Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ احسان خواجه امیری.....باورنمی کنم.......... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ مهتاب تو فانوووس ... از رضا يزداني... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ sunrise sunsetl, از آلبوم lover's romance ( بیکلام ) 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ مرغ سحر از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ آلیس شاهین نجفی سرزمینِ عجایبه اینجا، دستهامو بگیر! آلیسم! خونِ رگهامو وام میگیرم تا همه ماجرا رو بنویسم … سرزمینِ عجایبه اینجا، باغیه از گلای آدمخوار مردمش تخمه میشکنن وقتِ رقصِ محکوم روی چوبهی دار سگا رو به گلوله میبندن، گرگایی که نشسته میشاشن مَردهاش مثلِ کوه ایستادن، روی زنها اسید میپاشن! مردمی که با آرزوهاشون غرق میشن تو قیمهی نذری مثل یه مزرعه که گندم رو خواب میبینه توی بیبذری دیگه فرقی نداره واسهی کسی، مزهی قرصِ نون، با قرصِ برنج هنوزم میشه خوابِ راحت داشت توی عمقِ یه گورِ راحت و دنج زندگی اینجا سخته! «آلیسم»! تو صفِ خودفروشها بودن بینِ حلقهبهگوشها بودن، گربه تو شهرِ موشها بودن من هنوزم رو زخمهام هستم، میگم از دخترای زنده به گور رو این پرچمِ موافقِ باد، میمونم مثلِ وصلهای ناجور تا همیشه بُزِ گَرِ گلهم، تا ابد یه جذامیام اینجا شیشهی شعرو برق میندازم، با غمِ تو نیازمندیها روی دیوارهای فیسبوکِم، چوبخط میکشه یه زندانی مینویسم ولی – به قول فروغ – با همین دستهای سیمانی همهی بغضهای ناگفتهم، اشک میشن تو چشمای خیسم، سرزمینِ عجایبه اینجا، دستهامو بگیر «آلیسم»… 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ احساس ارامش......احسان خواجه امیری........ 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ یادگار دوست ... شهرام ناظزی ... 9 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ باز هم خمُش باش/ همایون شجریان شاهکاره این آهنگ 6 لینک به دیدگاه
THE LOST BLADESMAN 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ اهنگی شور مستی از سراج 5 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ عماد طالب زاده/من عاشقت شدم.... 6 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ دلم هواتو کرده....سعید شایسته 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ آتش جاویدان قمرالملوک آتشی در سینه دارم یادگاری عمر من مرگیست نامش زندگانی . . . 4 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ علی مختارپور....نمیخواستم که مدیون تو باشم.... 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ باز هم آهنگ ویران کننده ی " قفسة" از ناتاشا اطلس 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ شمال معین... کدوم ساحل دنج پهلوی تو بشینم پی ردی از بوی تو.... 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ تصنیف بی قرار از شهرام ناظری در هوایت بیقرارم..بیقرارم روز و شب سر ز کویت برندارم..برندارم روز و شب روز و شب را همچو خود مجنون کنم روز و شب را کی گذارم روز و شب... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده