Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ گلدون محسن چاوشی من یه گلدون پر از گل بودم وزش چشم تو پاییزم کرد عشقمون عشق به دست آوردنت با همه دنیا گلاویزم کرد مردم از تشنگی اما لب تو یه عطش به خنده دعوتم نکرد بین این اومده ها و رفته ها هیچکس مثل تو اذیتم نکرد سر این سفره هنوزم یه نفر روز و شب منتظر مهمونه مطمئن باش کسی قادر نیست منو از عشق تو برگردونه سر این سفره هنوزم یه نفر روز و شب منتظر مهمونه مطمئن باش کسی قادر نیست منو از عشق تو برگردونه سر این سفره هنوزم یه نفر ****** مگه دوست نداشتی رنجوندنم و هیچ وقت از تو نمی رنجیدم اگه زندگی می کردی با من زندگیم و به تو می بخشیدم نبین امروز دارم به خاطرت دردم و توی خودم میریزم تو فقط اشاره کن ببین چطور همه دنیا رو بهم میریزم سر این سفره هنوزم یه نفر روز و شب منتظر مهمونه مطمئن باش کسی قادر ن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ست منو از عشق تو برگردونه سر این سفره هنوزم یه نفر روز و شب منتظر مهمونه مطمئن باش کسی قادر نیست منو از عشق تو برگردونه سر این سفره هنوزم یه نفر 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ امین رستمی...............دلتنگتم 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۵ دوتایی ...............حسین توکلی 3 لینک به دیدگاه
mohiy 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ What doesn't kill you - Kelly Clarkson ... در این ترانه از یکی از عبارت های معروف فریدریش نیچه استفاده شده: What doesn't kill you, make you stronger 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ آهنگ: Asla Vazgecemem خواننده: TarKan Ah, gözlerin Gözlerin beni benden alan Sislerin ardından, buğulu bakan Ah, sözlerin Sözlerin beni benden çalan Bir nehir misali, kalbime akan Asla, asla vazgeçemem, senden asla Olamam ben sensiz Yapamam sevgisiz Asla, asla vazgeçemem, senden asla Olamam ben sensiz Kalamam kimsesiz Ah, saçların Saçların alev alev yakan Rüzgarla savrulup bin ışık saçan 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ لطفا اگر کسی لب خوانی کاملش و که جنیفر.مارسلو.رونالدو و..... هستن ، داره واسم بفرسته متن و ترجمه Don't You Need Somebody از Enrique Iglesias Salute It’s Red One (R. C yeah) It’s Mister Lover yeah Enrique and baby Serayah R. City Wide awake, wake, wake ’til 6AM Let me make, make, make you come again Keep it hush, hush, hush, don’t tell no one Got enough, ‘nough, ‘nough to turn, you on کاملا بيدار، تا شيش صبح اجازه بده کاري کنم دوباره بيايي بين خودمون بمونه ، به کسي نگو همه چي جور تا تورو تحت تاثير قرار بدم Enrique Iglesias Baby just keep it our little secret What they don’t know won’t do them no harm We can do mouth to mouth with no speaking We can see eye to eye in the dark عزيزم اين راز کوچيک رو پيش خودمون نگه دار چيزي که اونا ندونن ، بهشون اسيب نميزنه ما ميتونيم انجام بديم دهان به دهان،بدون هيچ صحبتي ما ميتونيم در تاريکي چشمامون رو ببينيم R. City Oh-oh-oh, don’t you need somebody Baby I wanna, I wanna know To keep you up all night Baby I’m at your, I’m at your door Don’t you need somebody When I knock, when I knock open up Your love can let me in Oh , don’t you need somebody Baby I wanna, I wanna know To keep you up all night Baby I’m at your, I’m at your door Don’t you need somebody When I knock, when I knock open up Your love can let me in Na, na, na, na Ooh, na, na, na تو به کسي نياز نداري من ميخوام بدونم تمام شب امادت ميکنم من منتظر تو هستم تو به کسي نياز نداري وقتي بهت اشاره کردم ،بهم اجازه بده عشق تو اجازه رو بمن ميده Serayah Waited long, long, long to get your call And don’t you need somebody around there You’re alone-lone-lone you want me now I’m mister long night, stretch out the night I’mma run, run, run a red, red light I’m mister gonna love you up all night Then take it slow, slow, slow with you all night خيلي منتظر بودم تا بهم زنگ بزني تو به کسي نياز نداري اينجا تو تنهايي و من رو ميخوايي من Mister (لقب خواننده) هستم تمام شب،دراز کشيدم ميخوام در نور قرمز بدو ام (تا هنگام طلوع خورشيد) من mister هستم و تمام شب عاشقت هستم تمام شب اروم خواهيم بود و با تو راه ميام Enrique Iglesias Baby just keep it our little secret What they don’t know won’t do them no harm We can do mouth to mouth with no speaking We can see eye to eye in the dark عزيزم اين راز کوچيک رو پيش خودمون نگه دار چيزي که اونا ندونن ، بهشون اسيب نميزنه ما ميتونيم انجام بديم دهان به دهان،بدون هيچ صحبتي ما ميتونيم در تاريکي چشمامون رو ببينيم R. City Oh-oh-oh, don’t you need somebody Baby I wanna, I wanna know To keep you up all night Baby I’m at your, I’m at your door Don’t you need somebody When I knock, when I knock open up Your love can let me in Oh, don’t you need somebody Baby I wanna, I wanna know To keep you up all night Baby I’m at your, I’m at your door Don’t you need somebody When I knock, when I knock open up Your love can let me in تو به کسي نياز نداري من ميخوام بدونم تمام شب امادت ميکنم من منتظر تو هستم تو به کسي نياز نداري وقتي بهت اشاره کردم ،بهم اجازه بده عشق تو اجازه رو بمن ميده Shaggy Mister lover, lover, love you straight through the night Girl me have to grip you I’ll squeeze you tight Cause I promise if you let me go I’m gon’ do you right If you let me in I won’t let you out my sight You’re sweeter than a honeycomb Girl I wanna be the man to take you home I will listen, tell me anything that you like Hope you keep your body running ’til the dayligh اقاي عاشق تو رو مستقيما دوست خواهد داشت درطول شب چون بهت قول ميدم اگر بهم بگي که برم ،حق بهت ميدم دختر مجبورم ميکني بگيرمت و محکم بغلت کنم اگه بهم اجازه بدي بمونم، نميزارم از جلوي چشمام دور بشي تو از کندوي عسل هم شيرين تري دختر من ميخوام مردي باشم که تورو ميبره خونه من گوش ميدم بهت، هرچي ميخوايي بگو اميدوارم تا موقع طلوع خورشيد خسته نشي 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ آهنگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از Golden Boy feat Miss Kittin عالیییه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ .Listening to my BIM professor. He is talking non stop 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۶ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ مجنون - هوروش بند مسعود جهانی-مهدی دارابی 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ساسی & ملانی - خیالاتی :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ وات ؟ ساسسسسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا خب؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ ساسسسسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا خب؟ این اهنگش قشنگه خب فقط ی بار گوش بده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده