بشکنم اینجوری همیشه م به تو وفادارم وقتایی که خیلی ازم دوری * من به صدات انقدر معتادم! که با دو روز قهر تو می میرم تو بدترین شرایطم باشم صدام کنی آروم میگیرم معنیِ هر نگاتو میفهمم حتی تو یه اتاق ِ تاریکم صدام بزن تا مطمئن باشم یادتنرفته اسم ِ کوچیکم اون شب که روی پله ها بودیم دلم میخواست یه لحظه برگردی واسه بغل کردنِ من باید از فرصت استفاده میکردی از تو به اندازه ی این مدت شام دو نفره طلبکارم من دست به هر کاری زدم واست.. چرا نمیفهمی دوسِت دارم؟ مونا برزویی 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ آهــــنگ آره تــ♥ــو + میـــلآد بآران حتی یه بارم نشده بهم دروغ گفته باشی یا بگی تنهات میذارم،دلمو ترسونده باشی دروغ بلد نیستی بگی، حرفات پرازصداقته نمیدونی کنارتو چقدر خیالم راحته همه چی تمومی، آره تو عشق و آرزومی ، آره تو دنیا پر خوشبختی میشه وقتی روبرومی، آره تو سر قراره عشقمون، نشده که دیر برسی همینکه برای من عشقی، امیدی، نفسی مهربونیت واقعیه، تموم نمیشه خوبیات همینکه از ته دل جونمو میذارم برات 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ خارجیه نمیدونم کیه. سبکش فک کنم ترنس باشه 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ aligator Trash the Club (feat. AL Agami) 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ داریوش - تکیه بر باد چه آهنگی داره چه تنظیمی داره واقعاً موزیک های قدیمی چه آهنگسازی هایی داشته ها حتماً گوش کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده