NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ Mostafa Hatamian - Taghdir (Ft Marjan برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ مهربان من / علی زند وکیلی 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ You Don`t Have To Say You Love Me از الویس پریسلی 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۴ What Do You Want From Me / آدام لمبرت 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ شاید - علی اصحابی سبک : پاپ - سنتی متن آهنگ : شاید منو دیگه نمیخوای تو … شاید گرفته جامو عشق اون شاید! ازم سیری که راحت! داری میگی که نمیخوای باشم من… کنار تو اصلا منه دیوونه رو ببین کنارتم … منه دیوونه رو ببین به یادتم تو نیستی و هر لحظه بی قرارتم من خاطر خواهتم … منه دیوونه رو ببین کنارتم تو نیستی و هر لحظه بی قرارتم منه دیوونه رو ببین به یادتم … من… دوست دارم بعد همه تنهایی ها… دوباره دیدنم بیا بدون سخته برام…. تحمل دلتنگیا دنیای من عوض شده، از وقتی دور شدی ازم نمیدونم دلتنگیمو، چطور باید به تو بگم دلم میخواد این رابطه، برای تو تموم نشه … تموم خاطرات تو، هنوز واسم با ارزشه منه دیوونه رو ببین کنارتم … منه دیوونه رو ببین به یادتم تو نیستی و هر لحظه بی قرارتم من خاطر خواهتم … منه دیوونه رو ببین کنارتم تو نیستی و هر لحظه بی قرارتم منه دیوونه رو ببین به یادتم … من دوست دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ آلبوم جدید "در شب گیسوان تو" - "پرواز همای" 2 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من همین الان اهنگ شاد آی بابو بانو از آرین یاری رو گوش می دم 1 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ معین ____ رویا من از اين دنيا چي ميخوام دو تا صندلي چوبي که منو تو رو بشونن واسه گفتن خوبي من از اين دنيا چي ميخوام يه وجب زمين خالي همونقدر که يک اطاقک بشه خونه خيالي من از اين دنيا چي ميخوام يه جعبه مداد رنگي بکشم رو تنه دنيا رنگه خوبيو قشنگي آدمهاي دستو دلباز از توي قلک طاقچه بردارن بذر محبت واسه بارداري باغچه من از اين دنيا چي ميخوام دو تا صندلي چوبي که منو تو رو بشونن واسه گفتن خوبي من از اين دنيا چي ميخوام دو تا بال براي پرواز برم تا روز تولد برسم به فصله آغاز برم پيشه بچه هايي که يه لقمه نون ندارن که يک شب با يک دل سير چشاشونو هم بذارن بگم غصه ها سر اومد گريه بس که بهتر اومد من از اين دنيا چي ميخوام دو تا صندلي چوبي که منو تو رو بشونن واسه گفتن خوبي 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ آهنگ احمد سعیدی هنوزم عاشقم یه حرفی مونده تو دلم نمی زاره غرورم بگم با اینکه خیلی وقته رفتی ولی هنوزم عاشقم با اینکه رفتم از یادت همه میگن نمی خوادت نمی دونم چرا ولی دوست دارم رفتی اما فکرت یه لحظه راحتم می ذاره قلب من دست بر نمیداره پیش تو گیره بیچاره منتظر میشم یروزی دوباره بیای پیشم سهم من میشی سهم تو میشم ♫♫♫ من و شبای دریا به یادت منو و قلبی که هنوز می خوادت منو و عشقی که زنده می مونه تو قلبم همیشه تو و خورشید و رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای روشن تو با فردای زندگی بی من منو و تنهاییامو و روزای تلخ بی تو بودن ♫♫♫ یه حرفی مونده تو دلم نمی زاره غرورم بگم با اینکه خیلی وقته رفتی ولی هنوزم عاشقم با اینکه رفتم از یادت همه میگن نمی خوادت نمی دونم چرا ولی دوست دارم رفتی اما فکرت یه لحظه راحتم می ذاره قلب من دست بر نمیداره پیش تو گیره بیچاره منتظر میشم یروزی دوباره بیای پیشم سهم من میشی سهم تو میشم 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ رانندگی در مستی شاهین نجفی دردم هزار ساله مثه در حافظه درمونشم همونی که کشف رازیه نسلی که سر سپرده ی عصر حجر شده به ساقیای ارمنی پیر راضیه 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ماه و ماهی حجت اشرف زاده صدای قدرتمندی داره ولی روزبه موافقی تو آلبوم ماه و ماهی به اون صورت اجرای قوی نداشت (منظورم تحریر و گام صداشه ) آلبوم ماه ماهی آهنگسازی و تنظیم بسیار دلنشینی داره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده