Mohammad1675 4635 ارسال شده در 4 آبان، 2015 آهنگ دیوونگی با تو مجید رستمی لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متن آهنگ دنیامون آرومه چشمات رو به رومه کی چشماش مثل تو اینقدر معصومه وقتایی که دلگیرم دوتا دستتو می گیرم من زندم چون واسه چشمات می میرم از تو چشمام می خونی تب عشق و به آسونی دردام و از همه بهتر می دونی فقط با تو می خوام بارونی شه هوای چشمام تویی تنها نقطه ی روشن این روزهام حال خوب دیونگی با تو چقدر دوست دارم دیونگی با تو حال ما دوتا همینه همیشه هیچکس مثل ما دیونه نمیشه ♫♫♫♫♫♫ بگو آره زندگی کنار تو خوبه خوبه حالم و دل من می کوبه باید آسمون همیشه بباره آره عاشقی دیونگی داره ♫♫♫♫♫♫ دوست دارم, دارم دل و به دل تو میسپارم تنها بودم تنها, حالا تو رو تو دلم دارم دوتا عاشق مثل هم دوتا دیونه بی آزار حالشون خوبه بی دلیل دوتا دیونه دوتا بیمار حال خوبیه دیونگی با تو چقدر دوست دارم دیونگی هات و حال ما دوتا همینه هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شه هچکس مثل ما دونه نمیشه بگو آره زندگی کنار تو خوبه خوبه حالم و دل من می کوبه باید آسمون همیشه بباره آره عاشقی دیونگی داره بگو آره زندگی کنار تو خوبه خوبه حالم و دل من می کوبه باید آسمون همیشه بباره آره عاشقی دیونگی داره 5
afshin18 11175 ارسال شده در 4 آبان، 2015 داداشم داره کانتر بازی می کنه هی تروریست می بره آهنگ هی هی نمی دونم یه چیزایی پشت سر هم پخش میشه 5
yanāl 2221 ارسال شده در 6 آبان، 2015 پست بانو شیوا رو دیدم مشتاق شدم این اهنگ و گوش بدم دختر بابا/ حبیب 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اقا من این شعر ماه و ماهی علیرزا بدیع و چند ماه پیش خونده بودم الان یه خواننده به اسم حجت نمیدونم چی چی خوندتش عالی شده :hapydancsmil: 8
bar☻☻n 5895 ارسال شده در 7 آبان، 2015 من و تو سینا سرلک من و تو خار چشم سرنوشتیم من و تو تا نفس باشد من و تو... 7
mmce 683 ارسال شده در 7 آبان، 2015 خدایاعاشقان راغم مده...شکرانه اش بامن...استادمعین فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 4
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 8 آبان، 2015 آهنگ گناه با صدای حامد کولیوند لینک دانلود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).mp3 متن آهنگ از تو که پنهون نیست خدا چند روزیه وقتی هوا ابری و دلگیره دله دیوونم یه ریز بهونشو میگیره از تو که پنهون نیست خدا قلبم شده پُر از گناه گناه دوست داشتن اون دوست داشتنم میشه گناه خاطره هامون مثل اشک تو چشامون میریزه توی خیابون همه ی خاطره هامون پُره غم میشه دلامون گریه های بی صدامون شده یه درد بی درمون همه ی خاطره هامون ♫♫♫ از تو چه پنهون این روزا کارم شده فقط دعا مثل بارون سردم مثل آدم برفی آب میشم تو این هوا از تو چه پنهون من شبا تو نفسای بی صدا این غمو پنهون کردم من اشکامو میریزم تو کوچه ها خاطره هامون مثل اشک تو چشامون میریزه توی خیابون همه ی خاطره هامون پُره غم میشه دلامون گریه های بی صدامون شده یه درد بی درمون همه ی خاطره هامون ترانه سرا : مهرزاد امیرخانی و حامد کولیوند 3
ارسال های توصیه شده