Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فرشته........حمیدعسگری........ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جایی نرو......امین حبیبی......... 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دارم یه سری آهنگ واسه عقد دوستم جمع میکنم بدم بهش.بعد چندسال عاشقی و صبوری داره عقد میکنه.حس خوبی دارم. چنتا از آهنگا که تند تند دارم گوش میدم ماه تماشایی من از هادی عزیزی خورشید شو طلوع کن رو سینه ی خاموش من قلبم برات دریا شده جاری شو تو اغوش من مهتاب این خونه شدی کوچ کرده تنهایی من دستامو محکم تر بگیر ماه تماشایی من قسم میخورم از هنگامه تا روزی که قلبم هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم به تو میپیوندم از فرشید امین به تو میپیوندم به تو میپیوندم با نگاهی عاشقانه با کلامی شاعرانه به تو میپیوندم به تو میپیوندم در شب میلاد یک عشق با سلامی جاودانه عکس خصوصی از گوگوش بذار طوفان بگیره ما کم خطر نکردیم بیا دنیا رو با هم با یک قایق بگردیم یکم مرزای بین منو دستاتو کم کن منو بغل بگیرو از این طوفان ردم کن و معرکه ترین آهنگی که برای بعد عقدش در نظر گرفتیم و نمیذارم تا اون موقع گوش بده تا یهو حالشون خوب خووووووب شه مستم من امشب از فرشید امین ای تو بهار عشق من گل سرنوشت من منو رسوند به قلب تو تو شدی بهشت من هرچقدم دعا کنم شکر به اون خدا کنم باز نمیدونم دینمو کجا بهت ادا کنم ای تو همه وجود من همه آرزوی من تو بودی و تو اومدی دیگه جست و جوی من معنی نداره بعد از این تو آسمون یا رو زمین نمیتونم پیدا کنم کسی رو بهتر از بهترین چقدر خوشبخته این دل من که شد وابسته ی دل تو دلم درگیر عادتته به سلامتی عشقای نووووووووو مستم من امشب چه حالی دارم دنیا به کامو عشقم کنارم میبینمو میبینموو باور ندارممممم خودم گوش دادم اشکم اومد از ذوق. 6 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیزvictoria_r آهنگ "میبوسمت از دور " فرشید شیخ فووووق العادس اونم بهش بده[emoji6] 5 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خمُش باش / همایون شجریان بی نظیرررره 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قلبم رو تکراره.......مرتضی پاشایی 5 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ناز میکنی و دلم میریزه/امید جهان 5 لینک به دیدگاه
faezeh1372 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گلپونه ها نامهربانی آتشم زد/پویا بیاتی 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ علی باقری.......فرشته خیلی زیباست 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چشات آرامشی داره,........بهنام صفوی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره تو راست میگی.......مرتضی پاشایی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده