Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ آهنگ دیوونگی با تو مجید رستمی لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متن آهنگ دنیامون آرومه چشمات رو به رومه کی چشماش مثل تو اینقدر معصومه وقتایی که دلگیرم دوتا دستتو می گیرم من زندم چون واسه چشمات می میرم از تو چشمام می خونی تب عشق و به آسونی دردام و از همه بهتر می دونی فقط با تو می خوام بارونی شه هوای چشمام تویی تنها نقطه ی روشن این روزهام حال خوب دیونگی با تو چقدر دوست دارم دیونگی با تو حال ما دوتا همینه همیشه هیچکس مثل ما دیونه نمیشه ♫♫♫♫♫♫ بگو آره زندگی کنار تو خوبه خوبه حالم و دل من می کوبه باید آسمون همیشه بباره آره عاشقی دیونگی داره ♫♫♫♫♫♫ دوست دارم, دارم دل و به دل تو میسپارم تنها بودم تنها, حالا تو رو تو دلم دارم دوتا عاشق مثل هم دوتا دیونه بی آزار حالشون خوبه بی دلیل دوتا دیونه دوتا بیمار حال خوبیه دیونگی با تو چقدر دوست دارم دیونگی هات و حال ما دوتا همینه هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شه هچکس مثل ما دونه نمیشه بگو آره زندگی کنار تو خوبه خوبه حالم و دل من می کوبه باید آسمون همیشه بباره آره عاشقی دیونگی داره بگو آره زندگی کنار تو خوبه خوبه حالم و دل من می کوبه باید آسمون همیشه بباره آره عاشقی دیونگی داره 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ داداشم داره کانتر بازی می کنه هی تروریست می بره آهنگ هی هی نمی دونم یه چیزایی پشت سر هم پخش میشه 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ الهه ی ناز استاد بنان با همخوانی دختر باران 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ پست بانو شیوا رو دیدم مشتاق شدم این اهنگ و گوش بدم دختر بابا/ حبیب 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اقا من این شعر ماه و ماهی علیرزا بدیع و چند ماه پیش خونده بودم الان یه خواننده به اسم حجت نمیدونم چی چی خوندتش عالی شده :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ معین...پس از آن غروب رفتن اولین طلوع من باش 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ ماه و ماهی حجت اشرف زاده:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ من و تو سینا سرلک من و تو خار چشم سرنوشتیم من و تو تا نفس باشد من و تو... 7 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ خدایاعاشقان راغم مده...شکرانه اش بامن...استادمعین فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ آهنگ گناه با صدای حامد کولیوند لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 متن آهنگ از تو که پنهون نیست خدا چند روزیه وقتی هوا ابری و دلگیره دله دیوونم یه ریز بهونشو میگیره از تو که پنهون نیست خدا قلبم شده پُر از گناه گناه دوست داشتن اون دوست داشتنم میشه گناه خاطره هامون مثل اشک تو چشامون میریزه توی خیابون همه ی خاطره هامون پُره غم میشه دلامون گریه های بی صدامون شده یه درد بی درمون همه ی خاطره هامون ♫♫♫ از تو چه پنهون این روزا کارم شده فقط دعا مثل بارون سردم مثل آدم برفی آب میشم تو این هوا از تو چه پنهون من شبا تو نفسای بی صدا این غمو پنهون کردم من اشکامو میریزم تو کوچه ها خاطره هامون مثل اشک تو چشامون میریزه توی خیابون همه ی خاطره هامون پُره غم میشه دلامون گریه های بی صدامون شده یه درد بی درمون همه ی خاطره هامون ترانه سرا : مهرزاد امیرخانی و حامد کولیوند 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ بنیامین.....دنیا دیگه مثل تو نداره.... 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ اهنگ مدرسه موشها :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ علی لهراسبی.....حال من دست خودم نیست..... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده