jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ Here without you- 3Door Down 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ عالیه گوش بدین ......... من البته الان نمیتونم گوش بدم خخخ دریا دریا دریا دریا دله من دوباره دلتنگه با آهنگ صداش تویه این آهنگه دریا منو اون تو رو با هم دیدیم ما آرامشو از نفسات فهمیدیم دریا تو میدونی که جایه پایه ما کجا بوده دریا تو میفهمی که واسه جداییه ما زوده دریا منو اون مثه ساحلو مثه موج میمونیم دنیا چیکار کردی با ما آخه بی هم نمیتونیم دریا دریا دریا دریا همیشه مارو آروم کردی با خاطره هاش تو چقد پر دردی تو چی میدونی تو که تنها نیستی وقتی نباشه دیگه دریا نیستی دریا تو میدونی که جایه پایه ما کجا بوده دریا تو میفهمی که واسه جداییه ما زوده دریا منو اون مثه ساحلو مثه موج میمونیم دنیا چیکار کردی با ما آخه بی هم نمیتونیم 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ بشدت عاشق این آهنگم، خیلی احساساتی میشم باهاش:connie_24: (بی هوا از امین رستمی) چشای من پُرِ خواهشه نگاه تو یه نوازشه برای دلِ دیوونه دلم بَرات پَر میکشه صدات واسم آرامشه ، نگات مثل نمِ بارونه دوسِت دارم ، دلم میگیره بی تو بی هوا هر لحظه قلب من میشکنه بی تو بی صد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عشقت تو خونَمه ، قلب تو قلب منه هر جا تو هر نفَس دل واسه تو میزنه کی غیر تو عزیزم همه حرفامو میدونه اشکامو کی میفهمه غم چشمامو میخونه عشقت کار خدا بود که تو رو به دلم داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیا منو فهمیده مِهرت به دلم افتاده دوسِت دارم ، دلم میگیره بی تو بی هوا هر لحظه قلب من میشکنه بی تو بی صدا عشقت تو خونَمه ، قلب تو قلب منه هر جا تو هر نفَس دل واسه تو میزنه دوسِت دارم ، دلم میگیره بی تو بی هوا هر لحظه قلب من میشکنه بی تو بی صدا عشقت تو خونَمه ، قلب تو قلب منه هر جا تو هر نفَس 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ کامران هومن خود همونی که میخوامی دوسشون دارماااااااااا....... 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ هیچی ولی دارم آهنگ های فرهاد رو تو مغزم می شنوم ای زندگی بیزار از تو ام بیزار از این حالا 3 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سونات مهتاب بتهوون .. همدم شب بیداری های من 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام علیکم عذری خانوم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ این آهنگ شاهین نجفی اسمشو نمیدونم نفس بکش اگر چه مي دونم هوا سمّيه واسه تو که پاک بودي و من در پيه اسم و رسمي که شايد قاتق نونم بشه نه شهرتي که زماني قاتل جونم بشه که به کم قانع نميشدم و پنجره هارو مي شکوندم به هوس هوا حنجره هارو مي بريدم و هميشه ام حق با من بود اما تو يه بار نپرسيدي حق من کو نپرسيدي که حرير قلبتو به چي باختم گله نکردي چرا از تنت جاده ساختم نخنديدي به شاديهاي کوچيک و مسخرم نرنجيدي از خنده ها و کنايه هاي من کوچيک موندي پيشم تا که فک کنم بزرگم گذشتي از خودت تا شايد منم بگذرم از خودم.من گذشتم از همه،جز خودم چطور له کردم جسد خاطره هارو چطور طي کردم ساعت و فاصله هارو تو رو گرون خريدم و خودم و ارزون فروختم بزار يه بار راست بگم آره من ديگه سوختم بنويس که چطور ما رو شکوندن/ بنويس از اونا که رفتن و موندن بنويس از اونايي که دست باد/ کنده بي ترحم ريشه هاشونو 1 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ کنسرت جواد یساری حرف حق یعنی عاشق اهنگ کوچه بازاریم 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ Snow Patrol - Chasing Cars:ws37: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ Trouble / ایگی آزالیا و جنیفر هادسون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده