Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ one night only از جنیفر هادسون 4 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ اینجا وقت اذان و نمازه نمیشه چیزی گوش داد 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♫♫ پس از نمونم برای خدا تو مرگ دلم را ببین و برو چو طوفان سنگین ، ز شاخه ی غم گل هستی ام را بچین و برو پس از تو نمونم برای خدا تو مرگ دلم را ببین و برو چو طوفان سنگین ، ز شاخه ی غم گل هستی ام را بچین و برو که هستم من اون تک درختی که در کام طوفان نشسته همه شاخه های وجودش ز خشم طبیعت شکسته ندونستم این را به عمرم نمی مونه عشقم برایم ندونستم این را به عمرم نمی مونه عشقم برایم که هستم من اون تک درختی ، که در کام طوفان نشسته همه شاخه های وجودش ز خشم طبیعت شکسته ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم که هستم من اون تک درختی ، که در کام طوفان نشسته همه شاخه های وجودش ز خشم طبیعت شکسته تو اکنون ز عشقم گریزونی غمم را ز چشمم نمی خونی ازین غم چه حالم ، نمی دونی تو اکنون ز عشقم گریزونی غمم را ز چشمم نمی خونی ازین غم چه حالم ، نمی دونی پس از تو نمونم برای خدا تو مرگ دلم را ببین و برو چو طوفان سنگین ، ز شاخه ی غم گل هستی ام را بچین و برو پس از تو نمونم برای خدا تو مرگ دلم را ببین و برو چو طوفان سنگین ، ز شاخه ی غم گل هستی ام را بچین و برو که هستم من اون تک درختی که در کام طوفان نشسته همه شاخه های وجودش ز خشم طبیعت شکسته 7 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ عزیز دلم هر چند دلگیرم ازت ولی این آهنگ در وصف تو نیست یوقت خودتو ناراحت نکنی، دلم خیلی گرفتست از دیروز دارم این آهنگ و گوش میدم . آهنگ بعدی رو در وصف تو میزارم http://upir.ir/khordad94/mohammad1675/12-Kebrit.swf"] http://upir.ir/khordad94/mohammad1675/12-Kebrit.swf"]http://[flash=quality='high' width='16' height='16']http://upir.ir/khordad94/mohammad1675/12-Kebrit.swf آهنگ کبریت با صدای حمید عسگری لینک دانلود http://dl.cdmusic.ir/94/3/hamid-askari/Hamid%20Askari%20-%20Az%20Eshgh%20%5B128%5D/12.%20Kebrit%20%5B128%5D.mp3 متن آهنگ بهت پیله کردم بمونی ولی تو گفتی اصرار بی فایدس چقدر گریه کردم نریو نشد فقط توی گریه غرورم شکست برو زندگی کن به فکرم نباش مهم نیست چقدر زندگیم سخت شه برو شاید از بین ما این وسط اقلن یکیمون خوشبختشه داری زندگیمو به آتیش میکشی من هر کاری کردم بمونی نشد میخواستم که احساسمو درک کنی من هر کاری کردم بتونی نشد تو کبریت کشیدی به این زندگی نشستم کنارت فقط سوختم فقط قلب من پایه این عشق بود تو دل میبریدی و میدوختم عزیز دلم هر چند دلگیرم ازت ولی این آهنگ در وصف تو نیست یوقت خودتو ناراحت نکنی، دلم خیلی گرفتست از دیروز دارم این آهنگ و گوش میدم . آهنگ بعدی رو در وصف تو میزارم http//upir.ir/khordad94/mohammad1675/12-Kebrit.swf"] 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ تنها شدم...اشوان واقعا زیباست .پیشنهاد میکنم گوش کنید. رفتو تنها شدم تو شبا با خودم دلهره دارمو از خودم بیخودم اونکه دیر اومدو زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلبه من رو شکست انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو نذار باور کنم رفتنت حقمه نذار دور شم از خدا از خودم از همه دستمو ول نکن که زمین میخورم تو بری از همه آدما میبرم تو خودت خوب میدونی که آرامشی باید با من بمونی با هر خواهشی انگاری قسمته فاصله از هموهر جا میری برو ول نکن دستمو نذار باور کنم رفتنت حقمه نذار دور شم از خدا از خودم از همه تو که دل بردیو رفتی من که افسرده و خستم من که واسه کنارت بودن رو همه چشمایه خیسمو بستم رفتو تنها شدم تو شبا با خودم دلهره دارمو از خودم بیخودم اونکه دیر اومدو زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلبه من رو شکست 7 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ دریا امین رستمی :icon_gol: وتقعا عالیه 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ کنسرت آیینه ها خواننده همایون شجریان آهنگساز سهراب پور ناظری 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از Little Big Town 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ Time In a Bottle Joe Giltrap آهنگ پروفم... متن جالبی داره 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دلم آغاز می خواهد... میلاد بابایی :connie_24: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ دلم میخواد به اصفهان برگردم...... معین 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ بو قــــالا داشلی قــــالا بولاق بــاشی تؤز اولار ... اوستو دولو قیــــز اولار ! ائیل دستمــالین گؤتور ... من گؤتورسم سؤز اولار !!! ( سر چشمه پر از غبار است و و دخترها آنجا جمع می شوند ... خم شو و خودت دستمالت را بردار که اگر من بردارم حرف درست می شود !!!) *** بو قـــــالا داشلی قـــــالا ... چینقیل لی داشلی قالا ! قؤرخورام یــــــار گلمه یه ... گـــؤزلریم یاشلی قــــالا !!! بو قـــــالا داشلی قـــــالا ... هر یــــــانی داشلی قالا ! قؤرخورام یــــــار گئج گله ... گـــؤزلریم یاشلی قــــالا !!! ( این قلعه ، قلعه ی سنگی است و پر از سنگلاخ و شن و ماسه است ... هراس دارم که یارم نیاید و چشم هایم اشک آلود بمانند !!! این قلعه ، قلعه ی سنگی است و همه جایش سنگی است ... و هراس دارم که یارم دیر بیاید و چشم هایم اشک آلود بمانند !!! ) *** داغلارا چم دوشنده ... بولبوله غم دوشنده ! روحیــــم بدنده اوینار ... یادیما سن دوشنده !!! ( زمانیکه به کوهها ، مه می افتد ... و دل بلبل غمگین می شود ! روح من در بدنم به رقص در می آید وقتی که تو به یادم می آیی !!! ) *** بو قـــــالا داشلی قـــــالا ... چینقیل لی داشلی قالا ! قؤرخورام یــــــار گلمه یه ... گـــؤزلریم یاشلی قــــالا !!! بو قـــــالا داشلی قـــــالا ... هر یــــــانی داشلی قالا ! قؤرخورام یــــــار گئج گله ... گـــؤزلریم یاشلی قــــالا !!! ( این قلعه ، قلعه ی سنگی است و پر از سنگلاخ و شن و ماسه است ... هراس دارم که یارم نیاید و چشم هایم اشک آلود بمانند !!! این قلعه ، قلعه ی سنگی است و همه جایش سنگی است ... و هراس دارم که یارم دیر بیاید و چشم هایم اشک آلود بمانند !!! ) *** قیزیل گول اؤلمایایدی ... سارالیب سؤلمایایدی ! بیر آیریلیـــق بیر اؤلوم ! ... هئچ بیـری اؤلمایایدی !!! ( کاش گل سرخ وجود نداشت و زرد و پژمرده نمی شد ! و جدایی و مرگ ! هیچیک وجود نداشت !!! ) *** بو قـــــالا داشلی قـــــالا ... چینقیل لی داشلی قالا ! قؤرخورام یــــــار گلمه یه ... گـــؤزلریم یاشلی قــــالا !!! بو قـــــالا داشلی قـــــالا ... هر یــــــانی داشلی قالا ! قؤرخورام یــــــار گئج گله ... گـــؤزلریم یاشلی قــــالا !!! ( این قلعه ، قلعه ی سنگی است و پر از سنگلاخ و شن و ماسه است ... هراس دارم که یارم نیاید و چشم هایم اشک آلود بمانند !!! این قلعه ، قلعه ی سنگی است و همه جایش سنگی است ... و هراس دارم که یارم دیر بیاید و چشم هایم اشک آلود بمانند !!! ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده